Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas, lubos

QUOTE(Temidė @ 2010 05 05, 09:45)
Indruciukai, vakar kaip tik buvau pas draugę apžiūrėti remonto. Pas ją tokios lempos tik ne apvalios, o stačiakampės. Labai gražiai atrodo ir šviesos pakankamai. Tik reik žiūrėti į technines charakteristikas, nes gal yra ir silpnai šviečiančių. Bet šiaip tai tikrai labai patiko man.

niekad daugiau sau nedeciau staciakampiu .susidejom pas save virtuvej tai kai tiesiai pries jas stovi atrodo linija eina tiesiai o jau tikrai su lazeriniu gulsciuku lyginta buvo,bet tik paziuri is sono ir atrodo ,kad kreivai,tie kasviestuvo kampai kazkaip optiskai iskreipia linija ir nesiziuri
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2010 05 05, 08:51)
niekad daugiau sau nedeciau staciakampiu .susidejom pas save virtuvej tai kai tiesiai pries jas stovi atrodo linija eina tiesiai o jau tikrai su lazeriniu gulsciuku lyginta buvo,bet tik paziuri is sono ir atrodo ,kad kreivai,tie kasviestuvo kampai kazkaip optiskai iskreipia linija ir nesiziuri

Na, aš to kreivumo tai tikrai netikrinau schmoll.gif
Tiesiog niekur nebuvau tokių lempų mačiusi, tad man vakar tikrai padarė įspūdį, dar pagalvojau, kad nei dulkių valyti, nei jokios kitos priežiūros. Tiesiog pasirodė gražu ir tiek. O jau visa kita gali tik tie, kurie naudoja pasakyti - trūkumus ir privalumus.
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 05, 08:58)
Laba visoms,

Sumasciau hole deti tokias ileidziamas lempas, gal kas esat susidure- ar sunkiai su tuo montavimu, ir kaip sviesos- ar tik "del grozio" ar normaliai  g.gif 

galvojau apie jas, gerai šviečia, gražiai atrodo, tik kaina kandžiojasi (viena apie 1500 lt...) . man kokių 4 reikėjo , tai palikau kitam namui biggrin.gif Montuojasi geriausiai sumontuoti prieš dažymą.

Sau hole susidėjome Gaudrės Vindo (irgi įleidžiamus, bet ne apvalius o stačiakampio arba kvadrato formos). Jos labai daug šviesos duoda. Jei netoliese yra kokių kitų matomų šviestuvų - tai netgi kontrastuoja, nes visi kiti šviečia silpniau.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 05 05, 09:45)
Indruciukai, vakar kaip tik buvau pas draugę apžiūrėti remonto. Pas ją tokios lempos tik ne apvalios, o stačiakampės. Labai gražiai atrodo ir šviesos pakankamai. Tik reik žiūrėti į technines charakteristikas, nes gal yra ir silpnai šviečiančių. Bet šiaip tai tikrai labai patiko man.

As vakar "topolinoj" buvau,tai maciau tas apvalias lempas, bet pacias lemputes- tai ne tokios ir brangios buvo- brangiausia (didziausio diametro) apie 60lt buvo g.gif
QUOTE(axa @ 2010 05 05, 09:58)
galvojau apie jas, gerai šviečia, gražiai atrodo, tik kaina kandžiojasi (viena apie 1500 lt...) . man kokių 4 reikėjo , tai palikau kitam namui biggrin.gif Montuojasi geriausiai sumontuoti prieš dažymą.

Sau hole susidėjome Gaudrės Vindo (irgi įleidžiamus, bet ne apvalius o stačiakampio arba kvadrato formos). Jos labai daug šviesos duoda. Jei netoliese yra kokių kitų matomų šviestuvų - tai netgi kontrastuoja, nes visi kiti šviečia silpniau.

Kokio dydzio jusu holas? Na man poros reiketu g.gif arba triju biggrin.gif viena hole,kita hole prie spintos g.gif o tambure nezinau,ar paprasta prie lubu "tablete" deti, ar ta "baranka" g.gif
A kur radot tas apvalias lempas- gaudrej? As pas mus "gaudrej" buvau, tai rankena pabuciavau... ir is vis, ten kazkoks ofisas, o ne parduotuve blink.gif ...
Atsakyti
nu radau gaudres puslapy tuos sviestuvus, bet tuose dazniuose nieko as nesuprantu blink.gif
http://www.gaudre.lt.....ight 2008.pdf
dar reik "sviesos technologijose" paziureti gal turi g.gif
Atsakyti
user posted image

Kazin kaip tos ilgos ileistos lempos padarytos?

