Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esu laiminga / laimingas?

Apklausa: Ar esu laiminga / laimingas? (149 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Esu laiminga smile.gif Tiek šią akimirką, tiek apskritai, gyvenime. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2009 01 02, 11:00)
bigsmile.gif mano tai tikrai padidėtų,bent jau nuosavą pastogę įsigytumę,paskolą atiduotumę,tada tikrai būčiau laimingesnė blush2.gif

Paskolą grąžinčiau ir aš, bet nemanau, kad tapčiau dėl to laimingesnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 01 02, 13:05)
Paskolą grąžinčiau ir aš, bet nemanau, kad tapčiau dėl to laimingesnė smile.gif

na aš gal daugiau dėl nuosavos pastogės būčiau laimingesnė,bet paskolą irgi norėtusi grąžinti,vien dėl to,kad pas vyrą darbovietėje etatų mažinimas verysad.gif esu laiminga tik,kad nuostabią šeimą turiu,o kitais atvejais esu nelaiminga blush2.gif nesu laiminga,nes nežinau kas lauks rytoj,visgi po svetima pastogę gyvenam.
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2009 01 02, 11:13)
nesu laiminga,nes nežinau kas lauks rytoj

Ar laimė yra žinojimas, kas laukia rytoj? Ar yra pasauly nors vienas žmogus, žinantis, kas jo laukia rytoj?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 01 02, 11:18)
Ar laimė yra žinojimas, kas laukia rytoj? Ar yra pasauly nors vienas žmogus, žinantis, kas jo laukia rytoj?

Viena yra tiesiog nežinojimas, kaip sakai, kad nėra žinančių smile.gif Kita yra nerimas dėl savęs, artimųjų, darbų, kai žinai, kad kažkas kaupiasi, vyksta ir gali nutikt kažkas nemalonaus, baisaus.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 01 01, 16:08)
Iš ko susideda jūsų laimė?

is sveikatos, vaiko krykstavimo ir...artimuju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 01 02, 13:18)

aš neturiu omenyje visų žmonių,aš kalbu apie save.aiškiai parašiau,kad pas vyrą darbovietėje etatų mažinimas,jei atleis,juk paskolas teks vistiek mokėti,nuomą ir mokesčius taip pat,valgyt taip pat norėsis.statybininkui ne taip lengva dabar būtų susirasti kitą darbą,nes dabar statybininkai nebereikalingi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 01 01, 16:08)
Iš ko susideda jūsų laimė?

Iš užtikrintumo, kad viskas gerai, kad valdau situaciją. Iš nuotaikos. Iš tam tikrų įvykių. Iš paprasčiausių smulkmenų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 01 02, 00:51)
* Ar laimė gali būti lyginamas dalykas?
* Jei vienam laimė yra sveikata, kitam - milijonas, ar galima sakyti, kad kuris vienas yra laimingesnis už kitą?

* Ne, nelyginamas. Tiesiog lygindamas tai, ka turi jis pats ir ko neturi kitas, zmogus supranta koks is tiesu yra laimingas ax.gif
* Neaiskus klausimas. Ar tie zmones turi tuos dalykus? (sveikata ir milijona?) Dazniausiai zmones tai, ka turi, ivertina tik kai netenka arba siaip, neturi. Kai turi, tai jiems atrodo, kad taip ir turi buti.
Taigi jei abu zmones sveiki, turtingi, tai jie abu laimingi, nes turi tai, kas jiems yra laime, bet jei zmogus yra nesveikas, o turi milijona, tai, manau, jos atiduotu savo visus pinigus del sveikatos. Galima pritaikyti atvirkstini varijanta del laimes milijone.

g.gif Keistas cia toks atsakymas gavosi ir visai ne i tema, bet i klausima, manau, atsakiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mefisto @ 2009 01 01, 23:21)
Tavo logo nuotraukoj cia gal tu su ta "mazuma" ? Pats gal is ju?

lotuliukas.gif Atseit, jei jau nusifotografuoji su draugu gėjumi, tai viskas - ir pats esi toks, nes natūralai niekad prie gėjų nesiliestų, ane? biggrin.gif

QUOTE(Sophi @ 2009 01 01, 23:23)
Kur jūs čia taip įsivėlėt mirksiukas.gif

Ai, įsivėliau ten, kur turbūt man nebuvo vert įsiliet, bet gailėtis dabar nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2009 01 02, 11:29)
Viena yra tiesiog nežinojimas, kaip sakai, kad nėra žinančių  smile.gif Kita yra nerimas dėl savęs, artimųjų, darbų, kai žinai, kad kažkas kaupiasi, vyksta ir gali nutikt kažkas nemalonaus, baisaus.

Nemalonių ir baisių dalykų nutinka ir staiga, nesitikint ir nenujaučiant. Nerimas - savotiška apsauginė reakcija, kad galėtum pasiruoš galimiems netikėtumas. Staigios ir netikėtos nelaimės yra daug baisesnės unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 02 sausio 2009 - 18:17
QUOTE(Sophi @ 2009 01 02, 18:17)
Nemalonių ir baisių dalykų nutinka ir staiga, nesitikint ir nenujaučiant. Nerimas - savotiška apsauginė reakcija, kad galėtum pasiruoš galimiems netikėtumas. Staigios ir netikėtos nelaimės yra daug baisesnės unsure.gif

Jos sukelia didesnį šoką, bet daugiau nervų, manau, suryja nerimas, baimė, nesaugumo jausmas... O tai nori nenori, trukdo būt laimingu smile.gif
Atsakyti