sakykit o yra savaiminio idegio kremo australian gold?ar ju produkcija tik soliarumam ?

QUOTE(degto molio plyta @ 2011 10 28, 03:21)
sakykit o yra savaiminio idegio kremo australian gold?ar ju produkcija tik soliarumam ? 

Yra Australian gold Sunless self tanner

gal galit rekomenduot panašų savaiminį Į BIOdermos?..pasirodo tikrai jų negamina...o gal dar matėt kur jį prekyboj?
labai patiko...tas mėlynoj pakuotėj...

Merginos, o naudojant savaiminio idegio priemones ir rugstines priemones, ar nebus taip, kad to savaiminio poveikio nebus visai ir rugstys ta "idegi" tik nues?

Mergaites, gal kuri naudojat Nivea serveteles idegiui? noriu kazko greitesnio veidui ir dekolte.. pazystama naudoja, sake neblogos.. bet noriu ir daugiau isgirst nuomoniu

QUOTE(fantuteee @ 2011 11 19, 18:52)
gal galit rekomenduot panašų savaiminį Į BIOdermos?..pasirodo tikrai jų negamina...o gal dar matėt kur jį prekyboj?
labai patiko...tas mėlynoj pakuotėj... 

tai tos pacios biodermos aerozoli nusipirk.
Nesenai isigyjau Dior Bronze Self Tanner Natural Glow http://www.essential...0ml_1.8oz-74180
na tokio gerio dar neesu bandziusi, reikia ne daug, po pirmo patepimo matosi efektas.Nerealus dalykas, rekomenduoju tikrai

na tokio gerio dar neesu bandziusi, reikia ne daug, po pirmo patepimo matosi efektas.Nerealus dalykas, rekomenduoju tikrai

QUOTE(amber123 @ 2011 12 19, 00:38)
Mergaites, gal kuri naudojat Nivea serveteles idegiui?
Atsakymas bus jau turbut per velai

Mergaites tos kurios tepates savaiminio idegio servetelemis, sakykit, kas kiek laiko is naujo tepat? Ta prasme, kiek laiko idegis laikosi? Gal su kremuku ilgiau negu su servetelem?

QUOTE(amber123 @ 2011 12 18, 23:38)
Mergaites, gal kuri naudojat Nivea serveteles idegiui? noriu kazko greitesnio veidui ir dekolte.. pazystama naudoja, sake neblogos.. bet noriu ir daugiau isgirst nuomoniu

man gernier labiau patiko
Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2012 01 10, 08:51)
Mergaites tos kurios tepates savaiminio idegio servetelemis, sakykit, kas kiek laiko is naujo tepat? Ta prasme, kiek laiko idegis laikosi? Gal su kremuku ilgiau negu su servetelem? 

man 4dienoj jau beveik nebelieka
QUOTE(Liustra @ 2012 01 09, 17:40)
Nesenai isigyjau Dior Bronze Self Tanner Natural Glow

Pritariu, si savaiminio idegio priemone labai gerai, man taip pat patiko

serveteles l.lengva naudoti.pvz nivea man visai nieko,uztenka veidui,kaklui ir
dekolte.laikosi apie 3d,po to vel reikia naudoti.bet as dar turiu krema nivea sav .idegiui veidui ,tai i savaite pora kartu naudoju vakare pries miega.ryte kaip idegusi,ziema gerai ,kad neatrodyt isbalusiai
dekolte.laikosi apie 3d,po to vel reikia naudoti.bet as dar turiu krema nivea sav .idegiui veidui ,tai i savaite pora kartu naudoju vakare pries miega.ryte kaip idegusi,ziema gerai ,kad neatrodyt isbalusiai