Laba diena
Gal kas žino apie būsimus penktokus šioje mokykloje?
Gal bus koks pristatymas? Ar yra kokia galimybė rinktis mokytojus, klasės auklėtojus...Žodžiu, kaip ten viskas vyksta.
QUOTE(pela @ 2011 02 04, 10:52)
Laba diena
Gal bus koks pristatymas? Ar yra kokia galimybė rinktis mokytojus, klasės auklėtojus...Žodžiu, kaip ten viskas vyksta.
http://gw.urbsys.kaunas.lm.lt/
Cia buna paskelbta kada buna susitikimai su busimais penktokais. Jau greit turetu buti, bet galit pasiskambinti i mokykla ir pasiklausti, gal pasakys ka tiksliau. Mokytoju rinktis tai sunkiai, nebent prasyme nurodytumet kokio mokytojo labai pageidaujat, bet nebutinai tai ir bus ispildyta. O aukletoja rinktis galima, tik jie zinomi, matyt, bus tik pavasari. Nors kai buna tas pristaytmas, susitikimas, jau daugiau maziau zinos

Laba diena, mano berniukas 2011 - 2012 eis į 1 klasę. Gal galėtumėte rekomenduoti gerą mokytoją? Labai būčiau dėkinga, jei kas pagelbėtų šiuo klausimu.
Edita Lukoseviciene
superine mokytoja
mano mergina pas ja mokinasi, as labai laiminga. reikli, moka sudominti vaikus. o man aktualu pas ka papulsim penktoje klasej

QUOTE(spurgytep @ 2011 03 17, 14:05)
Prisidedu prie Odisejos. Radionoviene pazystam, mano pirmas berniukas pas ja mokesi, o apie Lukoseviciene ir Leonavicienegal galit ka pasakyti? Gal Kurmelis gali? 

Žinokit visos šios mokytojos puikios

QUOTE(ziuzytea @ 2011 03 17, 16:06)
Edita Lukoseviciene
superine mokytoja
mano mergina pas ja mokinasi, as labai laiminga. reikli, moka sudominti vaikus. o man aktualu pas ka papulsim penktoje klasej 

O penktoje klasėje jau papulsit tik pas auklėtoją, kurią matysit daug rečiau nei dabartinę savo mokytoją. Berods vakar buvo 5okų tėvelių susitikimas, pristatė ir būsimas auklėtojas (dabartines 12okų auklėtojas), tai jos tikriausiai ir bus

QUOTE(ziuzytea @ 2011 03 18, 11:22)

O kokia auklėtoja ?

Nezinau

Kad ir diskusijos nutilo..... kaip sekasi musu naujokams?
Gal jau ir busimi pirmokai ar penktokai dairosi i musu puse?
Mane gi valdzia "suseke", kad cia rasau apie mokykla. Ir atrink tu kad geras

Gal jau ir busimi pirmokai ar penktokai dairosi i musu puse?

Mane gi valdzia "suseke", kad cia rasau apie mokykla. Ir atrink tu kad geras

Mane buvo susekę kai apie darželį rašiau...
Gerai, kad tik gerai rašydavau...