Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą

QUOTE(netyciom @ 2008 12 03, 14:01)
Sveikos!

As taipogi magistrante, bet dar tik pirmakurse smile.gif
Va, reikejo rinktis tema MA, o mes su vadove nusprendem pakeisti savo turima..
Noreciau rasyti ka nors apie darbuotoju motyvacija, apie konfliktus darbe ir pan.
Gal turit kokiu minciu ar tiesiog atsitiktinai kazka panasaus esat maciusios, prisimenate is savo draugu, kolegu temu?  unsure.gif
Buciau labai dekinga..  4u.gif

Labas,

rasau baigiamuosius darbus kitiems, todel drasiai galiu patarti - tik nerasyk apie darbuotoju motyvacija. Jau ta tema skersai isilgai isnagrineta, jau sudetinga israsti dvirati, nebent anglu kalboj ieskosi medziagos. PAskui ir su gynimu sunku, nes kai viskas iki skausmo zinoma, tai sulauksi visokiu suktu klausimu.

Geriau rinkis apie konfliktines situacijas darbe, vadovo poziuri i konflikta ar ka nors panasaus.

Sekmes
Atsakyti
Kažkada užvedžiau šią temą, bet taip jau atsitiko, kad neteks man šiemet gintis. Viskas dėl dviejų universiteto administracijos darbuotojų kaltės verysad.gif

Bet gal taip ir geriau - turėsiu daugiau laiko įsigilinti į temą. Vistik mano tema yra labai sudėtinga. Ir su vadovu nelabai pasisekė.
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2009 02 11, 18:28)
Kažkada užvedžiau šią temą, bet taip jau atsitiko, kad neteks man šiemet gintis. Viskas dėl dviejų universiteto administracijos darbuotojų kaltės  verysad.gif

Bet gal taip ir geriau - turėsiu daugiau laiko įsigilinti į temą. Vistik mano tema yra labai sudėtinga. Ir su vadovu nelabai pasisekė.

O kas atsitiko? ax.gif
Kaip sekasi rašyti? Matau, kad auginate vaikelį. Duoda prisėsti prie darbo? smile.gif
Atsakyti
Ai, ilga istorija. Nenoriu teršti eterio. Kai supratau, kad prieš savo valią teks vėliau baigti studijas, nei planavau, buvo labai sunku. Net į psichoterapeutą teko kreiptis. Bet dabar jau susitaikiau su ta mintimi ir nebenoriu krapštyti jau apgijusios žaizdos.

O vaikelis prisėsti prie darbo leidžia tik naktimis. Kitu metu be šansų.
Atsakyti
Dar truksta respondentu, tad vel prasau, jei galite uzpildykite anketele:

http://www.publika.l...18f8c3cb6f.html

Dekui! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Runy @ 2009 02 12, 19:08)
Dar truksta respondentu, tad vel prasau, jei galite uzpildykite anketele:

http://www.publika.l...18f8c3cb6f.html

Dekui!  smile.gif

raso, kad apklausa nerasta arba baigesi g.gif
Atsakyti
Šiuo metu vykstančio panikos priepuolio metu norėčiau išgirsti ką nors paguodžiančio apie baigiamųjų darbų gynimo atsidėjimą bigsmile.gif . Ypač domina KTU tvarka, jei ji skiriasi nuo kitų universitetų.
Tarkim, nespėju pabaigti savo darbo (nes pvz. esu flegma). Kas tada? Pagal akademinį reguliaminą: "...studentas išbraukiamas iš sąrašų...kaip negynęs baigiamojo darbo be pateisinamos priežasties....". Tai aš braukiama iš sąrašų?
Atsiskaitymo už studijų modulius nuostatuose randu: "Atidėti ... gynimai gali būti vykdomi pirmąjį naujo semestro mėnesį". Kada juos galima atidėti? Egzaminai ir pan. dalykai atidedami dėl ligos ir kitų pan. svarbių priežasčių. Gal su diplominiais kitaip? Gal pakanka flegmavimo ir intelektinės krizės?
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2009 02 18, 11:05)
Šiuo metu vykstančio panikos priepuolio metu norėčiau išgirsti ką nors paguodžiančio apie baigiamųjų darbų gynimo atsidėjimą bigsmile.gif . Ypač domina KTU tvarka, jei ji skiriasi nuo kitų universitetų.
Tarkim, nespėju pabaigti savo darbo (nes pvz. esu flegma). Kas tada? Pagal akademinį reguliaminą: "...studentas išbraukiamas iš sąrašų...kaip negynęs baigiamojo darbo be pateisinamos priežasties....". Tai aš braukiama iš sąrašų?
Atsiskaitymo už studijų modulius nuostatuose randu: "Atidėti ... gynimai gali būti vykdomi pirmąjį naujo semestro mėnesį". Kada juos galima atidėti? Egzaminai ir pan. dalykai atidedami dėl ligos ir kitų pan. svarbių priežasčių. Gal su diplominiais kitaip? Gal pakanka flegmavimo ir intelektinės krizės?

Nebūtų paprasčiau atsakymą į tokį svarbų klausimą gauti tiesiogiai iš savo metodininkės ar kažko panašaus? Paskambini ir sužinai.. doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 18, 12:24)
Nebūtų paprasčiau atsakymą į tokį svarbų klausimą gauti tiesiogiai iš savo metodininkės ar kažko panašaus? Paskambini ir sužinai..  doh.gif  4u.gif

Klausimas nėra toks jau man svarbus (mano panikos priepuoliai retai būna logiškai pagrįsti), tiesiog įdomi tvarka, gal kas susidūręs. Bet ačiū už patarimą, užsukus į universitetą juo pasinaudosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
GAl kas nori uzsidirbti? Man reikia pagalbos uzbaigiant magistrini darba apie mazumu integracija. Nespeju del darbo, o terminas senka...
Atsakyti
Gal kas raset kazkoki magistrini susijusi su medicina ar visuomenes sveikata,psichologija?
parasykit prasau
Atsakyti
sveikute, turiu parasyti diplomini apie ,, paaugliu poziuris i socialinio pedagogo darba mokykloje" ir istikruju nlb turiu laiko tam, o ir i galva nieks nasauna, gal kartais yra mamyciu rasiusiu panasia tema, ar tiesiog galinciu parasyti, noreciau suzinoti kiek tas kainuotu? ax.gif
Atsakyti