Įkraunama...
Įkraunama...

Plauku galiukai

QUOTE(nataliux @ 2008 10 17, 14:59)
O as del galiuku,tai rupinuosi istysai,ne tik profilaktiskai.Neisivaizduoju savo plauku be serumo ax.gif naudoji po kiekvieno plovimo ir siaip daznokai ant sausu uztepu.Tik ilgai rinkausi kol atradau sau tinkama,nes kaip tepu ant sausu dazniausiai galiukai atrodydavo riebaluoti ax.gif O vat body shopo aliejukas tai man patinka tuo kad jis nera riebus,jo galima daugiau ir tepti ir tikrai galiukai zvilga  thumbup.gif

Cia tas vysniu kauliuku ?
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 10 18, 09:44)
Cia tas vysniu kauliuku ?

Niu kaip ir nea ax.gif Ant buteliuko parasyta taip: zvilgesio suteikiantis serumas plaukams su vynuogiu ekstraktu.GRAPESEED 4u.gif
Atsakyti
panos, gal kuri bandet Goldwell serumus plauku galiukams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliux @ 2008 10 18, 09:20)
Na as kazkoki panasu dalykeli turiu.As pirkau is kirpyklos JOC CARE losijonas-blizgesys MIRROR su tolimuju rytu augalu esensijomis.Na cia visa pavadinima nurasiau nuo buteliuko  biggrin.gif
Tai kai tik ispurski,kol namie buni labai blizga,liuks atrodo,bet veliau matyt susigeria ar kur dingsta,tai ir blizgesys dingsta ir lieka tik toks riebumas,na kaip aliejuko dar didesnis(kirpeja sake,kad jis prilygsta kazkiek aliejukui,maitinantis)
Ir dar geriau nepursti jo stovint ant plyteliu,nes tada kur jis nuseda slidumas neispasakytas hihihi.gif buvome issitiesusi jau visa seimyna ir vaikis ir as ir vyras  hihihi.gif patikekit vyro reakcija iejus i vonia kristi is niekur nieko hihihi.gif

galima "ledo" arena namie atidaryt bigsmile.gif
Atsakyti
Mano šviesintų plaukų galiukus po ilgų ieškojimų ir bandymų pagydė LAKME aliejukas. Vaistinėje aš pirkau, bet manau ir kitur yra pirkti... ir tik 27 lt, o naudoju negailėdama jau 7 mėn. ir dar vaikas kartelį buvo grindis išplovės tuo aliejuku...smile.gif Žodžiu užtenka ilgam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriukas_ka @ 2008 10 18, 17:53)
Mano šviesintų plaukų galiukus po ilgų ieškojimų ir bandymų pagydė LAKME aliejukas. Vaistinėje aš pirkau, bet manau ir kitur yra pirkti... ir tik 27 lt, o naudoju negailėdama jau 7 mėn. ir dar vaikas kartelį buvo grindis išplovės tuo aliejuku...smile.gif Žodžiu užtenka ilgam smile.gif

o kokius dar bandei? ir koki poveiki jis turejo tavo plaukams?
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 10 18, 18:19)
o kokius dar bandei? ir koki poveiki jis turejo tavo plaukams?

Dar bandžiau Avon aliejuką, Wella, Schwarzkopf(profesionalų serijos).
Na LAKME 4-tas bandytas. O pliusai jo, tai kad plaukai blizga, pasidaro paklusnū, nesivelia, (jis ne tik galiukams tinka, bet ir visus plaukus galima įtrinti), ir pas kirpeja neatsimenu kada kirpau galiukus dėl to, kad jie nušiurę... smile.gif
Atsakyti
o jis plauku neriebina? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte_voveryte: 20 spalio 2008 - 07:27
QUOTE(justyte_voveryte @ 2008 10 20, 08:25)
o jis plauku neriebina? blush2.gif

Na, man neriebina,bet manau, dar nuo pačio plauko priklauso... Mano kai šviesinami pastoviai, tai jis kaip tik atkuria tą normalią drėgmę.. (man wella buvo per riebus pvz.)...
Atsakyti
mano taip pat sviesinami.reikes pabandyti isigyti ji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte_voveryte @ 2008 10 20, 12:01)
mano taip pat sviesinami.reikes pabandyti isigyti ji mirksiukas.gif

Avon plauku serumas galiukams neblogas, o henos plus serumas galiukams labai tiko, neisisakoja galiukai smile.gif
Atsakyti
As antra karta nusipirkau Gliss Kur plauku galiuku krema, pirma karta jis man patiko, ziuresiu kaip dabar tiks smile.gif Siandien pasitpiau tai galai tokie minksti, lankstus, siurkstumo neliko smile.gif
Atsakyti