Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

sena tema cia: http://www.supermama...;#entry22996959

keletas variantu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 14 sausio 2009 - 09:18
manau pamerges turetu buti su trumpom suknutem, kam tos ilgos senai nebemadingos sukneles. jos net nepatogios g.gif
Atsakyti
As irgi ptitariu, kad pamerges turetu buti su trumpomis suknutemis.
Taip ir jaunoji labiau issiskirs.

Pavyzdziui as planuoju, kad mano pamerges bus su geltonomis trumpomis suknutemis, o modeliuka leisiu pasirinkti kievienia pagal save.
juk vis tiek reikia kad ir prie figuros prisiderintu.
Atsakyti
Nesakyciau, kad ilgos suknytes jau nebemadingos, svarbu, kad nebutu jos sviesios spalvos. Atsimenu ana vasara buvau pamerge, sugalvojom oranzines spalvos suknytes, buvo labai grazu. Dar visos pamerges susiderinom ryskia oranzine kaip apelsinas spalvos suknytes, buvo visu ilgos smile.gif ir nuotaka labai isryskinom nuotraukose thumbup.gif
Atsakyti
labukas, o mano pageidavimas pamergytems bus zydros ar turkio spalvos trumpos sukneles, jei pati nerasiu vienodu tai pacios gales ieskotis kur jom geriau suknele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaSCE @ 2009 01 18, 17:58)
As irgi ptitariu, kad pamerges turetu buti su trumpomis suknutemis.
Taip ir jaunoji labiau issiskirs.

Pavyzdziui as planuoju, kad mano pamerges bus su geltonomis trumpomis suknutemis, o modeliuka leisiu pasirinkti kievienia pagal save.
juk vis tiek reikia kad ir prie figuros prisiderintu.

geltona man labai grazi. turetu buti thumbup.gif mes tai pasirinkom ciklamena.
Atsakyti
na mes sokoladine pasirinkom su kremine spalvele smile.gif
Atsakyti
man irgi trumpesnes graziau sukneles smile.gif nereikia uzgozti jaunosios apdaru ax.gif
Man grazu kai pamergiu sukneles dera prie pabroliu kaklaraisciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luxuriukas @ 2009 01 21, 02:19)
man irgi trumpesnes graziau sukneles smile.gif nereikia uzgozti jaunosios apdaru ax.gif
Man grazu kai pamergiu sukneles dera prie pabroliu kaklaraisciu smile.gif

O jei nuotakos trumpa suknelė bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*Water* @ 2009 01 22, 19:25)
O jei nuotakos trumpa suknelė bigsmile.gif ?

tuo labiau pamerges turi irgi buti su trumpom
Atsakyti
o pas mane bus su ilgom ir kas cia per mada ar ne smile.gif jei sugalvos kad vestuvine suknele madinga tik pusta,priekyje prakirpta,kad kojos matytusi ir kokiom ilgom rankovem,tai negi visos ir puls mados laikytis?
renkames kiekvienat ia,kas atrodo grazu mirksiukas.gif todel ir norejau,kad mano pamerges butu ilgom suknelem,nes man tai atrodo puosniau nei trumpa..trumpa gali bet kada uzsidet,pamenu ir pati norejau pajust ta ilgos sukenels jausma smile.gif sventiskaiu man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikutev: 23 sausio 2009 - 13:29
man miela, ir linskma, netgi zavu kai jaunoji su trumpa suknyte:)
Atsakyti