as dazau su selective dazais kirpyloj.
spalva naturaliai sviesi
as kadangi sia savaite negalejau i kirpykla, tai mama leke pas kirpeja su mano geltonu plauku sruoga, kad parinktu atspalvi, kai nusidaziau neblogai atrode, va viena karta isploviau, ziuriu vel tas geltonumas atsiranda, kazkoks apsurdas...tai nesumastau ku cia bedaryti, vel balinti stipriais dazais nesinori...girdejau kad geltonuma neblogai nuima C:EHKO OPTIK, tai reiks nusipirkt ir isbandyt...
Man kirpykloje paaiskino, kad tas geltonumas atsiranda nuo kieto vandens.
arba reik virintu plauti, arba filtruotu...
kirpykloje patare isigyti "blondiniu dziaugsma" pilka purskala, kuri naudoju issitrinkus plaukus. nuima ta geltonuma.
kirpykloje patare isigyti "blondiniu dziaugsma" pilka purskala, kuri naudoju issitrinkus plaukus. nuima ta geltonuma.
mano plaukai yra sviesiai rudi na tokie i sviesesne spalva
bet jau gal 4metus isvien sviesinu sruogom ir jie nera pas mane balti taip pat turi geltonumo
nors ir dazo su 9% peroksidu
dabar bandysiu su keune kirpykloj nusidazyt butinai parasysiu atsiliepimus
QUOTE(Daile @ 2008 12 14, 18:31)
o kas tas per vienas pilkas purskalas?
Papildyta:
QUOTE(renatacka5 @ 2008 12 14, 20:04)
mano plaukai yra sviesiai rudi na tokie i sviesesne spalva
bet jau gal 4metus isvien sviesinu sruogom ir jie nera pas mane balti taip pat turi geltonumo
nors ir dazo su 9% peroksidu
dabar bandysiu su keune kirpykloj nusidazyt butinai parasysiu atsiliepimus 
oi butinai butinai parasyk kas iseis, nes irgi noreciau isbandyti siuos dazus
QUOTE(Daile @ 2008 12 14, 17:31)
Bet kažkaip be ryšio kiekvieną kartą virinti vandenį ir plauti galvą juo
as su keune sviesinau du metus tai galu tekdavo po kokis 10 centimetru nukirpt ant kiek plaukus isausindavo
QUOTE(hailiee2 @ 2008 12 15, 21:58)
as su keune sviesinau du metus tai galu tekdavo po kokis 10 centimetru nukirpt ant kiek plaukus isausindavo 
O kam du metus sviesint su butent tais dazais, kurie sausina? Padazai 3 kartus, ir jauti, kad butent nuo dazu sausina, todel juos pakeiti, ir plauku galu kirpt tiek nereikia
tai dar zopliuke situose reikaluose buvau tai ir sviesinau
Sveikos blondinaites
Savo plaukus dazau kirpykloje, ir is tiesu neisivaizduoju kaip paciai nusidazyt, kazkada praktikuodavau, bet tada man patikdavo ta geltona spalva
O dabar labai esu patenkita savo kirpejo darbu
Savo plaukus dazau kirpykloje, ir is tiesu neisivaizduoju kaip paciai nusidazyt, kazkada praktikuodavau, bet tada man patikdavo ta geltona spalva
O dabar labai esu patenkita savo kirpejo darbu
Tai nereik noreti kad dazant plaukus sviesiai jie nesausetu, jus vis del to ieina peroksido
Tiesiog po dazymo juos reikia tinkamai priziureti t.y drekinti tada nereikes kirpti nusiurusiu plaukuciu. As dazau su Keune 1517 nr. ir
spalvyte labai naturali gaunasi, aisku po daugelio plovimu atsiranda tas gelsvas atspalvis, bet tai irgi nebeda juk yra stebuklingasis C:EHKO Optik pilkintojas
QUOTE(*padushkele* @ 2008 12 17, 13:31)
Tai nereik noreti kad dazant plaukus sviesiai jie nesausetu, jus vis del to ieina peroksido
Tiesiog po dazymo juos reikia tinkamai priziureti t.y drekinti tada nereikes kirpti nusiurusiu plaukuciu. As dazau su Keune 1517 nr. ir
spalvyte labai naturali gaunasi, aisku po daugelio plovimu atsiranda tas gelsvas atspalvis, bet tai irgi nebeda juk yra stebuklingasis C:EHKO Optik pilkintojas

kokia kainyte jo?