Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės renkames visos čia

Labukas merginos mirksiukas.gif
Norečiau, kad visos čia rinktumemes pasidalinti savo patirtimi kokius dažus naudojate, kaip išvengiate geltono viščiuko sindromo smile.gif arba kai jį taisote? smile.gif
Ar dažotes pačios ar lekiate į kirpyklą?
Ir spresti kartu visus kitus iškilusius klausimus thumbup.gif

Aš va nusipirkau HennaPlus 00 dažus, na galvoju brangūs, turėtų būti tikrai neprasti, o dar tiek pagyrų prisiklausiau ir ka gavausi geltona kaip viščiukas, dėjau poto atspalvį, bet....aišku geriau, bet nėra gerai, nežinau kaip čia dabar ištaisyti mano iškrėsta kvailystę doh.gif
Atsakyti
Dazau su Keune dazais, visi iki tol tureti dazai dazydavo geltonai ir tikrai budavo geltono visciuko efektas, o dabar atrodo tokia naturali spalvyte, kaip savi plaukai atrodo, o ne peroksidine feja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*padushkele* @ 2008 12 13, 01:02)
Dazau su Keune dazais, visi iki tol tureti dazai dazydavo geltonai ir tikrai budavo geltono visciuko efektas, o dabar atrodo tokia naturali spalvyte, kaip savi plaukai atrodo, o ne peroksidine feja  doh.gif

o su tais dazais kirpykloje dazai ar ju yra ir pirkti kazkur? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2008 12 13, 01:02)
o su tais dazais kirpykloje dazai ar ju yra ir pirkti kazkur?  smile.gif

As perku Gabijos parduotuvej, ir nusinesu i kirpykla, kur nudazo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*padushkele* @ 2008 12 13, 15:53)
As perku Gabijos parduotuvej, ir nusinesu i kirpykla, kur nudazo  smile.gif

gaila, man tai nieko nesako, nes esu is klp, o kur ju cia nusipirkti net neisivaizduoju, reiks pabandyti medinese sukose, gal rasiu smile.gif
Atsakyti
a nejau nera cia merginu sviesinanciu plauku ir galinciu pasidalinti su kokiais dazais dazo plaukucius, kaip isgauna grazia spalva, ka daro, kad panaikinti plaukuciu geltonuma ir t.t....kokias priemones naudoja, kad plaukai nesausetu ir neluzinetu, netrupetu? ax.gif
Atsakyti
O man naturaliai plaukai blondiniški g.gif
Noriu persidažyt,bet labai gaila schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2008 12 13, 19:33)
gaila, man tai nieko nesako, nes esu is klp, o kur ju cia nusipirkti net neisivaizduoju, reiks pabandyti medinese sukose, gal rasiu  smile.gif

Gabija yra Klaipėdoje, prie vaikų pasaulio.
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2008 12 14, 01:43)
a nejau nera cia merginu sviesinanciu plauku ir galinciu pasidalinti su kokiais dazais dazo plaukucius, kaip isgauna grazia spalva, ka daro, kad panaikinti plaukuciu geltonuma ir t.t....kokias priemones naudoja, kad plaukai nesausetu ir neluzinetu, netrupetu?  ax.gif

Nezinau ,bet berods yra kazkoks raudonasis ar geltonasis pigmentas, ir nelabai jis nusiima ax.gif ax.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 12 14, 03:53)

Ačiū, reikės ten nuvažiuoti mirksiukas.gif
Aš tai dažniausiai dažau su Garnier dažais. Nuo Palette degina galvą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 12 14, 04:53)

eik eik geras doh.gif
o kas cia per parduotuve? ten lankausi daznai, bet tokios nepamenu, siaubas net geda pasidare blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kas?kur?kada? @ 2008 12 14, 16:25)
Ačiū, reikės ten nuvažiuoti mirksiukas.gif
Aš tai dažniausiai dažau su Garnier dažais. Nuo Palette degina galvą unsure.gif

pries kokius 5 metus su palete taip plaukus buvau nusideginus, kad puse ju net nutrupejo ir kol atsigavo, tai teko stipriai pavargt doh.gif

mano 2 drauges dazo su garnier nr. 113, tai joms labai super spalvike iseina thumbup.gif
Atsakyti
Na paskutiniu metu kirpykloje ax.gif
Kadangi patys plaukai natūraliai šviesūs,tai ankščiau tik sruogelėms spec priemonėmis namie dažydavau,bet pradėjo tamsėti,tai nuo šiol kirpyklose kart kartėm blush2.gif

Mano mamytė jau nežinia kiek laiko dažosi šviesiai,tai kad nebūtų geltono efekto,ankščiau užsidėdavo maišeli,arba ilgesnį laiką laikydavo,na dar kartais naudodavo spec priemonę balinti plaukams.Na bet tikrai labai kenia plaukams unsure.gif
Atsakyti