Na, ar tarp supermamyciu yra sesuciu?

QUOTE(Mistika_21 @ 2008 11 24, 01:00)
labas,sesuciu yra

naq va uzvede tema ir pati pradingo

sveikos mamytes, sesutes, ar priimsit i savo rateli?

oi kaip faina, pagaliau nors kelios atsiliepe

gal daugiau apie save pasipasakosit?
kur dirbat ir t.t.
kur dirbat ir t.t.
Na va pagaliau atsirado
,pasirodo tik velniu reik duot ir visos tut ka tut
As dirbu Vsaros gatveje,esu vieno skyriaus vyr sesele,tik labai pas mus algos mazos tai dabar kol namie tupiu ieskausi kokio pelningesnio darbelio
O jus kur darbuojates?

As dirbu Vsaros gatveje,esu vieno skyriaus vyr sesele,tik labai pas mus algos mazos tai dabar kol namie tupiu ieskausi kokio pelningesnio darbelio

O jus kur darbuojates?
QUOTE(sniege_s @ 2008 12 12, 11:30)
Na va pagaliau atsirado
O jus kur darbuojates?

O jus kur darbuojates?
na va, isivaziuoja pagaliau sesuciu kampelis

As dirbu anestezijos -intens.terap.slaugytoja, rajono ligoninej. dabar auginu dukryte. Bet labai labai pasiilgau darbo ....
Nors ir algos juokingos

Sniege, ar is vis is medicinos zadi begt, ar kitur darbo ieskais?
QUOTE(gintute.j @ 2008 12 12, 12:35)
na va, isivaziuoja pagaliau sesuciu kampelis
As dirbu anestezijos -intens.terap.slaugytoja, rajono ligoninej. dabar auginu dukryte. Bet labai labai pasiilgau darbo ....
Nors ir algos juokingos

Nors ir algos juokingos

Manau kad is medicinos nebeksiu,labai jau iaugau i sia sriti,ir darba savo megstu ir pacientus savo myliu.Tai manyciau kad kurnors medicinoje.Bet dar neatmetu galimybes kad grysiu ir atgal kai dekretas pasibaigs,dabar dar ta finansine krize.......bus nelengva ka rasti.
sveikos 
jungiuosi ir as prie jusu,tik labai jau slabnai jus cia bendraujate

jungiuosi ir as prie jusu,tik labai jau slabnai jus cia bendraujate

QUOTE(sniege_s @ 2008 12 12, 11:30)
Na va pagaliau atsirado
O jus kur darbuojates?

O jus kur darbuojates?
Labukas

Sniege_s, tu dirbi Vasaros gatveje, ir dar vyr.slaugytoja?

sveikos mamytes slaugytes
kazkaip cia viskas tylu pas mus...visos turbut sventiniais rupesciais gyvenat, laiko nebelieka prie kompiuterio prisest?

kazkaip cia viskas tylu pas mus...visos turbut sventiniais rupesciais gyvenat, laiko nebelieka prie kompiuterio prisest?