sveikos. na is tikruju mano nuomone, tai taip, ateini, tik istoji, tai sunkus pirmi metai. bet kas neiskrenta, isislaiko, tai antri irgi pakankamai sunkus. bet as kai po 2 kurso pagalvojau, nu normaliai visgi buvo, tai zinojau kad ir 3 kursas toks pats bus.

o praktikos tikrai labai daug. va pasipasakosiu kaika. zodziu dabar esu ant biuliotenio, nes truputeli dirbu pagal specialybe, ir aisku mokausi dar. ir man kolkas praktika intensyvioji, antakalnyje. taigi, o biuliotenis man, nes pjove abscesa...krytyje jis buvo

dabar perrisineja , namuose, na savam mieste. bet koki 3dieni jau vaziuosiu. tai mano grupiokes kai pasake kad manes nebus, taip ir anaip, sako viena sesute: (p.s o vyr. slaug. nieko is vis nesake, nu tipo gerai), o cia kazkokia sesute, aiskintoja didele, ir reksne, sako: tures ji pazyma atnesti.

tai gi FAKTAS, kad turesiu, as gi nedurna. bet laba diena, as ta pazyma kolegijai turiu rodyti, ir vyr. slaugytojai, o ne kazkokiai seselei! cia tai ji mane sunervino. toks jausmas, kad netiki, neinu specialiai, tai ka galvoju, man papa jai parodyt su skyle, ar chirurgus pasakyt kurie toj pacioj ligoninej vilniuj operavo?

nu cia tai susinervinus as, nepykit