Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės renkames visos čia

QUOTE(Girmantee @ 2008 12 17, 16:27)
kokia kainyte jo?  4u.gif

Na as kai pirkau, tai mokejau apie 18 lt man rods, o dabar lyg yra pabranges g.gif
Atsakyti
QUOTE(*padushkele* @ 2008 12 17, 17:43)
Na as kai pirkau, tai mokejau apie 18 lt man rods, o dabar lyg yra pabranges  g.gif

o kur ji perki?
Papildyta:
as nusipirkau eurokos parduotyveje sampuna SWISS O.PAR - SILVER SHINE
sidabrini atspalvi suteikiantis dampunas skirtas sviesintiems plaukams neutralizuoti geltona atspalvi.
reiks isbandyti, kas per daiktas.
o gal kuri jau bandete?
Atsakyti
QUOTE(*padushkele* @ 2008 12 17, 10:31)
Tai nereik noreti kad dazant plaukus sviesiai jie nesausetu, jus vis del to ieina peroksido  mirksiukas.gif  Tiesiog po dazymo juos reikia tinkamai priziureti t.y drekinti tada nereikes kirpti nusiurusiu plaukuciu. As dazau su Keune 1517 nr. ir  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  spalvyte labai naturali gaunasi, aisku po daugelio plovimu atsiranda tas gelsvas atspalvis, bet tai irgi nebeda juk yra stebuklingasis C:EHKO Optik pilkintojas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

sveikutes, o kur sio pilkintojo Vilniuj ieskoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievka:) @ 2008 12 17, 23:34)
sveikutes, o kur sio pilkintojo Vilniuj ieskoti?  ax.gif

Aš irgi naudoju pilkintoją, pirkau kosmadoj, 42 lt, bet efektas labai geras, zymiai naturaliau plaukai atrodo bigsmile.gif
Papildyta:
Gal galit kuri patarti, kai aš kas dieną plaunu galvą, tai kas dieną ir plaut su tuo pilkinančiu šampūnu ar galima kas antrą, o kitą dieną su kokiu paprastu? umn.gif
Atsakyti
na isbandziau ta nusipirkta sampuna SWISS O.PAR - SILVER SHINE, na visai nieko, patiko thumbup.gif
bet visvien gundausi isbandyti ta pilkintoja C:EHKO Optik ax.gif o tai cia jis kaip sampunas irgi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2008 12 19, 21:35)
na isbandziau ta nusipirkta sampuna SWISS O.PAR - SILVER SHINE, na visai nieko, patiko  thumbup.gif
bet visvien gundausi isbandyti ta pilkintoja C:EHKO Optik  ax.gif  o tai cia jis kaip sampunas irgi?  g.gif

Hmm, pas mane kažkoks color maintain silver, tai čia šampūnas skaitosi biggrin.gif tai bet koks pilkintojas man atrodo skaitosi kaip šampūnas arba kondicionierius 4u.gif
Atsakyti
papasakokit tos kurios naudoja cenko: optik pilkintoja, kokiu santykiu maisot su vandeniu g.gif nes as toks jausmas kad per mazai jo pilu, o daug irgi bijau pilt, kad nelikciau wioletine blush2.gif

cenko: optik yra ir sampunas, yra ir toks skystis, kur su vandeniu maisosi, juo tik perskalaut plaukus reik 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migdoline: 20 gruodžio 2008 - 15:59
QUOTE(migdoline @ 2008 12 20, 17:58)
papasakokit tos kurios naudoja cenko: optik pilkintoja, kokiu santykiu maisot su vandeniu g.gif  nes as toks jausmas kad per mazai jo pilu, o daug irgi bijau pilt, kad nelikciau wioletine blush2.gif

cenko: optik yra ir sampunas, yra ir toks skystis, kur su vandeniu maisosi, juo tik perskalaut plaukus reik 4u.gif

kazi kas geriau a tas skystis ar sampunas? g.gif
o ten neraso?
na kirpeja man sake skeisti taip 20 - 30 ml ant litro vandens jei plaukuciu daug ir ilgesni peciu, bet cia ne apie tos firmos pilkintoja, bet gal tas pats ar bent panaisai.
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2008 12 20, 19:01)
kazi kas geriau a tas skystis ar sampunas?  g.gif
o ten neraso?
na kirpeja man sake skeisti taip 20 - 30 ml ant litro vandens jei plaukuciu daug ir ilgesni peciu, bet cia ne apie tos firmos pilkintoja, bet gal tas pats ar bent panaisai.

nezinau, nebandziau sampuno smile.gif
ten raso 30ml litrui vandens, bet man kazkaip nesimato efekto, o daugiau pilt kaip ir bijau doh.gif
na kita syki bandysiu gal daugiau siek tiek ipilt, ziuresiu koks efektas tada bus ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2008 12 20, 19:05)
nezinau, nebandziau sampuno smile.gif
ten raso 30ml litrui vandens, bet man kazkaip nesimato efekto, o daugiau pilt kaip ir bijau doh.gif
na kita syki bandysiu gal daugiau siek tiek ipilt, ziuresiu koks efektas tada bus ax.gif  g.gif

tai bandyk 40 manau blogaiu tikrai nebus, tada gal bent efektas pasimatys mirksiukas.gif
tada ir mums pasakysi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2008 12 20, 19:35)
tai bandyk 40 manau blogaiu tikrai nebus, tada gal bent efektas pasimatys  mirksiukas.gif
tada ir mums pasakysi  blush2.gif

butinai pranesiu, ar likau silver, ar kokia violetine lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2008 12 20, 21:00)
butinai pranesiu, ar likau silver, ar kokia violetine lotuliukas.gif

jei liksi silver tada as si stebukla irgi isigysiu lotuliukas.gif
Atsakyti