Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

QUOTE(juodas-drugelis @ 2010 07 17, 16:32)
tai mano kvapas, turejau meginuka, isimylejau is pirmo uostymo bigsmile.gif dar niekada taip nebuvo buve!

Tuomet nesuprantu, kodėl bijai užsakinėti visą buteliuką? Maniau, kad tu jų neuosčiusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(margot @ 2010 07 18, 10:54)
Tuomet nesuprantu, kodėl bijai užsakinėti visą buteliuką? Maniau, kad tu jų neuosčiusi biggrin.gif

Čia juos galima užsisakyti:
http://www.histoires....php?produit=14
Nėra pigūs. Bet jei iš tiesų labai patinka, ir finansai leidžia...
Kažin ar LT jie buvo pigesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 18, 11:04)
Kažin ar LT jie buvo pigesni g.gif

Nepamenu tik kokia talpa buvo - gal 100 ml g.gif Bet kainavo 400 Lt.

A, matyt kaip ir tam puslapyje, po 120 ml -gal po po mažiau nėra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 18 liepos 2010 - 11:58
QUOTE(Smauglius @ 2010 07 18, 11:55)
Nepamenu tik kokia talpa buvo - gal 100 ml  g.gif Bet kainavo 400 Lt.
A, matyt kaip ir tam puslapyje, po 120 ml -gal po po mažiau nėra?

Tai išeitų, kad visgi pigiau buvo. Labai smagu, aišku, girdėti, kad pas mumi kažkas pigiau nei užsienyje.
Kreminėje irgi yra parfumerijos, kuri LT pigesnė, nei kad mokėtume užsieniuose. Kas yra labai thumbup.gif

Beje, būčiau žinojusi, kad Histoires de parfums buvo Vilniuje, ir aš mielai būčiau su ta parfumerija išsamiau susipažinusi. Keletas kvapų patiko. O iš splash mėginukų visgi suprasti sudėtingiau, nei iš purškiamų testerių.
Atsakyti
ne, finansai neleidzia pirkt 100 ml... verysad.gif
beje, domintu ir panasus kvapai su nesvankia potekste lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodas-drugelis: 31 liepos 2010 - 12:19
Sveikos mergaites, noreciau prisijungt prie Jusu kompanijos smile.gif
Atradau kelis kvapus, kurie mane "veza", dabar mano vienas geidziamiausiu ir artimiausiu pirkiniu Nasomatto - Duro. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pobeda @ 2010 08 09, 17:32)
Sveikos mergaites, noreciau prisijungt prie Jusu kompanijos  smile.gif
Atradau kelis kvapus, kurie mane "veza", dabar mano vienas geidziamiausiu ir artimiausiu pirkiniu Nasomatto - Duro.  wub.gif

Turiu kelis lašus, todėl suprantu, kodėl jie geidžiamiausi smile.gif
Atsakyti
user posted image
Nezinau kuom,bet sitie kvepalai tiesiog uzburia. Man jie taip skaniai kvepia:} per akcija nusipirkau 100ml uz 69 lt :} tai apsirupinusi ilgam esu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrandNewSmile: 09 rugpjūčio 2010 - 20:14
QUOTE(BrandNewSmile @ 2010 08 09, 19:40)
user posted image
Nezinau kuom,bet sitie kvepalai tiesiog uzburia. Man jie taip skaniai kvepia:} per akcija nusipirkau 100ml uz 69 lt :} tai apsirupinusi ilgam esu.

Kuo jie kitokie?
Atsakyti
Kiekvieni kvepalai yra kitokie (: Kitokios natos ir t.t. Jug kiekvienas turi savo favorita.
Atsakyti
QUOTE(BrandNewSmile @ 2010 08 10, 07:57)
Kiekvieni kvepalai yra kitokie (: Kitokios natos ir t.t. Jug kiekvienas turi savo favorita.

Nelabai supratote šios temos esmę biggrin.gif
Čia kalbame ne apie tai, kad kvepalai kiekvienam žmogui yra kažkokie saviti ir kitokie.
Šioje temoje aptariame nišinius, galima sakyti "alternatyviosios" parfumerijos kūrinius, parfumerinį haute couture.
Jūsų Arden Beauty neabejotinai geri kvepalai, tačiau tai mainstream'as, netgi sakyčiau klasika. Taigi jie - ne šios temos objektas. smile.gif
Atsakyti
atsiprasome jusu,kad taip i lankas nusivaziavau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrandNewSmile: 10 rugpjūčio 2010 - 15:46