Įkraunama...
Įkraunama...

Kelnaitės & liemenėlės

tai gerai, jei tik juoda ar balta nesioji, o as labai daznai visokiu mirgu margu visokiu spalvu tai labai sunku suderint, baltu nemegstu, o juoda kartais uzsidedu, nes siaip stanika ir prie rubu derinu, todel pravalas gaunasi g.gif dodel ir klausiu ar nedurnai atrodo stanikas kox visokiu spalvu bet labiau i ruzava nesa, o triusikas irgi su pribombasais bet zydras? biggrin.gif nu o iseiginem progom jau derinu, bet tik spalvas, nes dauguma pas mane is skirtingu parapiju.... ar tragiskai neatrodo sitaip? jetau kiek primarazyjau g.gif
Atsakyti
o as derinu pagal virsutinius rubus (cia vasara). jei juodos kelnes pazemintu liemeniu, o maikute ant sleiku balta ar zydra, tai kelnaites juodos, o liemenukas atitinkamai pagal maikute. o ziema pas mane juodas trikotazas, nebent megztinis baltas, tada vel tenka pagal rubus. Labai nemegstu kai tarkim liemenukas ir maike ant sleiku skirtingu spalvu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2005 06 21, 10:54)
As tai stengiuos derinti, bet vadovaujuos viena tokia paprasta "gudrybe"- nusiperku paprasta standartini liemenuka baltos, juodos arba raudonos spalvos (klasikini, be gelyciu ar nerinuku) ir prie jo derinu kelnaites. Juk prie tokio klasikinio liemenuko gali tikti daug ivairiu kelnaiciu smile.gif Net paziurejus apatinio trikotazo katalogus galima izvelgti tokiu komplekteliu,kur liemenukas paprastas, o kelnaites jau su raukinukais ar nerinukais. Zodziu, kiekvienam liemenukui turiu mazdaug po 3 poras kelnaiciu smile.gif

aisq, turiu ir kitu spalvu komplektuku, bet juos nesioju tik kartu, nemaisau smile.gif

gerai tu ce sakai... g.gif
Atsakyti
Komplektukus nesioju retai, proginiai pas mane jie gaunasi mirksiukas.gif Kai jau zinau, kad reiks nusirengti pvz. einant pas gydytoja, ar siaip kur tokia galimybe tiketina... blink.gif
O siaip apatini trikotaza dazai perku atskirai... Pagal nuotaika nesioju ir triusikelius... ne visada su stringais,deja, komplektukai, pagrinde su jais buna, tei tenka atskirai pirkti... o ir pasirinkimas didesnis daznai buna liemeneliu ar triusikeliu pavieniu... biggrin.gif
Mano gyvenimo draugas, i tai ziuri labai normaliai... biggrin.gif matyt jau priprato, kad kaip kazkuri forumiete sake, jei kelnes baltos, tai ir kelnaites atitinkamos, o prie baltu kelniu taip tinka juoda bliuskute, tai liemenukas irgi juodas... Derinu apatini trikotaza pagal drabuzius tongue.gif
Atsakyti
Aš labai įvairiai....
Rengiuosi jau greičiau pagal formą ir smagumą...
Daugiausia pas mane baltų, juodų ir bordo spalvos lėmenėlių, o kelnaitės: juodos su baltu arba bordo su baltu arba juodu, arba baltos su kokiom nors gėlytėm ir t.t. taigi - tarpussavyje dera.
Turiu keletą ir visiškai keistų: pvz - žalsvas liemenukas (pirkau tam, kad po vienu megstuku nešiot) arba ryžkiai rožinis - nes norėjau pasityaisyt sau nuotaiką biggrin.gif
aišku, turiu kokius 4 komplektukus. ir juos dažniausia kai perku - tai perku liemenėlę, stringus ir šortukus. O rengiuos pagal nuotaiką, tikrai nežiūriu ar reiks nusirenginėt...
Atsakyti
Nederinu visiskai schmoll.gif Na nebent spalvas biggrin.gif Kol kas neradau komplekto kuris patiktu blush2.gif
Atsakyti
aš visada derinu ir prie rūbų ir stringus (kitokių nenešioju) su liemenėle. Visada ir perku komplektėlius, kad nebūtų problemos. Kartais pasitaiko, kad ne komplektėlis, nes turiu palaidų juodų liemenėlių porą, bet visada prie jų derinu paprastus juodus stringiukus ir tiek. O dėl skalbimo... Man tai kelnaitės per naktį visada išdžiūna, taigi bėdos kaip ir nėra.
Atsakyti
Visada dėrinu ir spalvas ir prie rubų,nepatogiai jaučiuosi jeigu nesudėrinu apatinio trikotažo ax.gif gal ir kvaila iš vienos pusės bet man taip patogiau biggrin.gif
Atsakyti
O as nesioju komplektukus,nes man kazkaip graziau smile.gif O del plovimo tai... ax.gif "Triusikus" ymetu i "skalbenke" o liemenuko nemetu ir uzsimaunu kita komplekta,po kurio laiko kai jau isplauta wel uzsidedu ana...nu nemoku gerai paaiskint blush-anim-cl.gif
Atsakyti
p.s liemenukus irgi plaunu mirksiukas.gif
Atsakyti
Stengiuosi, kad viskas derėtų.
Atsakyti
Man fainiau komplekčiukai mirksiukas.gif , bet vasara toks metas kai kartais ir nederinu, tada jau pagal drabužių spalvytes, jei baltos kelnės tai nesidedu juodų stringų ax.gif
Atsakyti