Įkraunama...
Įkraunama...

J.Urbšio katalikiška mokykla

Laba diena

Gal kas žino apie būsimus penktokus šioje mokykloje?
Gal bus koks pristatymas? Ar yra kokia galimybė rinktis mokytojus, klasės auklėtojus...Žodžiu, kaip ten viskas vyksta.
Atsakyti
QUOTE(pela @ 2011 02 04, 10:52)
Laba  diena

Gal kas žino apie būsimus penktokus šioje mokykloje?
Gal bus koks pristatymas? Ar yra kokia galimybė rinktis mokytojus, klasės auklėtojus...Žodžiu, kaip ten viskas vyksta.

http://gw.urbsys.kaunas.lm.lt/
Cia buna paskelbta kada buna susitikimai su busimais penktokais. Jau greit turetu buti, bet galit pasiskambinti i mokykla ir pasiklausti, gal pasakys ka tiksliau. Mokytoju rinktis tai sunkiai, nebent prasyme nurodytumet kokio mokytojo labai pageidaujat, bet nebutinai tai ir bus ispildyta. O aukletoja rinktis galima, tik jie zinomi, matyt, bus tik pavasari. Nors kai buna tas pristaytmas, susitikimas, jau daugiau maziau zinos 4u.gif Is kokios mokyklos jus? 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, mano berniukas 2011 - 2012 eis į 1 klasę. Gal galėtumėte rekomenduoti gerą mokytoją? Labai būčiau dėkinga, jei kas pagelbėtų šiuo klausimu.
Atsakyti
Prisidedu prie Odisejos. Radionoviene pazystam, mano pirmas berniukas pas ja mokesi, o apie Lukoseviciene ir Leonavicienegal galit ka pasakyti? Gal Kurmelis gali? blush2.gif
Atsakyti
Edita Lukoseviciene thumbup.gif superine mokytoja wub.gif mano mergina pas ja mokinasi, as labai laiminga. reikli, moka sudominti vaikus. o man aktualu pas ka papulsim penktoje klasej g.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgytep @ 2011 03 17, 14:05)
Prisidedu prie Odisejos. Radionoviene pazystam, mano pirmas berniukas pas ja mokesi, o apie Lukoseviciene ir Leonavicienegal galit ka pasakyti? Gal Kurmelis gali? blush2.gif

Žinokit visos šios mokytojos puikios thumbup.gif Užsimerkus leisčiau pas visas savo vaiką biggrin.gif Ir tikrai neperdedu 4u.gif Ale kokią reputaciją čia įgijau doh.gif blush2.gif

QUOTE(ziuzytea @ 2011 03 17, 16:06)
Edita Lukoseviciene  thumbup.gif superine mokytoja wub.gif mano mergina pas ja mokinasi, as labai laiminga. reikli, moka sudominti vaikus. o man aktualu pas ka papulsim penktoje klasej g.gif

O penktoje klasėje jau papulsit tik pas auklėtoją, kurią matysit daug rečiau nei dabartinę savo mokytoją. Berods vakar buvo 5okų tėvelių susitikimas, pristatė ir būsimas auklėtojas (dabartines 12okų auklėtojas), tai jos tikriausiai ir bus ax.gif
Atsakyti
Labai aciu uz informacija thumbup.gif
Atsakyti
verysad.gif nu va ,o as nieko nezinojau. bet mano mergina sake vakar gryzusi kad bus gera aukletoja lotuliukas.gif tipo ji ju norejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuzytea @ 2011 03 18, 11:22)
verysad.gif nu va ,o as nieko nezinojau. bet mano mergina sake vakar gryzusi kad bus gera aukletoja lotuliukas.gif tipo ji ju norejo mirksiukas.gif

O kokia auklėtoja ? ax.gif
Atsakyti
Nezinau schmoll.gif
Atsakyti
Kad ir diskusijos nutilo..... kaip sekasi musu naujokams? ax.gif
Gal jau ir busimi pirmokai ar penktokai dairosi i musu puse? 4u.gif

Mane gi valdzia "suseke", kad cia rasau apie mokykla. Ir atrink tu kad geras doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mane buvo susekę kai apie darželį rašiau... biggrin.gif Gerai, kad tik gerai rašydavau... lotuliukas.gif
Atsakyti