Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio idegio kremai veidui

Perskaiciau visa tema, issirinkau, mano nuomone, geriausiai ivertintas priemones. Bet galutinai vistiek neapsisprendziu doh.gif
Renkuosi is siu:
St. tropez putos, Lancome, Dior, Clarins arba Collistar Magic Drops.
Gal dar kokiu nuomoniu?
Atsakyti
QUOTE(Lorettta33 @ 2012 02 29, 12:47)
Perskaiciau visa tema, issirinkau, mano nuomone, geriausiai ivertintas priemones. Bet galutinai vistiek neapsisprendziu  doh.gif
Renkuosi is siu:
St. tropez putos, Lancome, Dior, Clarins arba Collistar Magic Drops.
Gal dar kokiu nuomoniu?

Nezinau, ar sutapo, bet kokias 2 savaites kas vakara dekolte ir kakla tepiau Collistar lasais ir isbere kakla, ko siaip nebuna, neberia man nei kaklo, nei kuno niekada. Dabar kokias 3 dienas netepiau idegio, o spuogelius gydau, tai isnykt baigia.
Atsakyti
Nuvaziavau vakar pirkt Lancome savaiminio, tai Douglase kai paziurejau, vienintelis kremas veidui buvo 195 lt blink.gif , nu ne galvoju, uztiek tai jau nepirksiu..tai konsultante pasiule Matis firmos zele veidui, vakar isbandziau, tai kas labai patiko- nera to savaiminiam budingo nemalonaus kvapo..maloniai taip zele issitepa, tolygiai pasiskirsto. Siryt atsikeliau taip lengvai idegus smile.gif, jokio ryzumo, jokiu plemu, vienzo po pirmo panaudojimo esu tikrai patenkinta..
Atsakyti
Prieš kažkiek laiko naudojau Lancaster savaiminio įdegimo kremą. Nelabai gal tobulas jis buvo, bet kito kažkaip neieškojau. O dabar vėl reikia kažkokį išsirinkti. Problema, kad oda labai plona, balta tinka tik labai švelnūs kremai unsure.gif Ir aišku dar geriau, kad būtų santykinai nebrangūs. Kiek išskaičiau MATIS ?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif As naudoju savaiminio idegio krema NIVEA SUN TOUCH body. Bet as ji tik veida tepuosi. Ar nieko blogo?
Atsakyti
QUOTE(egzotika117 @ 2012 03 31, 21:17)
Sveikos  4u.gif  As naudoju savaiminio idegio krema NIVEA SUN TOUCH body. Bet as ji tik veida tepuosi. Ar nieko blogo?

O poru jums nekemsa?
tada gal ir nieko tokio..
as taip viena kart panaudojau veidui apsaugini krema nuo saules ,kuris buvo skirtas kunui, tai tieeeeek inkstyru atsirado unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 03 31, 21:22)
O poru jums nekemsa?
tada gal ir nieko tokio..
as taip viena kart panaudojau veidui apsaugini krema nuo saules ,kuris buvo skirtas kunui, tai tieeeeek inkstyru atsirado  unsure.gif

Tiesa pasakius pas mane yra siek tiek spuogeliu, bet ju man budavo ir tada kai nenaudodavau to kremuko... na zodziu man tie spuogiukai atsiranda, po to dingsta, po to vel atsiranda.... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
na merginos,silti orai jau cia,norisi siek tiek irusti, kokiu geru savaiminiu veidui rekomenduotumet? smile.gif svarbu,kad nekimstu poru..
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 04 10, 21:00)
na merginos,silti orai jau cia,norisi siek tiek irusti, kokiu geru savaiminiu veidui rekomenduotumet? smile.gif svarbu,kad nekimstu poru..

As vis dar savu Matis patenkinta smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau iš Orifleimo veidui, pirmą tik kartą išsitepiau... Nu žiūrėsim kas ten bus, kaip laikysis;] Bet kvepia tai nerealiai skaniai, vanile tokia... thumbup.gif Tikiuosi nebūsiu bronzinė kokia ar dėmėta... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve...: 20 balandžio 2012 - 13:39
QUOTE(ingapoc @ 2012 03 12, 15:03)
Iki 60 lt- 56 ar 58 lt, dar pirkau ten kitu priemoniu, tai uzsimirsau kiek tiksliai..

kazkaip per pigiai atrodo. galvojau brangesnis. siaip tai neblogas, tik greitai nusiplauna
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 10 14, 13:51)
Ateinu žiauuuuriai išgirt LANCOME savaiminio  wub.gif  wub.gif  wub.gif
LANCOME savaimins. PASAKIŠKAS  wub.gif
user posted image
Vienu žodžiu, 10 su pliusu. Negaila nė cento..
Ai, o atsikėliau gražiai rusva... jokio oranžinio ar nenatūralaus atspalvio. Labai gražus ir tolygus įdegis, niekad nepasakytum, kad kas tepta buvo..
Neturiu nėėė vieno nusiskundimo, ir tikrai apie kitus net galvot nebenoriu  biggrin.gif

As prisidedu prie tavo pagyru.. kad ir kaip myliu Clarins, bet man patinka greitesnis efektas.. nors Clarins nerealiai skaniai kvepia, nereali konsistencija, bet sitas Lancome is vis atradimas.. jame tos smulkios zerincios daleles sukuria sudrekintos odos vaizda, kas danzia buna nuo savaiminiu, kad oda atrodo issausejus.. o cia ne tik, kad suteikia sveika idegi, bet dar ir toks jausmas sulygina oda (ka daro ir Clarins beja). Kol kas efektas pasakiskas, zesiu kokia ryt atsikelsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti