Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

Dabar isigyjau pameginimui Scent Intense by CoSTUME NATIONAL is vienos mergaites supermamose. Labai jau skirtingu susilaukiau nuomoniu is aplinkiniu... man asmeniskai, jie kasdienai pats tas, taciau draugai vyrai pasake, kad kvepiu davatka, sako kazkoks valerijonas ar sirdies lasai doh.gif nors moterims kvapas patiko rolleyes.gif
na svarbu, man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pobeda @ 2010 08 10, 20:50)
Dabar isigyjau pameginimui Scent Intense by CoSTUME NATIONAL is vienos mergaites supermamose. Labai jau skirtingu susilaukiau nuomoniu is aplinkiniu... man asmeniskai, jie kasdienai pats tas, taciau draugai vyrai pasake, kad kvepiu davatka, sako kazkoks valerijonas ar sirdies lasai  doh.gif nors moterims kvapas patiko  rolleyes.gif
na svarbu, man patinka  smile.gif

Jooo, keistokos ir skirtingos vienok žmonių nosys... Man jie tokia gražia džiovinta slyva kvepia g.gif
Atsakyti
Ar CdG Jaisalmer neužuodžiate dūmų kvapo? Ar kokiuose nors kituose CdG Incense serijos kvepaluose?
Kokie kvepalai labiausiai kvepia laužo dūmais?
Atsakyti
Artimiausi su laužu man - Wazamba, bet ne dūmai juose, o jau pagesintos malkos g.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 08 12, 18:35)

PdN "Coin du feu", tiesa, tai ne visai kvepalai:)))
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 08 12, 17:35)
Ar CdG Jaisalmer neužuodžiate dūmų kvapo? Ar kokiuose nors kituose CdG Incense serijos kvepaluose?

Dėl laužo dūmų tai neateina jokia mintis galvon, bet va CdG Ouarzazate man kvepia pirtim ar židiniu. Kai lauke būna šilta ir drėgna, tai židinys/kaminas pradeda skleisti tokį "dūminį" kvapą, tas pats ir su sena lietuviška pirtim, kai jinai būna nekūrenta - įėjęs užuodi degusio medžio kvapą, tokį kiek rūkytą. Vat tas kvapas kartu su prieskoniais man išlenda ant odos kai šiek tiek nusigaruoja pirmos Ouarzazate natos.

O šiaip man visai dūminis yra L'Artisanų Tea for Two. Yra tokia keisto skonio Puer (ar kaip ten ją) arbata - juoda arbata su dūmo ar kažkokios degintos gumos prieskoniu. Tea for Two man ją primena, tik tiek kad gerokai saldesnis kvapas.
Atsakyti
Man laužu kvepia Juozas Statkevičius.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 08 13, 08:43)
Dėl laužo dūmų tai neateina jokia mintis galvon, bet va CdG Ouarzazate man kvepia pirtim ar židiniu. Kai lauke būna šilta ir drėgna, tai židinys/kaminas pradeda skleisti tokį "dūminį" kvapą, tas pats ir su sena lietuviška pirtim, kai jinai būna nekūrenta - įėjęs užuodi degusio medžio kvapą, tokį kiek rūkytą. Vat tas kvapas kartu su prieskoniais man  išlenda ant odos kai šiek tiek nusigaruoja pirmos Ouarzazate natos.

O šiaip man visai dūminis yra L'Artisanų Tea for Two. Yra tokia keisto skonio Puer (ar kaip ten ją) arbata - juoda arbata su dūmo ar kažkokios degintos gumos prieskoniu. Tea for Two man ją primena, tik tiek kad gerokai saldesnis kvapas.

Man Quarzazate gan rūgštoki g.gif Primena apdegusių drėgnų malkų kvapą.
Apie Tea for Two buvau pagalvojus, bet jie saldoki ir kvepia mėsos rūkykla šiek tiek (nors pati juos dievinu). O ieškau tokių, kur grynai dūmais kvepia, vat kai būni kokiam kaime ar žygyje ir iš tolo užuodi dūmus laukuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 08 13, 09:19)
Man Quarzazate gan rūgštoki  g.gif Primena apdegusių drėgnų malkų kvapą.
Apie Tea for Two buvau pagalvojus, bet jie saldoki ir kvepia mėsos rūkykla šiek tiek (nors pati juos dievinu). O ieškau tokių, kur grynai dūmais kvepia, vat kai būni kokiam kaime ar žygyje ir iš tolo užuodi dūmus laukuose  smile.gif

Va va, akurat, apdegusių drėgnų malkų.

O dėl laužo dūmų, tai seniai aišku beuosčiau, bet kažkodėl man tokios miglotos asociacijos su Hermes Equipage kyla. Nors gal ir klystu. Reiks namo parėjus išsitraukt.
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 08 13, 10:19)
Man Quarzazate gan rūgštoki  g.gif Primena apdegusių drėgnų malkų kvapą.
Apie Tea for Two buvau pagalvojus, bet jie saldoki ir kvepia mėsos rūkykla šiek tiek (nors pati juos dievinu). O ieškau tokių, kur grynai dūmais kvepia, vat kai būni kokiam kaime ar žygyje ir iš tolo užuodi dūmus laukuose  smile.gif

Čia jau iš serijos "куда катится мир" - kvepėti laužo dūmais. Tai kur gi tu eisi išsikvepinus tais dūmais blink.gif
Atsakyti

Ferrari, čia kaip ir aukštosios mados suknelės - pažiūrėt gražu, apsirengt neįmanoma. Taip ir sulaužo dūmo kvapu - pauostyt įdomu, o kvepėt nebūtina. Kaip mianas koks.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2010 08 13, 11:01)
Čia jau iš serijos "куда катится  мир" - kvepėti laužo dūmais. Tai kur gi tu eisi išsikvepinus tais dūmais  blink.gif

Priekabiauji tongue.gif Kaip tada tabakas, oda, mediena, morkos, pipirai ir panašūs dalykai? Bet kvėpinamės ir einam bigsmile.gif Naujokei paaiškinčiau apie kvepalus kaip meno kūrinį, bet Ferrari gal nereikia lotuliukas.gif

Į temą - žinau tik tikslų šaltų dūmų, kokie kyla, laužą liejus vandeniu, kvapą - Profumum Fumidus. Bet tai ne tai...
Atsakyti