Pačioj įdomiausioj vietoj apkarpė...........
Parodoj BEBECAR nebus.....
STYLO AT atvažiuoja Lapkričio pabaigoj Gruodžio pradžio (gėlytės irgi)
QUOTE(rimas19 @ 2008 11 11, 16:37)
Pačioj įdomiausioj vietoj apkarpė...........
Ar įmanoma rezervuotis "gėlytes"

Gal galima būtų į AŽ gauti pilno komplekto (lopšys, sportinė, kėdutė, apsauga nuo lietaus) su tom pačiom žydrom-rudom gėlytėm kainą ir kur kaip galima jį nusipirkti

QUOTE(rimas19 @ 2008 11 11, 16:37)
Gal ir mano tashiukas B644 kartu atvaziuos?

QUOTE(~perastra~ @ 2008 11 12, 13:50)
O kaip kitaip...........
Papildyta:
QUOTE(Lishka @ 2008 11 11, 21:32)
Gal galima būtų į AŽ gauti pilno komplekto (lopšys, sportinė, kėdutė, apsauga nuo lietaus) su tom pačiom žydrom-rudom gėlytėm kainą ir kur kaip galima jį nusipirkti

Žinoma, galima .......
QUOTE(Lishka @ 2008 11 11, 18:32)

Parasiau az , viskas imanoma .
QUOTE(rimas19 @ 2008 11 12, 15:01)
Žinoma, galima .......
QUOTE(renax @ 2008 11 12, 16:54)
Parasiau az , viskas imanoma .
Gavau, labai ačiū. Parašiau sms

Mane taip pat domina STYLO AT kaina tik sportines dalies ir lopsio, taip pat noreciau geleto, kur galima butu vezimelius apziureti?

QUOTE(malaizija @ 2008 11 12, 17:17)
Mane taip pat domina STYLO AT kaina tik sportines dalies ir lopsio, taip pat noreciau geleto, kur galima butu vezimelius apziureti? 

Dabar neapziuresite deja nes visi parduoti , galiu nebent parasyt tada kada vezimeliai jau bus vietoje

Renax, jusu az perpildyta

QUOTE(~perastra~ @ 2008 11 13, 18:50)
Jei az butu perpildyta renax@delfi.lt
buvau parašius, bet jau radau atsakymą.....