Įkraunama...
Įkraunama...

J.Urbšio katalikiška mokykla

Esu nusivylusi.... deja... verysad.gif
Mano mergaitė būsima pirmokė... Pareiškimą parašėm ankstyvą pavasarį, kad norėtume pakliūti pas mokytoją Giedrę Rainienę 4u.gif Kelis kart buvom užsukę į mokyklą pas direktorių pasiteirauti ar tikrai papuolėm. Mus tikino, kad viskas gerai, kad papuolėm. Ir štai doh.gif Rugsėjo 1 ant nosies, o mes nepapuolėme pas norimą mokytoją.... verysad.gif Dabar nei bėgti nei rėkti.... Esam apgauti ir labai nusivylę.... Jei būtume žinoję, kad taip nutiks būtume rinkęsi kitą mokyklą ir kitą mokytoją... O ką dabar bedaryti???

Darau išvadą, kad kas gudresnis, kas naglesnis...tas pirmesnis ir gauna tai ko nori.... Prašymų eiliškumas ir noras pakliūti pas norimą mokytoją nieko dėtas... Čia galioja kitokios taisyklės... verysad.gif Turėtų būti kitokia tvarka...Švietimo skyrius gal turėtų domėtis.... ????
Atsakyti
QUOTE(Jolcė @ 2010 08 31, 10:16)
Mano mergaitė būsima pirmokė... Pareiškimą parašėm ankstyvą pavasarį, kad norėtume pakliūti pas mokytoją Giedrę Rainienę 4u.gif Kelis kart buvom užsukę į mokyklą pas direktorių pasiteirauti ar tikrai papuolėm. Mus tikino, kad viskas gerai, kad papuolėm. Ir štai doh.gif Rugsėjo 1 ant nosies, o mes nepapuolėme pas norimą mokytoją.... verysad.gif Dabar nei bėgti nei rėkti.... Esam apgauti ir labai nusivylę.... Jei būtume žinoję, kad taip nutiks būtume rinkęsi kitą mokyklą ir kitą mokytoją... O ką dabar bedaryti???

Darau išvadą, kad kas gudresnis, kas naglesnis...tas pirmesnis ir gauna tai ko nori.... Prašymų eiliškumas ir noras pakliūti pas norimą mokytoją nieko dėtas... Čia galioja kitokios taisyklės... verysad.gif Turėtų būti kitokia tvarka...Švietimo skyrius gal turėtų domėtis.... ????

4u.gif Manau, kad dar galima problemą išspręsti, tik reikia pasidomėti rimčiau mirksiukas.gif

Yra jau visų klasių sąrašai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolcė @ 2010 08 31, 11:16)

Manau, kad pas Rainienę klasė buvo pilna jau iki pavasario,nes po atvirų durų dienos buvo jau užpildyta daugiau nei pusė jos klasės. Norinčių pas ją pakliūti buvo labai daug. Tik blogai,kad apie tai neinformuoja tėvų anksčiau.
Atsakyti
Sveikute, Kurmeli, su svente!! 4u.gif Kaip praejo pirmoji diena? Mums visai gerai, puse klasioku is senos mokyklos, na ir mokytoja visai nieko smile.gif
Dave mums cia tokius lapus del ugdymo, ale vieni vienaip, kiti kitaip aiskina. As supratau taip, kad jei nepasirinksi pilno ugdymo, tai negalesi kazkurio vieno atskirai lankyti. Pvz, maniske nori tik choreografijos( 1 sokiu pamokos vietoj kuno kulturos) bet turbut taip negalima?
Tai kaip uzpildyt ta lapeli? Ar is viso tada nepildyt?
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2010 09 01, 17:02)
Sveikute, Kurmeli, su svente!!  4u.gif Kaip praejo pirmoji diena? Mums visai gerai, puse klasioku is senos mokyklos, na ir mokytoja visai nieko smile.gif
Dave mums cia tokius lapus del ugdymo, ale vieni vienaip, kiti kitaip aiskina. As supratau taip, kad jei nepasirinksi pilno ugdymo, tai negalesi kazkurio vieno atskirai lankyti. Pvz, maniske nori tik choreografijos( 1 sokiu pamokos vietoj kuno kulturos) bet turbut taip negalima?
Tai kaip uzpildyt ta lapeli? Ar is viso tada nepildyt?