Ir kaip kazin geriau grupuoti toki apsvietima- ar kad vienu jungtuku isijungtu viena ilga lempa ir du halogenai, ar kad vienu jungtuku tik halogenai, kitu tik ilgos lempos?
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 05, 11:27)
Kazin kaip tos ilgos ileistos lempos padarytos?

padarytas remelis is profiliu ir prisuktas gipsokartonas ,uzspakliuota ir uzdazyta
Atsakyti
Gal kas LED lemputes darėtės? Mes mąstom ekonomiškai, tai analogų LED kaip ir nėra. Tik aš asmeniškai susidūriau su bėda, kad man blond biggrin.gif su visais watais sunku įsivaizduot apšviestumo kiekį. Aš galiu vertinti pagal carines lemputes. Koks santykis yra LED (sakykim, populiarių 3W) su paprasta? Kiek Led'inių reikės pvz 60KW paprastos šviesai gaut? Dėkinga už žmonišką paaiškinimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 05, 08:58)
Laba visoms,

Sumasciau hole deti tokias ileidziamas lempas, gal kas esat susidure- ar sunkiai su tuo montavimu, ir kaip sviesos- ar tik "del grozio" ar normaliai  g.gif  Aciu  4u.gif
user posted image

man sitos "aureoles" labai patinka, seniai jas nusiziurejom ir jas desim koridoriuje. Kaina labai kandziojasi, bet yra pakaitalu, vieno tokio laukiam pabandymui, ziuresim ar pateisins viltis. Jei viskas bus ok, uzsisakysim daugiau. Beje, ta pakabinama virs stalo irgi esam nusiziureje biggrin.gif gera cia fotke radai biggrin.gif bet jo jau niekuom nepakeisi, o kaina eina apie 3000lt doh.gif bet man jis labai simpatulka, sieninius tokius irgi jamsim greiciausiai ax.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif gal matete kas toki sviestuva lietuvoje wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedryte1: 09 gegužės 2010 - 14:26
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 05 09, 10:41)
Beje, ta pakabinama virs stalo irgi esam nusiziureje  biggrin.gif  gera cia fotke radai  biggrin.gif  bet jo jau niekuom nepakeisi, o kaina eina apie 3000lt  doh.gif bet man jis labai simpatulka, sieninius tokius irgi jamsim greiciausiai  ax.gif

Čia Foscarini? Arba labai panašus. Čiupinėjau Italijoje, juos. Pakabinami trijų dydžių yra, toks kaip nuotraukoje yra vidutinysis 50 cm skersmens, manau pigiau galima būtų nusipirkti nei 3000.
Bufeto Vedėja, o Jūs jį čiupinėjote? Jis iš kažkokio dirbtinio stiklo kaip man aiškino ir kiek mano italų kalbos žinios leido suprasti smile.gif Yra dar gintaro spalvos tokie.
Atsakyti
Atsakysiu už Bufeto vedėją tongue.gif - taip, čia Foscarini. Aš taip pat jį buvau nusižiūrėjus, bet galiausiai kitokį nupirkau. Man jis labai labai patiko, tik vyras kažko raukėsi, tai radau kompromisą, kuris abiem patiktų. Bet vieno sieninio vis tiek reikės, tik kol kas pigiau 1000 lt Lietuvoj niekas nepasiūlė. Esu radus vieną internetinę parduotuvę, pvz. čia Foscarini šviestuvas gerokai pigiau nei 3000 kainuoja, dar šimtokas siuntimui iki LT, bet vis tiek pigiau.

O tie stikliukai išsiima, jie į tokį plastmasinį tinklą sukaišioti, demonstravo man vienoje parduotuvėje smile.gif

Temide, kokį ten "tašką" Italijoj turi? biggrin.gif Trūksta man dar keleto šviestuvų...
Atsakyti