Įkraunama...
Įkraunama...

Plauku galiukai

Turime jau trecius namucius drinks_cheers.gif
Senoji tema

Papildyta:
QUOTE(joguste @ 2008 09 27, 03:15)
tikiuos palengvinsiu paieskas  smile.gif
taip turetu atrodyt serumas juoduoju ridiku, tik jis turetu buti dar i dezute idetas

o taip turetu atrodyt su pienu ir medumi

Aciu, tikrai padejo 4u.gif meginsiu ieskot ir rinktis kuri nors is siu dvieju 4u.gif
Atsakyti
Tai kur visos plauku galiukus priziurincios dingo? g.gif
Atsakyti
plauku galiukams nusipirkau is eurokos parduotuves aliejuka PARISIENE su linu semenu aliejumi, violetines spalvos. man tai jis super, pirksiu dar ir kaina tik 17lt. bigsmile.gif
Atsakyti
kuom jau jis taip patiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2008 10 17, 13:28)
plauku galiukams nusipirkau is eurokos parduotuves aliejuka PARISIENE su linu semenu aliejumi, violetines spalvos. man tai jis super, pirksiu dar ir kaina tik 17lt.  bigsmile.gif

Turiu sita ir as - antra karta bigsmile.gif Plaukai blizga, puikiai suformuoja galus - jei garbanoji ir mazai sakojasi thumbup.gif

O "Joannos" su medumi nieko gero - bet kvepia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 17 spalio 2008 - 13:13
QUOTE(Hottea @ 2008 10 17, 14:11)
Turiu sita ir as - antra karta bigsmile.gif  Plaukai blizga, puikiai suformuoja galus - jei garbanoji ir mazai sakojasi thumbup.gif

O "Joannos" su medumi nieko gero - bet kvepia wub.gif

kaip gundot jus mane tuo daiktu biggrin.gif bet reik visas turimas priemones pabaigt, o ir siap galiukus jau atsistaciau, bet profilaktiskai visvien reikes kanors naudot ax.gif
Atsakyti
O as del galiuku,tai rupinuosi istysai,ne tik profilaktiskai.Neisivaizduoju savo plauku be serumo ax.gif naudoji po kiekvieno plovimo ir siaip daznokai ant sausu uztepu.Tik ilgai rinkausi kol atradau sau tinkama,nes kaip tepu ant sausu dazniausiai galiukai atrodydavo riebaluoti ax.gif O vat body shopo aliejukas tai man patinka tuo kad jis nera riebus,jo galima daugiau ir tepti ir tikrai galiukai zvilga thumbup.gif
Atsakyti
bet beda,kad mano plaukai iskarpyti yra ir tuos galiukus tept, tai siaubas yra.. doh.gif
Atsakyti
As naudoju aliejuka, kuri perku pas savo kirpeja, ten ji uzsako pas tiekejus. tikrai puikus, jau kelis kartus uzsisakau smile.gif bet va, baigesi jis man, jau noreciau kita isigyti. vakar eurovaistineje ziureinejau, ir sudomino viena priemone. aliejukas-plauku blizgesys.stipriai suplakus ji, purskiant ant visu plauku ilgio veikia kaip plauku blizgesys, nesuplakus- serumas plauku galiukams. kaina apie 57lt. tik, va pavadinima pamirsau blush2.gif reikes pabandyti isigyti ji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte_voveryte @ 2008 10 17, 15:09)
As naudoju aliejuka, kuri perku pas savo kirpeja, ten ji uzsako pas tiekejus. tikrai puikus, jau kelis kartus uzsisakau smile.gif  bet va, baigesi jis man, jau noreciau kita isigyti. vakar eurovaistineje ziureinejau, ir sudomino viena priemone. aliejukas-plauku blizgesys.stipriai suplakus ji, purskiant ant visu plauku ilgio veikia kaip plauku blizgesys, nesuplakus- serumas plauku galiukams. kaina apie 57lt. tik, va pavadinima pamirsau blush2.gif reikes pabandyti isigyti ji ax.gif

kai isbandysi bus malonu jei atsiliepimus parasysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 10 17, 15:12)
kai isbandysi bus malonu jei atsiliepimus parasysi  4u.gif

butinai parasysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Na as kazkoki panasu dalykeli turiu.As pirkau is kirpyklos JOC CARE losijonas-blizgesys MIRROR su tolimuju rytu augalu esensijomis.Na cia visa pavadinima nurasiau nuo buteliuko biggrin.gif
Tai kai tik ispurski,kol namie buni labai blizga,liuks atrodo,bet veliau matyt susigeria ar kur dingsta,tai ir blizgesys dingsta ir lieka tik toks riebumas,na kaip aliejuko dar didesnis(kirpeja sake,kad jis prilygsta kazkiek aliejukui,maitinantis)
Ir dar geriau nepursti jo stovint ant plyteliu,nes tada kur jis nuseda slidumas neispasakytas hihihi.gif buvome issitiesusi jau visa seimyna ir vaikis ir as ir vyras hihihi.gif patikekit vyro reakcija iejus i vonia kristi is niekur nieko hihihi.gif
Atsakyti