Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės renkames visos čia

as dazau su selective dazais kirpyloj. smile.gif spalva naturaliai sviesi tongue.gif
Atsakyti
as kadangi sia savaite negalejau i kirpykla, tai mama leke pas kirpeja su mano geltonu plauku sruoga, kad parinktu atspalvi, kai nusidaziau neblogai atrode, va viena karta isploviau, ziuriu vel tas geltonumas atsiranda, kazkoks apsurdas...tai nesumastau ku cia bedaryti, vel balinti stipriais dazais nesinori...girdejau kad geltonuma neblogai nuima C:EHKO OPTIK, tai reiks nusipirkt ir isbandyt... ax.gif
Atsakyti
Man kirpykloje paaiskino, kad tas geltonumas atsiranda nuo kieto vandens.
arba reik virintu plauti, arba filtruotu...
kirpykloje patare isigyti "blondiniu dziaugsma" pilka purskala, kuri naudoju issitrinkus plaukus. nuima ta geltonuma.
Atsakyti
mano plaukai yra sviesiai rudi na tokie i sviesesne spalva ax.gif bet jau gal 4metus isvien sviesinu sruogom ir jie nera pas mane balti taip pat turi geltonumo doh.gif nors ir dazo su 9% peroksidu doh.gif dabar bandysiu su keune kirpykloj nusidazyt butinai parasysiu atsiliepimus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daile @ 2008 12 14, 18:31)
kirpykloje patare isigyti  "blondiniu dziaugsma" pilka purskala, kuri naudoju issitrinkus plaukus. nuima ta geltonuma.

o kas tas per vienas pilkas purskalas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(renatacka5 @ 2008 12 14, 20:04)
mano plaukai yra sviesiai rudi na tokie i sviesesne spalva  ax.gif  bet jau gal 4metus isvien sviesinu sruogom ir jie nera pas mane balti taip pat turi geltonumo doh.gif nors ir dazo su 9% peroksidu  doh.gif dabar bandysiu su keune kirpykloj nusidazyt butinai parasysiu atsiliepimus  rolleyes.gif

oi butinai butinai parasyk kas iseis, nes irgi noreciau isbandyti siuos dazus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daile @ 2008 12 14, 17:31)
kirpykloje patare isigyti  "blondiniu dziaugsma" pilka purskala, kuri naudoju issitrinkus plaukus. nuima ta geltonuma.

Bet kažkaip be ryšio kiekvieną kartą virinti vandenį ir plauti galvą juo doh.gif O jei dar kiekvieną dieną ohmy.gif
Atsakyti
as su keune sviesinau du metus tai galu tekdavo po kokis 10 centimetru nukirpt ant kiek plaukus isausindavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hailiee2 @ 2008 12 15, 21:58)
as su keune sviesinau du metus tai galu tekdavo po kokis 10 centimetru nukirpt ant kiek plaukus isausindavo  doh.gif

O kam du metus sviesint su butent tais dazais, kurie sausina? Padazai 3 kartus, ir jauti, kad butent nuo dazu sausina, todel juos pakeiti, ir plauku galu kirpt tiek nereikia g.gif
Atsakyti
tai dar zopliuke situose reikaluose buvau tai ir sviesinau smile.gif
Atsakyti
Sveikos blondinaites drinks_cheers.gif
Savo plaukus dazau kirpykloje, ir is tiesu neisivaizduoju kaip paciai nusidazyt, kazkada praktikuodavau, bet tada man patikdavo ta geltona spalva blush2.gif blush2.gif blush2.gif
O dabar labai esu patenkita savo kirpejo darbu thumbup.gif
Atsakyti
Tai nereik noreti kad dazant plaukus sviesiai jie nesausetu, jus vis del to ieina peroksido mirksiukas.gif Tiesiog po dazymo juos reikia tinkamai priziureti t.y drekinti tada nereikes kirpti nusiurusiu plaukuciu. As dazau su Keune 1517 nr. ir thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif spalvyte labai naturali gaunasi, aisku po daugelio plovimu atsiranda tas gelsvas atspalvis, bet tai irgi nebeda juk yra stebuklingasis C:EHKO Optik pilkintojas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*padushkele* @ 2008 12 17, 13:31)
Tai nereik noreti kad dazant plaukus sviesiai jie nesausetu, jus vis del to ieina peroksido  mirksiukas.gif  Tiesiog po dazymo juos reikia tinkamai priziureti t.y drekinti tada nereikes kirpti nusiurusiu plaukuciu. As dazau su Keune 1517 nr. ir  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  spalvyte labai naturali gaunasi, aisku po daugelio plovimu atsiranda tas gelsvas atspalvis, bet tai irgi nebeda juk yra stebuklingasis C:EHKO Optik pilkintojas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kokia kainyte jo? 4u.gif
Atsakyti