Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

QUOTE(justyyte @ 2009 01 27, 00:32)
mano vestuvems pamergytes nusprende pirkti medziaga ir siutis kiekviena pagal save, koks labiau modeliukas tinka... ax.gif salyga buvo tik ta, kad suknutes nebutu tamsios ir ilgos... Tey radom nerealu varianta thumbup.gif  kremine su rudu akcentu blush2.gif  visi jas labai gyre, labai graziai atrode pulkas 4u.gif lyg ir vienodos, et kazkuo ir skiriasi ax.gif
tikiuosi pavyko pridet jas jums parodyt ax.gif

labai grazios, skoningos sukneles ir spalva man super... tikriausiai graziausios is cia demonstruotu
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2009 01 27, 20:03)
labai grazios, skoningos sukneles ir spalva man super... tikriausiai graziausios is cia demonstruotu

tiesa pasakius ne visoms iskart patiko kremine spalva, bet jau kai pasisiuvo ir visos kartu susirinko, tai labai liko patenkintos bendru vaizdu smile.gif labai graziai ir siuolaikiskai atrode... nereguliavau joms kokia spalva rinktis, tik nenorejau tamsios ir raudonos... o kai visos penkios susirinko jau rinktis ir pirkt medziaga, tai skonis tarpusavyje skyresi, vienos zydros, kitos zalios norejo ir pan, bet galiausiai rado sita grazia kremine, o as dar pasiuliau imt ryskesni tamsesni akcenta... tuo ir buvo apsispresta drinks_cheers.gif
manau, tadien mano pulko pamergytes buvo pacios graziausios 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti

cia daug graziu sukneliu ir kiek zinau mj salone galima uzsisakytiliux suknytes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosvile: 27 sausio 2009 - 19:57
QUOTE(rosvile @ 2009 01 27, 20:53)
cia daug graziu sukneliu ir kiek zinau mj salone galima uzsisakytiliux suknytes

o tas suknytes reikia pries daug laiko uzsakyti, jas atveza ar siuna ? uz poros savaiciu einam ieskoti pamergiu + liudininkes sukneliu kaip tik i mj salona :-) bet ju internetiniame psl. nieko naujo nera, o is ten jau kelis kartus nuomojomes sukneles... ax.gif tad norisi kazkokio naujo stiliaus biggrin.gif

Atsakyti
sveikos, o kokia mj salone pamergių suknelių nuoma? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justyyte @ 2009 01 27, 01:32)
mano vestuvems pamergytes nusprende pirkti medziaga ir siutis kiekviena pagal save, koks labiau modeliukas tinka... ax.gif salyga buvo tik ta, kad suknutes nebutu tamsios ir ilgos... Tey radom nerealu varianta thumbup.gif  kremine su rudu akcentu blush2.gif  visi jas labai gyre, labai graziai atrode pulkas 4u.gif lyg ir vienodos, et kazkuo ir skiriasi ax.gif
tikiuosi pavyko pridet jas jums parodyt ax.gif

Kaip super atrodo bigsmile.gif Tikrai stilingos vestuves thumbup.gif O ne papugeliu pulkas biggrin.gif As irgi planuoju tartis su pamergemis, nes tikrai nenoreciau, kad jos butu nepatenkintos tik man priimtinu variantu. Karameline araba sampano spalva su kaspinais juodais - niu man taip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 01 28, 15:32)
Kaip super atrodo bigsmile.gif  Tikrai stilingos vestuves thumbup.gif  O ne papugeliu pulkas biggrin.gif As irgi planuoju tartis su pamergemis, nes tikrai nenoreciau, kad jos butu nepatenkintos tik man priimtinu variantu. Karameline araba sampano spalva su kaspinais juodais - niu man taip grazu wub.gif  wub.gif  wub.gif

niu ti buvo sokoladines spalvytes kaspinai, ne juodos biggrin.gif o be to tokiu atveju jos galejo batelius ar basutes imt arba kreminius arba rudus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 01 28, 14:42)
o tas suknytes reikia pries daug laiko uzsakyti, jas atveza ar siuna ? uz poros savaiciu einam ieskoti pamergiu + liudininkes sukneliu kaip tik i mj salona :-) bet ju internetiniame psl. nieko naujo nera, o is ten jau kelis kartus nuomojomes sukneles...  ax.gif  tad norisi kazkokio naujo stiliaus  biggrin.gif

jie uzsisako ir siuva ,kainos nuo 150 iki 300. as busiu svocia tai mes su nuotaka visus rubus imsim is mj salono. ir aptarnavimas labai malonus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2009 01 19, 09:25)
na mes sokoladine pasirinkom su kremine spalvele smile.gif

o kur radot sokoladines? visas vienodas?
Atsakyti
Sveikos, o ka galit patart, kai mano dvi pamergytes uk, o kitos cia, lt. Buvom rudeni visos anglijoj susibege, lyg ir nuziurejom tokias ciki juodas suknutes, po to apsisprendem palaukti del tos juodos spalvos...tada neseniai mergaites is uk gryzo, perlekem cia pardes, bet nieko tokio spec. neradom. Pamergytes nori pirkti, o ne nuomotis. Spalvos, kad visom patiktu, nerandam...as norejau zalios, bet grazaus atspalvio neradom sad.gif
Visiskai skirtingu tikrai nenoriu. Va kai tik modeliukai skiriasi, tikrai grazu. Bet kaip daryt dabar, kai iki vestuviu keli menesiukai, o pamerges ishsilakste po platu pasauli ir jau iki musu vesatuviu nesusibegs??? Nemanau kad uk ras kur siutis nebrangiai, jei ir medziaga nusiusciau...gal kuri turit ideju ir patarimu?

Aciu!
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2009 01 30, 20:35)
Sveikos, o ka galit patart, kai mano dvi pamergytes uk, o kitos cia, lt. Buvom rudeni visos anglijoj susibege, lyg ir nuziurejom tokias ciki juodas suknutes, po to apsisprendem palaukti del tos juodos spalvos...tada neseniai mergaites is uk gryzo, perlekem cia pardes, bet nieko tokio spec. neradom. Pamergytes nori pirkti, o ne nuomotis. Spalvos, kad visom patiktu, nerandam...as norejau zalios, bet grazaus atspalvio neradom sad.gif
Visiskai skirtingu tikrai nenoriu. Va kai tik modeliukai skiriasi, tikrai grazu. Bet kaip daryt dabar, kai iki vestuviu keli menesiukai, o pamerges ishsilakste po platu pasauli ir jau iki musu vesatuviu nesusibegs??? Nemanau kad uk ras kur siutis nebrangiai, jei ir medziaga nusiusciau...gal kuri turit ideju ir patarimu?

Aciu!

Na jei tavo pamergės gyvena Londone, ar kitam kokiam didesniam uk mieste tai tikrai paieškojus galima rasti siuvėją, o jei kalbant apie Londoną, tai ir lietuvę. Tik reikia noro ir laiko.
Jei reiktų pagalbos dėl paieškos Londone rašyk į AŽ mirksiukas.gif galėsiu pabandyti pasiteirauti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fragolla: 31 sausio 2009 - 21:24
Cia galima visokiu ideju pasisemti.... su ivairiais modeliais spalvom pazaisti
ax.gif
Atsakyti