Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esu laiminga / laimingas?

Apklausa: Ar esu laiminga / laimingas? (149 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Sophi @ 2009 01 02, 20:24)
Tu liūdėt nebijok... Tu liudėt nebijok... Nebijok liūdėt... Nes tiktai liūdesy... Nes tiktai liūdesy... Sielos džiaugsmas rolleyes.gif

Oi, tik Sophi taip moka... smile.gif

Jei atvirai, man nostalgija praeitų metų sausio antrajai. Prisiminimai, kai turėjau daugiau, nei turiu dabar. Nors negalima lyginti - dabar gyvenu kitur ir kitaip. Tik tai, kas praėjo, žinau, kad nebegrįš, todėl ir liūdna.
Atsakyti
O tu verkt nebijok, tai gražu - kontrastas laimei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lūšis @ 2009 01 02, 22:11)
O tu verkt nebijok, tai gražu - kontrastas laimei  smile.gif

Mano atveju nesikerta, nekontrastuoja laimė su dabar jaučiamu liūdesiu. rolleyes.gif
Bet net verkti negaliu. doh.gif
Nežinau, čia brandumo požymis. O gal jau perbrandimo, gal jau bobiškumo. unsure.gif
Atsakyti
Nesu laiminga,nes labai sunkiai serga keli mano artimieji
Atsakyti
QUOTE(Gotish @ 2009 01 02, 21:10)
Oi, tik Sophi taip moka...  smile.gif

Čia ne Sophi schmoll.gif
http://www.youtube.c...h?v=YZ_yLsRT6_s
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 03 sausio 2009 - 00:25
QUOTE(Sophi @ 2009 01 03, 00:21)

Tai aš, aišku, supratau, kad iš kažkur. rolleyes.gif Turiu omeny, ne kiekvienas geba taip laiku ir vietoje... O daina labai dvasinga ir į temą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 01 02, 20:27)
Nesutinku iš esmės. Manau, kad dėl tokio požiūrio Lietuvoje tiek daug žmonių, laikančių save nelaimingais ir keikiančių valdžią.

Man laimingas tas, kurio vertybių skalė panaši į manąją, bet kitam laimingas bus kitas.

O as nekalbu apie kitus zmones, as kalbu apie save blush2.gif Taip, tikrai buna, kad pagalvoju, kodel gi mano nagai nera tokie grazus ir tvirti kaip drauges kvailas palyginimas, bet kitokio staigiai nesugalvojau blush2.gif Bet tada pagalvoju, kad ne naguose esme, kiti zmones isvis neturi ranku, jie serga sunkiomis ligomis ir jiems visai nerupi tokie kvaili dalykai kaip nagai, va tada ir suprantu, kokia esu laiminga, būdama sveika 4u.gif Na taip, cia vadinama lietuvisku pavydu ar panasiai, taciau mano manymu, tai yra zmogiska unsure.gif Taip pat kaip ir padeti sunkioje situacijoje, o ne ploti rankomis, "wow, koks as esu laimingas lyginant su juo" unsure.gif
Na, mazdaug tai ir turejau galvoje, taciau dabar jau pati susimaisiau doh.gif

QUOTE(Ašaros lietuje @ 2009 01 02, 20:34)

Gal čia turėta omeny, kad pažiūrėjęs į kokius skurdžiai gyvenančius vaikus, suvoki, kiek daug turi, bet gal tie vaikai laimingi savo skurdžioj šeimoj, nes vertina dvasinius dalykus?.. Žodžiu, žmonės yra skirtingi ir taip paprastai jų laimė, manau, nelygintina  smile.gif

Va, cia irgi tas pats.... Koks nors turtuolis yra laimingesnis uz vaikus, nes jis turi daugiau patogumo, skaniau valgyti ir tt, bet vaikai jauciasi laimingesni, nes supranta, kad ne piniguose laime, galbut jie gali daugiau bendrauti su savo seima, suprasti kitus dalykus ir tuo jie laimingesni uz ta turtuoli ax.gif

QUOTE(Sophi @ 2009 01 02, 22:24)
Žiūriu, kad net trečdaliui sunku pasakyti, ar jie laimingi, ar ne. Keista...

Uztat net 50% žino esą laimingi thumbup.gif
Atsakyti
Aš manau, kad neturiu teisės sakyti, kad esu nelaiminga. Turiu šeimą, gerą sveikatą, pinigų - tai pagrindiniai dalykai, kurie daro žmogų laimingą, o įvairios smulkmenos neturėtų nustelbti šitų dalykų smile.gif
Pinigų daug kas neįvardina tarp dalykų, reikalingų laimei, bet manau, kad pilnaverčiam gyvenimui jie reikalingi - kad žmonės galėtų šiltai ir patogiai gyventi, vartoti kokybiškus produktus, suteikti savo vaikams gerą išsilavinimą ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Claude: 11 sausio 2009 - 19:55
Nekenčiu stereotipų, bet iš pinigų, deja deja, kuo vyresnė darausi, tuo svarbesni jie man. O kadangi uždirbti išeina kur kas mažiau, nei ne kriziniu laikotarpiu, tai per savigarbą, oi, kaip kerta ir laimės tikrai neprideda. doh.gif
Na tikrai nesvarbiausiais dalykas, bet kaip palengvina gyvenimą pinigai...
Atsakyti
Kadangi krize-tai esu nelaiminga bash.gif
Atsakyti
as esu nelaiminga, nes aplink viskas griuna....
Atsakyti
Dabar esu nelaiminga, nes viskas nusibodo, trūksta šilumos, ir dar mama serga..
Atsakyti