Įkraunama...
Įkraunama...

Plauku galiukai

Plauku galiukams palepinti po kiekvieno galvos trinkimo patepu juos aliejuku. Labiausiai patike tai: Biosilk "Silk Therapy" ir Wella "Hair Ends Elixier"

Aisku kuo dazniau galiukus pakirpsim tuo jie bus sveikesni,maziau sakosis thumbup.gif
Atsakyti
o geri yra loreal elvital serumai ? ax.gif
Atsakyti
Nezinau, bet sampunai tai nepatiko blush2.gif
Atsakyti
as dabar isigijau plauku galiuku seruma SUBRINA taciau nerandu niekaip cia jokiu aprasymu..niekas tokio nenaudojat? ax.gif idomus atsiliepima..
Atsakyti
QUOTE(ausriukas_ka @ 2008 10 19, 20:49)
Dar bandžiau Avon aliejuką, Wella, Schwarzkopf(profesionalų serijos).
Na  LAKME 4-tas bandytas. O pliusai jo, tai kad plaukai blizga, pasidaro paklusnū, nesivelia, (jis ne tik galiukams tinka, bet ir visus plaukus galima įtrinti), ir pas kirpeja neatsimenu kada kirpau galiukus dėl to, kad jie nušiurę...  smile.gif

Kai tik baigsiu Avon aliejuką butinai Lakme išbandysiu, jau ne viena pagyra girdžiu jam thumbup.gif
Atsakyti
bukit geros patarkit..noriu pirkt plauku aliejuka bet niekaip neapsisprendziu kuri.... Galvoju apie henna plus raudonas kapsulytes, cenko toki raudona buteliuka su pilka juostele ir kerastase aliejuka. Gal kas esat naudoje visas ar bent dvi is situ priemoniu kad galetu palygint? Kuri naturalesne? Girdejau kad kerastase silikono yra, o kaip cenko ir henna plus?is anksto aciu:)
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2008 10 31, 13:47)
bukit geros patarkit..noriu pirkt plauku aliejuka bet niekaip neapsisprendziu kuri.... Galvoju apie henna plus raudonas kapsulytes, cenko toki raudona buteliuka su pilka juostele ir kerastase aliejuka. Gal kas esat naudoje visas ar bent dvi is situ priemoniu kad galetu palygint? Kuri naturalesne? Girdejau kad kerastase silikono yra, o kaip cenko ir henna plus?is anksto aciu:)

o man kirpeja patare Green Light semi di lino, tik jo kaina apie 80lt
Atsakyti
n metu naudojau citre shine ir pasirodo,kad jo nebera nei sarmoj,jei kosmadoj..kosmaras doh.gif jis tirstas,man labai tiko,tai kaip pakaitala galeciau isigyti Hempz (kiekis 2k mazesnis ir kaina kokius 5 kartus didesne) doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2008 10 31, 13:47)

As HENNOS plus naudoju super nair repair krema man jis labai patinka ir 20ml buteliuko ilgam uztenka apie 4men, plauku galiukai baige sakotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 11 01, 11:42)
As HENNOS plus naudoju super nair repair krema man jis labai patinka ir 20ml buteliuko ilgam uztenka apie 4men, plauku galiukai baige sakotis  smile.gif

aš naudojau "henna plus" raudonas kapsulytes, labai labai patiko man jos bigsmile.gif
Atsakyti
man kirpeja rekomendavo isigyti JOICO aliejuka. mirksiukas.gif jis yra gydomasis, jei pvz nenori kirptis galiuku, lb padeda kad jie neskilinetu toliau, nesiveltu plaukai. BET efektyviau kai ant ka tik nukirptu galiuku tepames. nors as nekirpau plauku, mano galiukai geri! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 11 01, 14:43)
aš naudojau "henna plus" raudonas kapsulytes, labai labai patiko man jos  bigsmile.gif

cia kalbejom butent apie rpeimones plauku galiukams,tai tu tas kapsulytes i galiukus tepdavai? pradurdavai kapsule ir ja galiukams sutepdavai per kelis kartus?
Atsakyti