Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga

QUOTE(pluke1 @ 2008 12 31, 15:18)
Teisingai issifravai  mirksiukas.gif
Sveikinu visas koleges su artejanciais Naujais metais ! Lai krize aplenkia Jusu namu duris  :

kada zadi gryzt idarba? Ar neskubesi?
Papildyta:
kaskaip ilgai visos svencia,cia net nosies nekisa alc.gif hihihi.gif
Atsakyti
sveikos visos naujuosiuose metuose tongue.gif
kaip greit tos sventesp praejo - taip laukem, ruosemes, o taip greit prabego...kazkaip liudna verysad.gif
Mano mazoji jau siemet puose eglute, kas ryta po ja ieskodavo dovanu, tai mums sios sventes vis tik buvo kazkuo ypatingos.
kaip kitos atsventete? gal darbuose teko but? man kitais metais, kai grisiu is vaiko auginimo atostogu nusimato sventes dirbti - vis issisukdavau, bet jau nebeiseis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintute.j: 03 sausio 2009 - 18:38
QUOTE(sniege_s @ 2009 01 03, 17:55)
kada zadi gryzt idarba? Ar neskubesi?

As emiau is karto atostogas trims metams .Taigi dar iki siu metu gruodzio , busiu namuose .Nuo rugsejo pradesiu mazaji pratint prie darzelio .

O jus kada i darbeli ruosiates ?

Labukas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pluke1 @ 2009 01 05, 11:58)

O jus kada i darbeli ruosiates ?

Labukas visoms  4u.gif

sveeikos 4u.gif
As irgi 3 metams emiau atostogas, bet geguzi , kai sukaks 2, reiks gristi, nes kaip sako vyras, ir bulvems nebeuzteks smile.gif smile.gif smile.gif
Mazaja irgi uzrasiau i darzeli nuo rudens, bet dar neleisiu - labai jautri, neisisivaizduoju, ar is vis kada pripras prie svetimu vietu... doh.gif
Net pas mociute, kur seniau jokiu problemu nebebudavo, nebemiega - jei kur isvaziuojams mociute eina pas mus. O apie svetimus zmones net nekalbu - jei kas paima - verks ir 2 ir 3 valandas...Kaip reiks ipratint, nes i darzeli anksciau ar veliau teks keliauti. Tad pavasari ieskosiu aukles, ateinancios i namus. kadangi man per menesi iseina tik 6-7 paros dirbti, tai toms kelioms dienoms teks samdyti aukle...ka padarysi
Atsakyti
Su trim karaliais 4u.gif
Stai sventes ir pasibaige.Nelabai as ju ir pajutau tongue.gif
O as irgi iki 3metu iskart atostogas paemiau,bet kada i darba iseisiu dar nezinau. Noreciau dar kur kitur padirbet kol vieta saugosi,tik su rom krizem dabar nezinau ar rasiu ka g.gif Gali tekt ir i savo darbeli sugryzti smile.gif
I darzeli irgi bandysiu leist gal nuo pavasariosavo panelyte.
Atsakyti
4u.gif mes ieškome Kaune bendrosios praktikos slaugytoju. Darbas su protine negalia turinčiais globotiniais.
Gal kas noėtų ar žino kas ieškosi slaugytojos darbelio..
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2009 01 06, 13:27)
4u.gif  mes ieškome Kaune bendrosios praktikos slaugytoju. Darbas su protine negalia turinčiais globotiniais.
Gal kas noėtų ar žino kas ieškosi slaugytojos darbelio..

