Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą

o kokia tavo studiju programa, as tai finansu teise.
Atsakyti
[quote=dovilytė,2008 11 23, 23:18]
Nejaugi nėra besiginančių šiemet?
[QUOTE]
aš ginuosi gruodžio 18 dieną, kol kas stengiuosi apie tai nekalbėti, bet labai jaudinuosi, aš MRU baudžiamosios teisės katedroje smile.gif
Atsakyti
[quote=lilijal,2008 11 28, 16:21]
[quote=dovilytė,2008 11 23, 23:18]
Nejaugi nėra besiginančių šiemet?
[QUOTE]
aš ginuosi gruodžio 18 dieną, kol kas stengiuosi apie tai nekalbėti, bet labai jaudinuosi, aš MRU baudžiamosios teisės katedroje smile.gif
[/quote]

as viesajame administravime, dar reikia man biski pakoreguoti ir tikiuosi irgi gintis siemet!
Atsakyti
QUOTE(Ivonita @ 2008 11 28, 18:00)
as viesajame administravime, dar reikia man biski pakoreguoti ir tikiuosi irgi gintis siemet!

As irgi pakoreguoju ir ketvirtadieni jau atiduosiu katedrai. As irgi stengiuosi kuo maziau apie tai galvoti, bet bijau nerealiai unsure.gif , o visa tai neisvengiamai artėja
Atsakyti
Sveikos!

As taipogi magistrante, bet dar tik pirmakurse smile.gif
Va, reikejo rinktis tema MA, o mes su vadove nusprendem pakeisti savo turima..
Noreciau rasyti ka nors apie darbuotoju motyvacija, apie konfliktus darbe ir pan.
Gal turit kokiu minciu ar tiesiog atsitiktinai kazka panasaus esat maciusios, prisimenate is savo draugu, kolegu temu? unsure.gif
Buciau labai dekinga.. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

jeigu reikia, galiu pagelbet parasyt magistrini arba savo parduoti.

Ar bus norinciu?
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivonita @ 2008 11 20, 12:58)
sveikos visos, sunku su tais magistriniais , nezinau kaip prasisukti!pirma destytojui viskas tiko, dabar jau nebe...paikuoju, nezinau ko griebtis!

Labas,

galiu padet parasyt!
Atsakyti
QUOTE(delfine l @ 2008 12 04, 11:16)
Sveikutes,

jeigu reikia, galiu pagelbet parasyt magistrini arba savo parduoti.

Ar bus norinciu?
smile.gif

O kokia tema Jus rasete savo darba?
Atsakyti
Man jau viena padejo, pagrebe pinigus ir viso gero!
Atsakyti
Nu va as jau pagaliau pristaciau savo darba. Belieka apsiginti. Baisu, kaip pagalvoju tai siurpas krecia. Gal jau yra kam jau teko gintis siais metais?
Atsakyti
4u.gif Sveikos, as taip pat ginuosi BIK katedroj gruodzio 18 d. Jau pradedu bijoti. Skaidres lyg ir padariau, o ka pasakyti ir netriu ziurint i jas, stringa zodziai kiseneje. Reikes repetuoti pries veidrodi, o tai nieko nebus kitaip....
Bet geras jausmas, kad greitai viskas baigsis....

Sekmes visoms kas ginsis dar siais metais 4u.gif
Atsakyti
As ginuos kitais... Labai sunku apsiginti? 4u.gif
Atsakyti