Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio idegio kremai veidui

Situos naudoju kunui,bandziau ir veidui,bet nelabai jie tam tinkami,St.Croix per rudas,o Nivea ilgai susigeria ir lipnuma palieka,tik Garnier nebandziusi veidui dar
user posted image
user posted image
user posted image

O si pirkau specialiai veidui,bet ir kunui reikes naudoti,nes 125ml veidui kol sunaudosiu,suges.Duoda svelnu atspalvi,geriausia teptis dvi dienas is eiles
user posted image
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 10 14, 21:45)
As irgi sviesi ir naudoju savaiminius veidui,nebuna jokiu ribu,nes nenaudoju labai tamsiu,gerai itrinu,o kakla ir dekolte perbraukiu bronzine pudra rolleyes.gif

Saimita gundai su tuo Lancome,bet as siuo metu turiu 4 savaiminius,tai gal susilaikysiu kol kas. O ar jis gerai susigeria,nepalieka lipnumo? Jei ne, tai sekantis savaiminis veidui bus butent sis  biggrin.gif

Absoliutaus lipnumo schmoll.gif
Net nesijaucia, kad savaiminis, nei kvapo, nei konsistencijos atzvilgiu... Nuostabus, vienu zodziu wub.gif
Atsakyti
o kas naudojote lavera savaimini veidui?domintu atsilipiepimai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 10 16, 20:45)
user posted image

Turejau, visai patiko, beje, gerai išsilaiko kažkiek, neblogas - drąsiai galima rekomenduoti. Tik vienas dalykas, kad nelygiai pasitepus, lieka dryžiai, kaip ir kitų savaiminio įdegio kremų. Kadangi pati esu išbalėlė ir amžinai pilku veidu, o dažytis kasdien nenoriu, tai esu išbadžiusi visokiausių tų kremų. Šiuo metu turiu tokią Plante system atspalvį suteikiančią emulsiją, ji kaip paprastas kremas ir vakare su pieneliu nusivalo, ant veido labai sveikas atspalvis atsiranda, jokio blizgėjimo, labai natūrali spalva. ir jei netolygiai pasitepei, nusivalo. Lavera man biškutį tamsokas buvo, pasitepus visi tuoj klausdavo, ar iš soliariumo, o šitas labai natūraliai atrodo. tai pabandykit tą Plante system - aš iš jų dar dieninį kremą turiu ir serumą, super kosmetika :-)
Atsakyti
merginos, tepates savaiminiu tai nenaudojate kosmetikos? g.gif na pudru pvz? g.gif
nes as naudoju savaimini kunui, veida vistiek teplioju atskirai tai ir mastau kokia cia prasme teptis savaiminiu g.gif juolabiau esu sviesiaplauke g.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 10 18, 18:12)
merginos, tepates savaiminiu tai nenaudojate kosmetikos?  g.gif  na pudru pvz?  g.gif
nes as naudoju savaimini kunui, veida vistiek teplioju atskirai tai ir mastau kokia cia prasme teptis savaiminiu  g.gif juolabiau esu sviesiaplauke  g.gif

Na a savaiminiu ne kasdien tepuosi,nes jis issilaiko kelias dienas,jei pasitepu pirma diena ryte,tai jokiu pudru nenaudoju,kitas dienas perbraukiu sausa pudra lengvam maskavimui,bet as kreminiu nenaudoju,jei naudociau manau savaiminiu nesitepciau,nes nebutu prasmes unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 18 spalio 2011 - 18:37
http://www.evergreen...es/330157_L.jpg

man kimšo poras. Mano odai nepatinka aliejai

QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 10 18, 19:12)
merginos, tepates savaiminiu tai nenaudojate kosmetikos?  g.gif  na pudru pvz?  g.gif
nes as naudoju savaimini kunui, veida vistiek teplioju atskirai tai ir mastau kokia cia prasme teptis savaiminiu  g.gif juolabiau esu sviesiaplauke  g.gif

naudoju savaiminį, naudoju krempudrą. Savaiminis pudros neaatstos niekad. Jis tik nuspalvina odą, bet norint sulygint ir pamaskuot dėmes reik krempudros. Man net toks klausimas nekilo
o aš savaiminį naudoju dėl to, kad nusivalius makiažą nebūčiau baltu veidu ir įrudusiu kūnu. Man bjauru žiūrėt į save tokią.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 10 19, 18:21)
naudoju savaiminį, naudoju krempudrą. Savaiminis pudros neaatstos niekad. Jis tik nuspalvina odą, bet norint sulygint ir pamaskuot dėmes reik krempudros. Man net toks klausimas nekilo
o aš savaiminį naudoju dėl to, kad nusivalius makiažą nebūčiau baltu veidu ir įrudusiu kūnu. Man bjauru žiūrėt į save tokią.

Tai jus krempudra esat prisiderinus prie veido su savaiminiu spalvos, jo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 10 19, 18:21)

Pritariu visiskai, tai ne tapatus dalykai. As krempudros kasdien nenaudoju, o idegio ar atspalvio kremais pasitepu nuolat :-) beje kam aktualu, per radija girdejau kad ryt 40 proc. nuolaidas kosmetikai duoda (bet kiek zinau, parduotuves tik Vilniuje ir Kaune). suradau internete apie tai, dedu nuoroda, kad nereklamuot
Atsakyti
user posted image

bandziau si krema, nepatiko, uzkimso poras, dabar naudoju tik kremus suteikiancius atspalvio. Buvau gavus meginuka Plante System atspalvio suteikiancio kremuku, man jis super super! toks lengvas, poru nekemsa, netepa drabuziu (kaip Dr. Hauschka kremas). cia to kremuko foto http://www.juara.lt/..._emulsija,_40ml
ir dar radau, kad rytoj Juaros parduotuviu gimtadienis ir ta krema bus galima isigyti su 40% nuolaida! isvis nerealu! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 10 20, 09:35)
Tai jus krempudra esat prisiderinus prie veido su savaiminiu spalvos, jo?  smile.gif

nu kaip.... Kartais nueinu į soliariumą, nes esu baltesnė už baltą, man nepatinka. Veido nedeginu arba labai retai. Tas vaizdas, kai veidas baltas, kūnas įrudęs man schmoll.gif todėl naudoju savaiminį ir turiu vienodai įdegusį kūną, ir įrudusį veidą. O krempudros atspalvį derinu prie kūno rudumo smile.gif
savaiminį naudoju Collistar magic drops. Jau antrą įpusėjau, tepu kasdien, svarbiausia, kad man nekemša porų, nors nusitrina greit smile.gif
Atsakyti
Is visu bandytu labiausiai patiko purskiamas st tropez, ieskodama pigesnio jo pakaitalo pabandziau st moriz putas, sakyciau pinigai ismesti i bala. g.gif Nuo jo mane bere, nesugejau tolygiai issitepti, nes labai greit i rankas isigeria ir nebeimanoma nuplaut, st tropez taip greit neisigeria ir jei tik veida ir dekolte sriti tepuos, tai rankos kuo puikiausiai nusiplauna.
Po kiek laiko susigundziau purskiamu st.moriz ir ji ismeciau doh.gif . per skystas.
purskiant issiterliojau ne tik drabuzius, bet ir kilima, be to jis gana greit nusiplauna ir dar plemais frusty.gif
Tai bent man jis netiko.
Atsakyti