o kokia tavo studiju programa, as tai finansu teise.
[quote=dovilytė,2008 11 23, 23:18]
Nejaugi nėra besiginančių šiemet?
[QUOTE]
aš ginuosi gruodžio 18 dieną, kol kas stengiuosi apie tai nekalbėti, bet labai jaudinuosi, aš MRU baudžiamosios teisės katedroje
[QUOTE]
aš ginuosi gruodžio 18 dieną, kol kas stengiuosi apie tai nekalbėti, bet labai jaudinuosi, aš MRU baudžiamosios teisės katedroje

[quote=lilijal,2008 11 28, 16:21]
[QUOTE]
[/quote]
as viesajame administravime, dar reikia man biski pakoreguoti ir tikiuosi irgi gintis siemet!
[QUOTE]

[/quote]
as viesajame administravime, dar reikia man biski pakoreguoti ir tikiuosi irgi gintis siemet!
QUOTE(Ivonita @ 2008 11 28, 18:00)
As irgi pakoreguoju ir ketvirtadieni jau atiduosiu katedrai. As irgi stengiuosi kuo maziau apie tai galvoti, bet bijau nerealiai

Sveikos!
As taipogi magistrante, bet dar tik pirmakurse
Va, reikejo rinktis tema MA, o mes su vadove nusprendem pakeisti savo turima..
Noreciau rasyti ka nors apie darbuotoju motyvacija, apie konfliktus darbe ir pan.
Gal turit kokiu minciu ar tiesiog atsitiktinai kazka panasaus esat maciusios, prisimenate is savo draugu, kolegu temu?
Buciau labai dekinga..
As taipogi magistrante, bet dar tik pirmakurse

Va, reikejo rinktis tema MA, o mes su vadove nusprendem pakeisti savo turima..
Noreciau rasyti ka nors apie darbuotoju motyvacija, apie konfliktus darbe ir pan.
Gal turit kokiu minciu ar tiesiog atsitiktinai kazka panasaus esat maciusios, prisimenate is savo draugu, kolegu temu?

Buciau labai dekinga..

QUOTE(Ivonita @ 2008 11 20, 12:58)
sveikos visos, sunku su tais magistriniais , nezinau kaip prasisukti!pirma destytojui viskas tiko, dabar jau nebe...paikuoju, nezinau ko griebtis!
Labas,
galiu padet parasyt!
QUOTE(delfine l @ 2008 12 04, 11:16)
Sveikutes,
jeigu reikia, galiu pagelbet parasyt magistrini arba savo parduoti.
Ar bus norinciu?

jeigu reikia, galiu pagelbet parasyt magistrini arba savo parduoti.
Ar bus norinciu?

O kokia tema Jus rasete savo darba?
Man jau viena padejo, pagrebe pinigus ir viso gero!
Nu va as jau pagaliau pristaciau savo darba. Belieka apsiginti. Baisu, kaip pagalvoju tai siurpas krecia. Gal jau yra kam jau teko gintis siais metais?

Bet geras jausmas, kad greitai viskas baigsis....
Sekmes visoms kas ginsis dar siais metais

As ginuos kitais... Labai sunku apsiginti?