QUOTE(Sophi @ 2009 01 02, 20:27)
Nesutinku iš esmės. Manau, kad dėl tokio požiūrio Lietuvoje tiek daug žmonių, laikančių save nelaimingais ir keikiančių valdžią.
Man laimingas tas, kurio vertybių skalė panaši į manąją, bet kitam laimingas bus kitas.
O as nekalbu apie kitus zmones, as kalbu apie save

Taip, tikrai buna, kad pagalvoju, kodel gi mano nagai nera tokie grazus ir tvirti kaip drauges
kvailas palyginimas, bet kitokio staigiai nesugalvojau 
Bet tada pagalvoju, kad ne naguose esme, kiti zmones isvis neturi ranku, jie serga sunkiomis ligomis ir jiems visai nerupi tokie kvaili dalykai kaip nagai, va tada ir suprantu, kokia esu laiminga, būdama sveika

Na taip, cia vadinama lietuvisku pavydu ar panasiai, taciau mano manymu, tai yra zmogiska

Taip pat kaip ir padeti sunkioje situacijoje, o ne ploti rankomis, "wow, koks as esu laimingas lyginant su juo"
Na, mazdaug tai ir turejau galvoje, taciau dabar jau pati susimaisiau
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2009 01 02, 20:34)
Gal čia turėta omeny, kad pažiūrėjęs į kokius skurdžiai gyvenančius vaikus, suvoki, kiek daug turi, bet gal tie vaikai laimingi savo skurdžioj šeimoj, nes vertina dvasinius dalykus?.. Žodžiu, žmonės yra skirtingi ir taip paprastai jų laimė, manau, nelygintina
Va, cia irgi tas pats.... Koks nors turtuolis yra laimingesnis uz vaikus, nes jis turi daugiau patogumo, skaniau valgyti ir tt, bet vaikai jauciasi laimingesni, nes supranta, kad ne piniguose laime, galbut jie gali daugiau bendrauti su savo seima, suprasti kitus dalykus ir tuo jie laimingesni uz ta turtuoli
QUOTE(Sophi @ 2009 01 02, 22:24)
Žiūriu, kad net trečdaliui sunku pasakyti, ar jie laimingi, ar ne. Keista...
Uztat net 50% žino esą laimingi