Įkraunama...
Įkraunama...

Bebecar vežimėliai

Siandien pirma karta isvaziavom su savo IPOP'u i lauka ax.gif tai saligatviais rieda puikiai, bet kadangi prie musu yra geras gabalas tokio takelio, tai ten vargom, mazieji ratukai gerokai kliuna ir krato verysad.gif susimasciau, kad vis tik reikejo stylo vaziuokle pirkti g.gif nes dabar baisoka, kad mazuju ratuku per ziema neisklibintume... nors IPOP'as man toks grazutis. Kaip manot ar nesugadinsim vezimaicio? O gal IPOP'o lopsys ir sportinukas ant Stylo vaziuokles tinka? Ar buna atskirai vaziuokle pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Jonažolė @ 2008 11 30, 16:27)
Siandien pirma karta isvaziavom su savo IPOP'u i lauka  ax.gif tai saligatviais rieda puikiai, bet kadangi prie musu yra geras gabalas tokio takelio, tai ten vargom, mazieji ratukai gerokai kliuna  ir krato verysad.gif  susimasciau, kad vis tik reikejo stylo vaziuokle pirkti  g.gif nes dabar baisoka, kad mazuju ratuku per ziema neisklibintume... nors IPOP'as man toks grazutis. Kaip manot ar nesugadinsim vezimaicio? O gal IPOP'o lopsys ir sportinukas ant Stylo vaziuokles tinka? Ar buna atskirai vaziuokle pirkti?

Buna vaziuokles atskirai, tai jei keliukas neasvaltuotas tai aisku kad dardes , stylo plaukia kaip laivas .
Parasyk az pranesiu kai stylo vaziuokles atvaziuos .
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 11 30, 19:53)
Buna vaziuokles atskirai, tai jei keliukas neasvaltuotas tai aisku kad dardes , stylo plaukia kaip laivas .

O musu IPOP "virsutine" iranga, lopsiukas, sportinukas, kedute, tiks ant stylo vaziuokles?
Atsakyti
QUOTE(Jonažolė @ 2008 11 30, 19:59)
O musu IPOP "virsutine" iranga, lopsiukas, sportinukas, kedute, tiks ant stylo vaziuokles?

Tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 11 30, 18:53)

O gal jau kiek nors numanoma, kada atvažiuos ta važiuoklė? Nes mums jau visai praverstų... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 11 30, 20:00)
O gal jau kiek nors numanoma, kada atvažiuos ta važiuoklė? Nes mums jau visai praverstų... blush2.gif

Ateinancia savaitele paaiskes biggrin.gif
Sveikinu su sunaiteliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 11 30, 22:05)
Ateinancia savaitele paaiskes  biggrin.gif
Sveikinu su sunaiteliu  wub.gif

Ačiū už sveikinimą. 4u.gif
Ir kad tik greičiau jis atkeliautų, o tai namie užsisėdėsiu negyvai... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 11 30, 23:05)
Ateinancia savaitele paaiskes  biggrin.gif

mes jau irgi laukiam nesulaukiam žinių, kada gi tie vežimukai atkeliaus, nes labai jau norim savaji atsivežti - vis sunkiau darosi keliauti, o vis tiek norisi kartu su vyru važiuoti į Vilnių vežimaičio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lishka @ 2008 12 02, 14:12)
mes jau irgi laukiam nesulaukiam žinių, kada gi tie vežimukai atkeliaus, nes labai jau norim savaji atsivežti - vis sunkiau darosi keliauti, o vis tiek norisi kartu su vyru važiuoti į Vilnių vežimaičio  blush2.gif

Tik zinuzes bus visoms iskart pranesiu tel manau turiu ko neturiu az , jei kas 865132220
Atsakyti
Norejau pasiteirauti tu kurios jau naudoja sedima BEBECAR dali. Ar ta dalis, kur vaikutis deda kojytes, pilmai gulimoj padety jums gerai uzsifiksuoja? Man ji pastoviai nusvyra truputi zemyn ir vaikas smunka taip pat zemyn doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Osiukas @ 2008 12 09, 19:08)
Norejau pasiteirauti tu kurios jau naudoja sedima BEBECAR dali. Ar ta dalis, kur vaikutis deda kojytes, pilmai gulimoj padety jums gerai uzsifiksuoja? Man ji pastoviai nusvyra truputi zemyn ir vaikas smunka taip pat zemyn doh.gif

man uzsifiksuoja gerai, niekad del to problemu neturejau.
Gal kazka ne taip darai? gal neuzfiksuoji pakelus pakoji jo?
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2008 12 10, 01:23)
man uzsifiksuoja gerai, niekad del to problemu neturejau.
Gal kazka ne taip darai? gal neuzfiksuoji pakelus pakoji jo?

Uzfiksuoju viska gerai. Priestai laikesi gerai bet dabar pradeda jau karts nuo karto nusvirti g.gif
Atsakyti