Nu gerai jau gerai, tegu bus ir laužo dūmai

QUOTE(blueberry_nights @ 2010 08 19, 15:02)
Acorelle firmos, naturalus visiskai kvepaliukai, super gaivus ir neblogai laikosi! Na vienu zodziu labailabai 

Ką reiškia "natūralūs visiškai"? Kad taip parašyta? Ar ten grynas kokio augalo eterinis aliejus ir viskas? Nes visais kitais atvejais negali būti "visiškai natūralių" kvepalų.
QUOTE(biologė @ 2010 08 20, 10:34)
Ką reiškia "natūralūs visiškai"? Kad taip parašyta? Ar ten grynas kokio augalo eterinis aliejus ir viskas? Nes visais kitais atvejais negali būti "visiškai natūralių" kvepalų.
Ingredients
Organic wheat alcohol, cornflower floral water, essential oils of petitgrain, may chang, orange and citronnella
No parabens, synthetics, chemical fixatives, phthalates or coloring agents
kas nors pakomentuokit, ar čia 'visiškai' ar 'nevisiškai'

Prisiskaičiau jūsų ir nulėkiau Nicolai kvapų uostyt.
Apuosčiau tik keturis, nes galva po jų susisuko. Tai būtų Maranhi Intense, Vanille Intense, Vanille Tonka ir Vetiver. Jau Vanille Tonka kokie....
Įtraukiu juos į must buy sąrašą.
Apuosčiau tik keturis, nes galva po jų susisuko. Tai būtų Maranhi Intense, Vanille Intense, Vanille Tonka ir Vetiver. Jau Vanille Tonka kokie....

Įtraukiu juos į must buy sąrašą.
QUOTE(BlackDee @ 2010 08 12, 17:35)
Ar CdG Jaisalmer neužuodžiate dūmų kvapo? Ar kokiuose nors kituose CdG Incense serijos kvepaluose?
Kokie kvepalai labiausiai kvepia laužo dūmais?
Dar: vakar "užsidėjau" AG "Encens Flamboyant": visiškai toks kvapas, kai grįžti nuo laužo, o rūbai būna prisigėrę laužo dūmų kvapo, laužiškesnio kvapo turbūt net neįsivaizduoju

QUOTE(BlackDee @ 2010 08 12, 15:35)
Ar CdG Jaisalmer neužuodžiate dūmų kvapo? Ar kokiuose nors kituose CdG Incense serijos kvepaluose?
Man Caron Tabac Blond kvepia garuojanciais lauzo dumais. Dumiskesniu neuosciau.
Bukit paveikintos Kitokiu Kvepalu myletojos ir ekspertes.
Jungiuosiu prie jusu, ant mano tualetinio stalelio puikuojasi Black Afgano
Jau negaliu apsakyti, kaip mane jie veza
Dar radau info apie Uzupio parduotuvele, laukiu nesulaukiu kada galesiu ten nuplasnoti
Speju geruoji sita manija nesibaigs, teks skelbti bankrota

Jungiuosiu prie jusu, ant mano tualetinio stalelio puikuojasi Black Afgano

QUOTE(straige @ 2010 08 26, 14:11)
Dar: vakar "užsidėjau" AG "Encens Flamboyant": visiškai toks kvapas, kai grįžti nuo laužo, o rūbai būna prisigėrę laužo dūmų kvapo, laužiškesnio kvapo turbūt net neįsivaizduoju 

po šeštadienio laužo nuomonė nepasikeitė?

mūsų net vežimas visas dūmais prakvipęs

o man laužu kvepia Dzen senasis juodasis, tik ten gal labiau vandeniu užgesinta laužaviete, toks rūgštokas dūmas.
QUOTE(Gervela @ 2010 10 04, 08:58)
o man laužu kvepia Dzen senasis juodasis, tik ten gal labiau vandeniu užgesinta laužaviete, toks rūgštokas dūmas.
Aha, šitie turi šį tą bendro su laužu

QUOTE(Gervela @ 2010 10 04, 08:58)
po šeštadienio laužo nuomonė nepasikeitė?

Nepasikeitė, nepasikeitė

O Zen, iš tikrųjų užgesintom malkom kvep...