Įkraunama...
Įkraunama...

Kelnaitės & liemenėlės

Aš irgi dažniausiai komplektukus nešioju. Bet jei kelnes baltos, o viršus juodas - tai tada jau prie rūbų derinuos smile.gif
Atsakyti
ax.gif as dazniausiai derinu
Atsakyti
Na, paskaičius jūsų daugumos postus, susidaro įspūdis, kad jūsų "apatinis trikotažas" yra "viršutinis" biggrin.gif Sutinku-komplektukai-jėga thumbup.gif , bet nematau reikalo pergyventi, ar jaustis blogai su nevienodu trikotažu, juo labiau darbe ar kur kitur, juk jo niekas nemato biggrin.gif Svarbu, kad pačiai būtų gerai.
Atsakyti
Nederinu ir nematau tame nieko baisaus. Deviu tik medvisnines kelnaites ir tik sintetinius liemenukus, tai pirkti komplektukus neimanoma, o ir siaip, margi triusai ir vienspalviai liemenukai roolez tongue.gif
Atsakyti
Dažniausiai derinu, ypač jei proga yra. Nors sportuojant ar šiaip namie, tai tikrai nelabai ir gaunasi.
Atsakyti
Mano beveik visi apatiniai balti, tai labai lengva derinti tongue.gif
Turiu keletą gėlėtų, spalvotų komplektukų, tai juos tik kartu nešioju. Paprastai kelnaitės juk per naktį išdžiūna arba darau kaip France; ax.gif
Atsakyti
As tai nederinu. gan keistas man tas derinimas:) ypac kai kelnaites keiciu kasdien o liemenuka kas kokias 4 dienas. tai iseina turiu toki komplekta pirkt 1+4 nes kitaip jai nesiderina:)
Atsakyti
Nu ir aš panašiai - kadangi kelnaites keičiu kasdien, o liemenuką - rečiau, tai derint būtų sunku. Be to, trauzus mėgstu visokius margus, linksmus, o liemenuką dažniau reikia paderint prie palaidinės... Nu va, kad ir dabar: liemenukas juodas, nes palaidinė juoda, o trauzai margut margutėliai, nes man patinka biggrin.gif . O vakare po treniruotės grįšiu jau kaip ir su komplektuku, nes įsimečiau persirengimui juodus trauzus. Bet čia tik atsitiktinai biggrin.gif
Atsakyti
Beveik niekada nederinu. Nematau prasmes. Ir kai perku, dazniausiai perku atskirus daiktus.
Atsakyti
Kasdien tikrai nederinu schmoll.gif Kadangi kelnaites labiau mėgstu medvilnines, o liemenėlių tokių gražių niekur nerandu, tai kaip ir nelabai išeina suderint. Aišku, spalvas dažniausiai stengiuosi derint. O šiaip labai mėgstu įvairias spalvotas kelnaites, tai prie jų niekada neišeina prisiderint. Tada dažniausiai ir leimenėlę dėviu sportinio stiliaus smile.gif
Atsakyti
Ir dar, kelnaites as megstu gana sportinio stiliaus, su placia guma, velniuku kokiu. o liemenele tai kokia elegantiskesne, nes vistiek nutinka, kad persimato ir siaip:)
Atsakyti
QUOTE(Tuzikas @ 2005 06 22, 08:56)
Nederinu ir nematau tame nieko baisaus. Deviu tik medvisnines kelnaites ir tik sintetinius liemenukus, tai pirkti komplektukus neimanoma, o ir siaip, margi triusai ir vienspalviai liemenukai roolez  tongue.gif

sutinku thumbup.gif lygiai taip pat ir as darau thumbup.gif
esu pora kartu pirkus komplektukus tai iki siol trauzai stalciuje guli net nepaliesti biggrin.gif nekenciu sintetiniu trauzu doh.gif
Atsakyti