Sveiki, sveikinu ir jus 4u.gif Pirmoji diena buvo labai šalta, o šiaip tai nieko biggrin.gif Kokį ten lapą jūs pildot? Kryptingo meninio ugdymo? g.gif Mažiukas toks?
Atsakyti
QUOTE(Kurmelis @ 2010 09 02, 15:18)
Sveiki, sveikinu ir jus 4u.gif Pirmoji diena buvo labai šalta, o šiaip tai nieko biggrin.gif Kokį ten lapą jūs pildot? Kryptingo meninio ugdymo? g.gif Mažiukas toks?

Aha, meninio ugdymo kryptingo. Mažiukas. Nežinau ar iš viso pildyt, nes maniškė sportuoja 6k. per savaitę, ji tikrai niekur nespės dalyvaut. Bet va, sokiu tai neblogai būt per kūno kultūrą (1 pamoka sakė per savaitę). Bet kaip supratau, jei nesirinksi viso komplekso, negausi ir tų šokių g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2010 09 02, 14:38)
Aha, meninio ugdymo kryptingo. Mažiukas. Nežinau ar iš viso pildyt, nes maniškė sportuoja 6k. per savaitę, ji tikrai niekur nespės dalyvaut. Bet va, sokiu tai neblogai būt per kūno kultūrą (1 pamoka sakė per savaitę). Bet kaip supratau, jei nesirinksi viso komplekso, negausi ir tų šokių g.gif ?

Žinokit ir aš nelabai tame reikale gaudausi, tik žinau, kad daugiau pamokų būna, bet kažką minėjo, kad šiais metais galima bus rinktis kažkurį vieną. Bijau suklaidinti, gal jūs auklėtojai paskambinkit arba jei norit, ryt paklausiu tiksliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmelis @ 2010 09 02, 16:03)
Žinokit ir aš nelabai tame reikale gaudausi, tik žinau, kad daugiau pamokų būna, bet kažką minėjo, kad šiais metais galima bus rinktis kažkurį vieną. Bijau suklaidinti, gal jūs auklėtojai paskambinkit arba jei norit, ryt paklausiu tiksliau ax.gif

Butu idomu suzinoti, jei nesunku paklauskit. Aciu smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes gal zinote daugiau apie burelius sioj mokykloj mano mergaite seis metais taipat eina i pirma klase sioje mokykloje ir noriu kad lankytu sokiu bei dainavimo ka nors taciau gal geriau veziot kur nors kitur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inguciukas69: 06 rugsėjo 2010 - 17:04
QUOTE(inguciukas69 @ 2010 09 06, 17:03)
sveikos mamytes  gal zinote daugiau apie burelius sioj mokykloj mano mergaite seis metais taipat eina i pirma klase sioje mokykloje ir noriu kad lankytu sokiu bei dainavimo ka nors taciau gal geriau veziot kur nors kitur

Yra daug būrelių, ypač kas liečia meninį ugdymą, kadangi mėgstat šokti ir dainuoti, jums reiktų pasirinkti kryptingą meninį ugdymą. O būrelių veikla šiek tiek vėliau bus paskelbta, kantrybės 4u.gif Nereiks niekur blaškytis mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolcė @ 2010 08 31, 11:16)
Turėtų būti kitokia tvarka...Švietimo skyrius gal turėtų domėtis.... ????

Dėl eiliškumo gal, bet dėl norimo mokytojo - vargu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 06 rugsėjo 2010 - 22:49
QUOTE(Kurmelis @ 2010 09 06, 23:08)
Yra daug būrelių, ypač kas liečia meninį ugdymą, kadangi mėgstat šokti ir dainuoti, jums reiktų pasirinkti kryptingą meninį ugdymą. O būrelių veikla šiek tiek vėliau bus paskelbta, kantrybės 4u.gif Nereiks niekur blaškytis mirksiukas.gif  4u.gif

dekoju uz informacija lauksim biggrin.gif
Atsakyti