Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas, lubos

Jurda, dydžių būna įvairių. Nuo konkretaus modelio priklauso. Pvz. tas, kur su spalvoto oranžinio stiklo intarpais gali būti 40,5 ir 50 cm skersmens. Bet yra ir 34cm, ir 42 cm. Šiek tiek kitokio modeliuko, bet principas tas pats.
Mano svetainė 22m2, tai pirkau va tokį (80 cm skersmens).
user posted image

Dar nepakabintas, bet per didelis tikrai nebus. Pasirodysiu, kai pakabins. Gal šios savaitės pabaigoje.
Atsakyti
Labai gražus, tiesiog nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 04 27, 10:50)
Labai gražus, tiesiog nuostabus thumbup.gif

Realybėje lygiai taip kaip foto atrodo. Dar žiūrėjome į šitus(bandau įkelti foto). Irgi labai įspūdingai atrodo. Bet, kadangi bendra erdvė su virtuve, nulėmė tai, kad prie to "voro" radom tos pačios firmos to paties pyrexinio stiklo "lašus".

user posted image
user posted image
Atsakyti
Net negaliu patikėt, kad tokių gražių šviestuvų yra. O mes tiek ieškojom, bet pasirodo, kad Lietuvoje nelabai yra iš ko rinktis, ypač Klaipėdoj. į kitus kambarius nusipirkom, bet į svetainę, sakiau, nepirksiu, kol nerasiu tokio, kokio noriu. Ir dbr džiaugiuos, kad taip nusprendžiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 04 29, 10:27)
Net negaliu patikėt, kad tokių gražių šviestuvų yra.

Yra, yra tikrai. Akys apraibsta besirenkant. O ir kainos lyginant su Lietuva, kaip dangus ir žemė.
Vakar šiaip taip susikabinom ir mes šviestuvus pagaliau, kelių dar trūksta, parsivešiu kitą savaitę. Sukelsiu, kai nufotografuosiu. O dabar kelios foto iš koridoriaus lubų ir apšvietimo tema tongue.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 29 balandžio 2010 - 11:00
labas

Temide ,o kokias lempas dejote i paslepta apsvietima?
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 05 01, 15:56)
labas
Temide ,o kokias lempas dejote i paslepta  apsvietima?

Ledinę juostelę, nes tikslas buvo kuo minimalesnė šviesa. Na, kitaip sakant, tik akcentas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 05 01, 17:03)
Ledinę juostelę, nes tikslas buvo kuo minimalesnė šviesa. Na, kitaip sakant, tik akcentas. ax.gif

aciu ,na ir mes planuojame ja deti ,bet paziurejau ir nelabai suprantu kokiu ju reikia ...nes ten labai idomiai tos lemputes skaiciuojas...tik zinau kad noresiu siltos baltos

o kur pirkote ja? nes as kazkaip ziurineju ebay ,nes kazkas jau buvo rase kad kainos ten daug mazesnes
Atsakyti
Osera, man reikėjo greitai, tai pirkau Lietuvoje.
Turint laiko laukti, iš Kinijos reikia siųstis Alibaba.com smile.gif
Atsakyti
Laba visoms,

Sumasciau hole deti tokias ileidziamas lempas, gal kas esat susidure- ar sunkiai su tuo montavimu, ir kaip sviesos- ar tik "del grozio" ar normaliai g.gif Aciu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 05, 08:58)

reikia paziureti tu lempu kabinimo mechanizma ,bet manau viskas imanoma
Atsakyti
Indruciukai, vakar kaip tik buvau pas draugę apžiūrėti remonto. Pas ją tokios lempos tik ne apvalios, o stačiakampės. Labai gražiai atrodo ir šviesos pakankamai. Tik reik žiūrėti į technines charakteristikas, nes gal yra ir silpnai šviečiančių. Bet šiaip tai tikrai labai patiko man.
Atsakyti