QUOTE(sillwio @ 2008 11 29, 19:18)
Džiaugiuosi už jus

Ech... Ir aš norėčiau prie jūsų prisijungti.
Rezultatus rodykit
aš ryt pabandysiu paskanuoti kelis pačios ryškintos juostos kadrus.
o spausdintas tikiuosi atsiimti kitą savaitę, nes palikom šlapias pas Andrių, ir tada skanuosiu fotkę ir galėsiu palyginti su skanuotu negatyvu

šiaip man daryta didesnio formato nuotrauka stovi akyse. negalėjau akių atitraukti, kai jinai išlindo ryškaluose, paskui fiksavosi ir kai ją galiausiai pamačiau šviesoje
sillwio, daryk meet'ą Švedijoj, sulėks pas Tave bobų gvardija naktimi fotkes spausdinti
p.s. kai kitą kartą būsi LT, reikia iš anksto kažkaip sukontaktuoti ir padaryti antrą tokį seansą. jei tik kas turės vietos, įrangos, žinių ir kantrybės tiek, kiek Andrius
o šiaip nekantrauju pradėti nuolat ryškinti namie, nes pasirodė nevisai sudėtingas procesas, bakelis mano išvis tobulas - paprastumo įsikūnijimas. man dabar svarbiausia išsiaiškinti viską su chemija, proporcijomis ir laikais. visa kita - lengva. o spausdinimas.. kol kas liks tolima svajone. su vyru man grįžus aptarėme, kad kai turėsim didesnius namus arba namą, suplanuosim laboratorijai vietą, kurioje aš ryškinsiu ir spausdinsiu, o jis sakė pamokins sūnų iš ryškalų sprogmenis daryti