aha, pažįstu. net labai artimai - turiu tokią pačią kamerą. labai ja patenkintas. vien tik paėmus ją išeiti į miestą smagu. raritetas. centrinis užraktas, jokio veidrodžio. iš rankų ilgi išlaikymai lengvai. nesunki. sąlyginai kompaktiška. kvadratas. juosta persisuka rankenėle, kaip "šarmanka"

jokios elektronikos. aš labai labai ja patenkintas.
nežinau jūsiškių tugrikų kurso. ebejui tokios eina 60-90 svarų +10-15 atsintimas. aš ėmiau bendrai už 80 svarų bet komplekte buvo tele linzė (padaro židinio nuotolį 150 mm). bet realiai beveik visiems gyvenimo atvejams užtenka ir to objektyvo - jis yra 50 mm ekvivalentas. žodžiu jei kaina yra ebejaus ribose ir kamera tikrai veikia, o objektyvas švarus - manau kad verta pabandyti. už 400 lt jokio padoraus aksesuaro šiuolaikinei kamerai nenusipirksi. o čia visa kamera ir dar kokia - dviakė

tikrai, kaip intro į 120 formatą gera kamera. anūkams galėsi rodyti kaip stebūklą po kokių 50 metų. akurat kamerai bus 10o, nes šis modelis apie 1970 buvo gaminamas.
Papildyta:na dar ir objektyvas toks nestandartinis pas ją. nors kaip kur rašo, net kad čia tas pats yasinonas, tik anksčiau gamintas. vat pvz.:
http://www.freelists...st/Lens-Lumaxaržodžiu taip - aš neagituoju, bet pasakysiu: iš mano turimų trijų 120 formato kameru daugiausiai naudoju bronica, myliu labiausiai yashica-mat, o kievas pas mane kaip posūnis (nei labai naudoju, nei myliu, bey pirma kamera, su kuria paragavau 120 juostos skonį, tai ir laikau kaip prisiminimą...dar kitus su ja "ant adatos" bandau pasodinti

).