Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga

Labas , visoms mamytems -sesutems ...Noreciau ir as prisijungti prie jusu burelio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 12 20, 18:07)
Labukas  4u.gif  oi sorry sorry  blush2.gif
Sniege_s, tu dirbi Vasaros gatveje, ir dar vyr.slaugytoja?  bigsmile.gif  man kaip tik praktika nusimato kovo menesi psichiatrijos sk., nes esu dar 3 kurse studente  blush2.gif  lotuliukas.gif oi oi, ir nezinau kur geriau rinktis . g.gif

manes dar kovo men nebus,nes dar su savo pupa sedziu namie tongue.gif O is ko jum bus leidziama rinktis?
Papildyta:
QUOTE(millagra @ 2008 12 20, 14:03)
sveikos smile.gif
jungiuosi ir as prie jusu,tik labai jau slabnai jus cia bendraujate  blush2.gif

Prasom jungtis aktyviau,pasipasokoti apie save ir nebebus slabnai mirksiukas.gif

QUOTE(pluke1 @ 2008 12 25, 23:10)
Labas , visoms mamytems -sesutems ...Noreciau ir as prisijungti prie jusu burelio  ax.gif

Sveika,junkis drasiau.Parasyk kaip sekasi,kur darbuojiesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2008 12 26, 10:41)
manes dar kovo men nebus,nes dar su savo pupa sedziu namie tongue.gif O is ko jum bus leidziama rinktis?
Papildyta:

Prasom jungtis aktyviau,pasipasokoti apie save ir nebebus slabnai mirksiukas.gif

Labas . Su Sventem 4u.gif Na is Vasaros g. , is Naujosios Vilnios. Sako, kad geriau rinktis pastaraja. g.gif
Atsakyti

newyear.gif newyear.gif
newyear.gif
Po eglute Jums linkim rasti
Pačių brangiausių dovanų:000054.gif
Jėgų pradėtus darbus tęsti,
Stiprybės, polėkių, svajų,
Sveikatos taurę pilnutėlę,
Naujų minčių, skambių dainų
Ir įkvėpimo kibirkštėlę,
Ir šypsenų - švelnių, šviesių...
su sventem 000059.gif santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2008 12 26, 10:41)

Siuo metu sedziu namuose su mazuoju . O iki dekreto dirbau VUOI poliklinikoje . ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 12 26, 13:17)
Labas . Su Sventem  4u.gif  Na is Vasaros g. , is Naujosios Vilnios. Sako, kad geriau rinktis pastaraja.  g.gif

Sveikutes,
su sventem visas sveikinu 4u.gif
O del praktikos tai tikrai siulau rinktis Vasaros lig.,naujoj vilnioj dar sovietu laikai klesti smile.gif Jeigu noresi daugiau info.tai rasyk man i az. mirksiukas.gif

QUOTE(pluke1 @ 2008 12 28, 21:04)
Siuo metu sedziu namuose su mazuoju . O iki dekreto dirbau VUOI poliklinikoje .  ax.gif

O cia onkologinis kaip issifravau?
Atsakyti
nu po biski isivaziuoja visos smile.gif
as dirbu kaune islandijos pl.esancioje privacioje seimos klinikoje smile.gif tai jau ketvirta darboviete ( atrodo ) bet kolkas man cia ziauriai patinka,nesiruosiu niekur is jos eiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(millagra @ 2008 12 29, 20:07)
nu po biski isivaziuoja visos smile.gif
as dirbu kaune islandijos pl.esancioje privacioje seimos klinikoje smile.gif tai jau ketvirta darboviete ( atrodo ) bet kolkas man cia ziauriai patinka,nesiruosiu niekur is jos eiti smile.gif

o ka tu ten veiki toj klinikoj,kuo ji verciasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2008 12 29, 20:43)
o ka tu ten veiki toj klinikoj,kuo ji verciasi? ax.gif

as esu bendrosios praktikos slaugytoja smile.gif
tai bedrosios praktikos klinika,teikia visas med. paslaugas: nuo seimos gydytoju iki ......visko smile.gif
Atsakyti
Su ateinanciais Naujaisiais Jus visas.Laimes,kantrybes musu nelengvame darbe ir visu daugiausiai sveikatos! newyear.gif 000054.gif alc.gif doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2008 12 29, 16:12)
O cia onkologinis kaip issifravau?

Teisingai issifravai mirksiukas.gif

Sveikinu visas koleges su artejanciais Naujais metais ! Lai krize aplenkia Jusu namu duris :
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pluke1: 31 gruodžio 2008 - 13:19
Sveikos

iskau slauges darbo labai noriu isvaziuoti Danija, gal turite kokiu kontaktu? as esu baigusi VGTU ir dirbau kaip projektu vadove 5 metus.jei turite koki pasiulyma lauksiu zinutes i savo meila. jacinta@centras.lt
Atsakyti