Įkraunama...
Įkraunama...

Kelnaitės & liemenėlės

Va nznau, man visada problema atrasti koki grazu komplekta, ta prasme kad ir liemenukas ir triusikai tokie patys, o vat atskirai labai daug graziu visokiu yra rolleyes.gif Noriu pasidomaut, ar nieko tokio, jei, pvz., kulniuojant i pasimatyma apsiredysi skirtingais apatiniais? biggrin.gif ka jusu vyrai apie tai mano?
Atsakyti
Aš tai iš viso nemėgstu šilkinių, atlasinių ir visokių kitokių ne natūralaus pluošto apatinių schmoll.gif. Mano džiaugsmui atradau ETAM parduotuvę, o tenai yra visai gražaus medvilninio apatinio trikotažo thumbup.gif. Taigi įsigijau pirmąjį komplektėlį, kur ir triusikėliai ir papinykas vienodi. O iki to laiko derinau tiesiog spalvas triusikėlių ir papinyko ax.gif.
Mano antroji pusė į tai reaguoja visai normaliai. Sako, kad aš jam gražiausia iš vis be apatinio trikotažo bigsmile.gif
Atsakyti
nederinu schmoll.gif
aisku jei pas koki gydytoja einu ar pas masaziste ar pan. tai jau komplektuka uzsidedu, o siaip tai ne tongue.gif vyras nieko pries smile.gif
tik vat ko nesuprantu - atsakykit tos , kurios derinat -
as kelnaites keiciu kas diena ax.gif , o su tuo paciu liemenuku galiu savaite vaikscioti. tai jus kiekviena vakara issiplaunat kelnaites, kad tiktu prie liemenuko, ar nea ? ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(morgana @ 2005 06 21, 09:44)
tai jus kiekviena vakara issiplaunat kelnaites, kad tiktu prie liemenuko, ar nea ?  ax.gif  doh.gif

Nors aš nelabai derinu, bet kelnaites plaunu beveik kasdien. Kadangi turiu problemėlę dėl alergijos nuo skalbimo miltukų, tai apatinį trikotažą būtinai plaunu su muiliuku rolleyes.gif. Taigi nereikia laukti, kol prisikaups rūbų skalbimo mašinai ir bet kada galiu išsiplauti su muiliuku.
Atsakyti
man labai negražu nederantis apatinis trikotažas.
Praktiškai visada perku komplektėlius, išimtis tik baltam ir juodam trikotažui.
Bet jei žydras, rožinis ir t.t., tai tik kompletėlis mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš kažkaip šitoj srity taisyklių neįsivedinėju - svarbu, kad apatinis trikotažas būtų švarus ir tvarkingas. Aišku, kokia ypatinga proga užsidedu ir komplektukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(figa @ 2005 06 21, 09:49)
Aš kažkaip šitoj srity taisyklių neįsivedinėju - svarbu, kad apatinis trikotažas būtų švarus ir tvarkingas. Aišku, kokia ypatinga proga užsidedu ir komplektukus  ax.gif

Pirtariu, svarbiausia, kad apatiniai rūbai būtų švarūs tvarkingi ir svarbiausia patogūs tongue.gif Man patinka balta ir raudona spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(figa @ 2005 06 21, 10:49)
Aš kažkaip šitoj srity taisyklių neįsivedinėju - svarbu, kad apatinis trikotažas būtų švarus ir tvarkingas. Aišku, kokia ypatinga proga užsidedu ir komplektukus  ax.gif

Geras požiūris thumbup.gif. Aš irgi pritariu tam biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai šiaip derinu, pvz. prie balto liemenuko tikrai tiks bet kokie balti stringai, prie juodo taip pat. Bet jau jeigu koks margas, tai tik komplektukas biggrin.gif
Šiaip esu apatinio trikotažo manjakė, tai jau tiek turiu.... biggrin.gif
Atsakyti
Ai, kadangi apatinį trikotažą labiausiai mėgstu juodą, tai ten daugmaž viskas prie visko tinka smile.gif O jei jau ne juodą, tada derinu, kad tiktų. Diedui mano vienodai, koks jam skirtumas, kaip aš einu pvz. į darbą? Bendradarbiams irgi, ko gero, vienodai smile.gif Bet man pačiai būtų nesmagu, pvz. su kūno spalvos trauzais ir juodu ar margu papinyku schmoll.gif Kažkaip jausčiausi ne taip... dry.gif
Atsakyti
nu žinot mergaitės... jei rengiuosi baltą maikutę ir jau pusę dienos lakstau su juodais triusikėliais, tai man tikrai galvos neskauda, kad jie ne vienos spalvos tongue.gif
aišku, kad gražu suderinta, bet visko būna mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai stengiuos derinti, bet vadovaujuos viena tokia paprasta "gudrybe"- nusiperku paprasta standartini liemenuka baltos, juodos arba raudonos spalvos (klasikini, be gelyciu ar nerinuku) ir prie jo derinu kelnaites. Juk prie tokio klasikinio liemenuko gali tikti daug ivairiu kelnaiciu smile.gif Net paziurejus apatinio trikotazo katalogus galima izvelgti tokiu komplekteliu,kur liemenukas paprastas, o kelnaites jau su raukinukais ar nerinukais. Zodziu, kiekvienam liemenukui turiu mazdaug po 3 poras kelnaiciu smile.gif

aisq, turiu ir kitu spalvu komplektuku, bet juos nesioju tik kartu, nemaisau smile.gif
Atsakyti