Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

Nu gerai jau gerai, tegu bus ir laužo dūmai tongue.gif
Atsakyti
user posted image
Sonoma Scent Studio „Fireside Intense“
laužo dūmai + oda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 13 rugpjūčio 2010 - 22:01
Paantrinsiu ir sitoj temoj ir pasigirsiu apie savo naujuosius, siek tiek kitokius kvapus smile.gif

user posted image

Acorelle firmos, naturalus visiskai kvepaliukai, super gaivus ir neblogai laikosi! Na vienu zodziu labailabai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2010 08 19, 15:02)
Acorelle firmos, naturalus visiskai kvepaliukai, super gaivus ir neblogai laikosi! Na vienu zodziu labailabai smile.gif

Ką reiškia "natūralūs visiškai"? Kad taip parašyta? Ar ten grynas kokio augalo eterinis aliejus ir viskas? Nes visais kitais atvejais negali būti "visiškai natūralių" kvepalų.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2010 08 20, 10:34)
Ką reiškia "natūralūs visiškai"? Kad taip parašyta? Ar ten grynas kokio augalo eterinis aliejus ir viskas? Nes visais kitais atvejais negali būti "visiškai natūralių" kvepalų.

Ingredients
Organic wheat alcohol, cornflower floral water, essential oils of petitgrain, may chang, orange and citronnella

No parabens, synthetics, chemical fixatives, phthalates or coloring agents

kas nors pakomentuokit, ar čia 'visiškai' ar 'nevisiškai' smile.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau jūsų ir nulėkiau Nicolai kvapų uostyt.
Apuosčiau tik keturis, nes galva po jų susisuko. Tai būtų Maranhi Intense, Vanille Intense, Vanille Tonka ir Vetiver. Jau Vanille Tonka kokie.... wub.gif
Įtraukiu juos į must buy sąrašą.
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 08 12, 17:35)
Ar CdG Jaisalmer neužuodžiate dūmų kvapo? Ar kokiuose nors kituose CdG Incense serijos kvepaluose?
Kokie kvepalai labiausiai kvepia laužo dūmais?

Dar: vakar "užsidėjau" AG "Encens Flamboyant": visiškai toks kvapas, kai grįžti nuo laužo, o rūbai būna prisigėrę laužo dūmų kvapo, laužiškesnio kvapo turbūt net neįsivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 08 12, 15:35)
Ar CdG Jaisalmer neužuodžiate dūmų kvapo? Ar kokiuose nors kituose CdG Incense serijos kvepaluose?
Kokie kvepalai labiausiai kvepia laužo dūmais?

Man Caron Tabac Blond kvepia garuojanciais lauzo dumais. Dumiskesniu neuosciau.
Atsakyti
Bukit paveikintos Kitokiu Kvepalu myletojos ir ekspertes. 4u.gif
Jungiuosiu prie jusu, ant mano tualetinio stalelio puikuojasi Black Afgano wub.gif wub.gif wub.gif Jau negaliu apsakyti, kaip mane jie veza blush2.gif Dar radau info apie Uzupio parduotuvele, laukiu nesulaukiu kada galesiu ten nuplasnoti bigsmile.gif Speju geruoji sita manija nesibaigs, teks skelbti bankrota lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -DolceVita-: 05 rugsėjo 2010 - 23:34
QUOTE(straige @ 2010 08 26, 14:11)
Dar: vakar "užsidėjau" AG "Encens Flamboyant": visiškai toks kvapas, kai grįžti nuo laužo, o rūbai būna prisigėrę laužo dūmų kvapo, laužiškesnio kvapo turbūt net neįsivaizduoju g.gif

po šeštadienio laužo nuomonė nepasikeitė? lotuliukas.gif
mūsų net vežimas visas dūmais prakvipęs doh.gif lotuliukas.gif

o man laužu kvepia Dzen senasis juodasis, tik ten gal labiau vandeniu užgesinta laužaviete, toks rūgštokas dūmas.
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2010 10 04, 08:58)
o man laužu kvepia Dzen senasis juodasis, tik ten gal labiau vandeniu užgesinta laužaviete, toks rūgštokas dūmas.

Aha, šitie turi šį tą bendro su laužu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2010 10 04, 08:58)
po šeštadienio laužo nuomonė nepasikeitė?  lotuliukas.gif

Nepasikeitė, nepasikeitė lotuliukas.gif
O Zen, iš tikrųjų užgesintom malkom kvep...
Atsakyti