Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas, lubos

QUOTE(Adelle @ 2010 02 16, 01:37)
Daug. Mes pirkom led 1m 54 diodai, tai vieno metro pakanka kambariui vakare apšviesti (15kvadratų), dar ir per šviesu - skaityti galiu prie tokio apšvietimo.  doh.gif  smile.gif Papildomai reikėjo pirkti transformatorių, kurį montavome potinkinėje dėžutėje, kad ateinančią 240v srovę paverstų 12v srove. Na ir montavome junginklį led juostelei. Led juostelės metras kainavo 60lt.
Papildyta:

Galimybių ir noro reikia kaip nors surasti, nes kai pagalvoji, kiek el. energijos gali sutaupyt. Vietoje 50w, degant 3w lemputei. O jei kambaryje reikia 6 po 50w doh.gif , tai ir kaina apšvietimo nemaža. O led lemputės tik 18w. Apsimoka, labai.  mirksiukas.gif

60lt*5metru=300lt+transformatorius , o cia 252lt jau su transformatorium. rolleyes.gif Mes pagal perimetra desim lubuose, tai nesinori ,kad matytusi taskeliai. 1m su 54 diodais kainuoja ebay apie ~30lt.
Atsakyti
Gal galėtų kas nors pasidalinti patirtimi apie tuos įleidžiamus dienos šviesos šviestuvus (Vindo) - ar užtenka šviesos, jei jie būtų kaip pagrindinis apšvietimas, o po to dar dėtume toršerą ar nuleidžiamą šviestuvą virš stalo? Kokiu tankumu reikia juos dėti? Ar nuo dienos šviesos nebūna visąlaik šalta? g.gif Būčiau laaaabai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Emajja, kaip tik mes pas save turim tokius susistatę. Šviesos šiltumas/šaltumas priklauso ne nuo šviestuvo, o nuo to, kokio spektro lemputę įdedi. Mes susidėję šilto spektro, todėl tikrai nesijaučiam kaip operacinėje mirksiukas.gif
Įtariu, kad šviestuvus pirksi iš Gaudrės. Todėl kreipkis į jų konsultantus. Jie tikrai padės paskaičiuoti, kokiu tankumu reikia sudėti, kad šviesos būtų pakankamai. Mūsų architektė buvo priplanavusi daugiau, tai Gaudrė paėmė ir nereikalingas išbraukė thumbup.gif Vat.. Tikiuosi, kad padėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Knoopke @ 2010 03 17, 19:30)
Emajja, kaip tik mes pas save turim tokius susistatę. Šviesos šiltumas/šaltumas priklauso ne nuo šviestuvo, o nuo to, kokio spektro lemputę įdedi. Mes susidėję šilto spektro, todėl tikrai nesijaučiam kaip operacinėje  mirksiukas.gif
Įtariu, kad šviestuvus pirksi iš Gaudrės. Todėl kreipkis į jų konsultantus. Jie tikrai padės paskaičiuoti, kokiu tankumu reikia sudėti, kad šviesos būtų pakankamai. Mūsų architektė buvo priplanavusi daugiau, tai Gaudrė paėmė ir nereikalingas išbraukė  thumbup.gif Vat.. Tikiuosi, kad padėjau  blush2.gif

Ačiū labai 4u.gif Bent vieną žmogų juos turintį radau thumbup.gif
O kaip jums patiems - patinka? Ir į kokią patalpą juos dėjot - į kambarį, virtuvę, koridorių?
Ar tos "šiltesnės" lempos labai brangesnės nei įprastos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emajja: 18 kovo 2010 - 08:21
Pas mus šitos lempos sudėtos svetainėje, virtuvėje, darbo kambaryje ir koridoriuje. Aš žiauriai patenkinta!!! Man gražu. Mėgstu simetriją, tvarką, todėl tokios lempos man baisiai estetiškai atrodo... ir jos tokios minimalistinės. Nelenda į akis ir negadina vaizdo thumbup.gif
Dėl lempų kainos dabar nesu tikra. Bet, manau, kad jos kainuoja visiškai tiek pat, kiek ir kito spektro lemputės. Tiesiog kasoje turėtum paprašyti reikiamos spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 15, 16:16)
kažkas tokio, bet mažesnio:
user posted image

Labai fainas šviestuvas, bet nieko panašaus nesu mačiusi ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Pati labai ilgai ieškojau sau šviestuvų, kol galiausia nuleidusi rankas, nulėkiau į Italiją ir nusipirkau ten.
Bevaikštinėjant po parduotuves, krito į akis va tokio tipo. Aišku ne tokie, kaip Žanės įdėti, bet man labai įdomiai žiūrėjosi, ypač tie su medžiu kombinuoti. Žinoma turi tikti prie interjero.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
koks grožis šviestuvų. Jau metus ieškom šviestuvo į svetainę. Taip metus pragyvenom be jo, bet sakiau, nepirksiu, kol nerasiu tokio, kokio noriu. Man reikia su bordo spalva. Kaip tik toks tiktų, kaip čia įdėta nuotrauka. O kokia jo kaina ir kur galima įsigyt?
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 04 14, 10:26)
koks grožis šviestuvų. Jau metus ieškom šviestuvo į svetainę. Taip metus pragyvenom be jo, bet sakiau, nepirksiu, kol nerasiu tokio, kokio noriu. Man reikia su bordo spalva. Kaip tik toks tiktų, kaip čia įdėta nuotrauka. O kokia jo kaina ir kur galima įsigyt?

Jurda, to arabiško va niekas ir nežinom kur įsigyti schmoll.gif
O tie kiti mano įdėti yra itališki, kaina nuo dydžių priklauso ir konkretaus modelio.
+/- 300 euru.
Lietuvoje tokių nemačiau, bet gal kas iš forumiečių bus aptikęs netyčia. O iš Italijos tai galima parvežti, reikalui esant.
Atsakyti
Įkelsiu parodyti į koridorių sau kokius pirkau ir virtuvę. Kiti dar nesukabinti guli dėžėse, dalis dar parkeliauti turi kitą savaitę.
Koridoriaus sieniniai ir lubinis murano stiklo. Buvo tamsoka, tai nelabai kokybiškai gavosi nuotraukytės.
user posted image
user posted image
Virtuviniai pyrex stiklo virš salos, tik dulkių nenušluosčiau ir kažkaip kreivai nufotkinau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 14 balandžio 2010 - 13:14
QUOTE(Temidė @ 2010 04 14, 11:14)
Jurda, to arabiško va niekas ir nežinom kur įsigyti  schmoll.gif
O tie kiti mano įdėti yra itališki, kaina nuo dydžių priklauso ir konkretaus modelio.
+/- 300 euru.
Lietuvoje tokių nemačiau, bet gal kas iš forumiečių bus aptikęs netyčia. O iš Italijos tai galima parvežti, reikalui esant.

Įdomu būt sužinot jo išmatavimus, gal mūsų 20kv.m. kambariui būtų per didelis?
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 04 23, 10:06)
Įdomu būt sužinot jo išmatavimus, gal mūsų 20kv.m. kambariui būtų per didelis?

Sužinosiu. Jei kam aktualu, galiu su itališkais šviestuvais padėti.
Atsakyti
laukiam naujienų smile.gif
Atsakyti