butu Vilniuje tureciau ka pasiulyt,bet Kaune deja ne... smile.gif
Atsakyti
miargai kur pradingot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2009 01 10, 16:51)
miargai kur pradingot ax.gif

esam, esam lotuliukas.gif
sakykit, dirbancios, nes besededama namie visai nuo darbo rupesciu atitolau - kiek valandu kursu reikia licenzijai prasitest? ir kiek dabar turi darbdavys apmoket? gal kas zinot?
dar klausimelis - kaip dabar, krizes metu su algom? nezada apkarpyt? laiku ismoka? Girdejau, kad siauliuose algos veluoja...o kaip kitur? g.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Kol kas mokausi mokykloj, bet toliau galvoju apie medicinos mokslus, ir kaip vienas is variantu - slauga smile.gif
Gal yra baigusiu slauga Vilniuje?Kaip studijos?Ar daug praktikos?
Ir dar...Kiek skaiciau, tai po studiju dar reikia turet licenzija, o is kur ji yra gaunama?Apsvieskit zaliaja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintute.j @ 2009 01 10, 21:37)
esam, esam lotuliukas.gif
sakykit, dirbancios, nes besededama namie visai nuo darbo rupesciu atitolau - kiek valandu kursu reikia licenzijai prasitest? ir kiek dabar turi darbdavys apmoket? gal kas zinot?
dar klausimelis - kaip dabar, krizes metu su algom? nezada apkarpyt? laiku ismoka? Girdejau, kad siauliuose algos veluoja...o kaip kitur? g.gif

Aciu dievui kad nepabegot lotuliukas.gif
Del licenzijos,reikia 60val.ir jeigu tu nesi isnaudojusi savo limito per paskutinius 5 metus tai ir turi apmoket,bent jau 70 proc. As tai nemanau kad ligonines turi pasiekti krize,cia juk ne gamyba,nebent direktorius specialiai pachimicint noretu mirksiukas.gif tongue.gif

[quote=Lasveni,2009 01 10, 22:54]
Sveikos mirksiukas.gif
Kol kas mokausi mokykloj, bet toliau galvoju apie medicinos mokslus, ir kaip vienas is variantu - slauga smile.gif
Gal yra baigusiu slauga Vilniuje?Kaip studijos?Ar daug praktikos?
Ir dar...Kiek skaiciau, tai po studiju dar reikia turet licenzija, o is kur ji yra gaunama?Ap
Bandyk stoti mirksiukas.gif As baigiau Vilniuje bet jau labai,labai senai ax.gif bet kadangi susiduriu su praktikantem tai nemazai zinau.Praktikos daug,net labai.O sunkiausi yra pirmi metai.O apie licenzija dar tau labai anksti galvoti,pirma mokslus reik pabaigt,o tada ir licenzija gausi biggrin.gif
Atsakyti
sveikos. na is tikruju mano nuomone, tai taip, ateini, tik istoji, tai sunkus pirmi metai. bet kas neiskrenta, isislaiko, tai antri irgi pakankamai sunkus. bet as kai po 2 kurso pagalvojau, nu normaliai visgi buvo, tai zinojau kad ir 3 kursas toks pats bus. ax.gif o praktikos tikrai labai daug. va pasipasakosiu kaika. zodziu dabar esu ant biuliotenio, nes truputeli dirbu pagal specialybe, ir aisku mokausi dar. ir man kolkas praktika intensyvioji, antakalnyje. taigi, o biuliotenis man, nes pjove abscesa...krytyje jis buvo unsure.gif dabar perrisineja , namuose, na savam mieste. bet koki 3dieni jau vaziuosiu. tai mano grupiokes kai pasake kad manes nebus, taip ir anaip, sako viena sesute: (p.s o vyr. slaug. nieko is vis nesake, nu tipo gerai), o cia kazkokia sesute, aiskintoja didele, ir reksne, sako: tures ji pazyma atnesti. blink.gif tai gi FAKTAS, kad turesiu, as gi nedurna. bet laba diena, as ta pazyma kolegijai turiu rodyti, ir vyr. slaugytojai, o ne kazkokiai seselei! cia tai ji mane sunervino. toks jausmas, kad netiki, neinu specialiai, tai ka galvoju, man papa jai parodyt su skyle, ar chirurgus pasakyt kurie toj pacioj ligoninej vilniuj operavo? doh.gif nu cia tai susinervinus as, nepykit blush2.gif
Atsakyti