Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (2 tema)

user posted image
user posted image
user posted image
*padushkele*
Ingkariuke
Hailiee2
Aistuliaa
Migdoline
Metaxaaa
Capricorn
VilkoSesuo
Indraja
Rutele_S
Julya
Jorky
GinMintė
Valdonė
Jukituke
Cherry_
Siota
Lina 007
Carela
Pandutė
Neringa25
FoxLady
Geiša
Gussste23
Stella2007
Mimoza:)
Deissy
Plepame toliau ir dalinames savo patirtimi apie dažus, kaip išvengti "geltono viščiuko" sindromo, kaip išgauti tobulą spalvą ir spręsti kartu visus kitus iškilusius klausimus.
Atsakyti
Deissy, dekui uz nauja temele! 4u.gif 4u.gif ,graziai apipavidalinta temele! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kraustomes cia drinks_cheers.gif ana temele damusiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 01 23, 18:50)
Pranesk kaip sekesi mirksiukas.gif  gal dar ir nuotraukele imesi.
bet daugiau jokiu palette schmoll.gif

As irgi kai prisiskaiciau cia apie palette ,tai siurpas perejo ,jokiu palette ! schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
kaip yra tonuojami plaukai? Ta prasme, kas įeina į sudėtį? blush2.gif
Atsakyti
o gal bandete is goldwell yra kazkokia blond linija blondinems ?
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 01 23, 17:14)
o tau dazo sruogom ir visvien ryza gaunasi? tai tavo labai tamsus plaukuciaia?
o pala su kokiais tau dazo?  ax.gif
Papildyta:
nusipirkau kirpykloje seruma, na jis kai tiesinimo serumas...
labai gerai naudojant dziovintuva, tiesintuva, anmt sausu ar slapiu plauku...
bet as nei tiesinu nei dziovinu...bet kelis kartus man su juo kirpykloje, pasiule, nusipirkau ir negaliu patiketi, kad sutvrake mano plaukus...esu nerealiai patenkinta juo  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

o visa galva neina nudazyti
jo gaunas ryzi,nes kirpeja sake sunkiai man pasiduoda plaukai balinimui,del t
QUOTE(julya @ 2009 01 23, 17:25)
as tai garnier dazau- man gan nebloga spalvyte :

http://public.fotki....picture026.html

grazi spalva ,kad man taip etu,man tai net netinka visi sviesus,o taip noriu but blonde,arba gal tiktu bet kai plaukai rysi gaunas,tai baisu ir ziuret
Atsakyti
Man labai patinka Goldwell dazai blondinems, ir ne tik.... Plaukai nebuna su visciuko atspalviu, labai blizga.... Visus daznai pertepu su beamoniakiais suteikdama jiems tolygu salta atspalvi.... super.... thumbup.gif labai patenkinta.... clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 01 23, 20:36)
o gal bandete is goldwell yra kazkokia blond linija blondinems ?

Aš dažiau perlo spalva 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidaa22 @ 2009 01 23, 21:04)
Man labai patinka Goldwell dazai blondinems, ir ne tik....  Plaukai nebuna su visciuko atspalviu, labai blizga....  Visus daznai pertepu su beamoniakiais suteikdama jiems tolygu salta atspalvi.... super.... thumbup.gif  labai patenkinta....  clap.gif

Kad labai blizga, tai tikrai drinks_cheers.gif
Kaip suprasti, "pertepu su beamoniakiais suteikdama jiems tolygu salta atspalvi"?
4u.gif
Atsakyti
super dazai yra goldwell ELUMEN... Jie nebalina, tik suteikia plaukui atspalvi, apimties, zvilgesi... dazant jais plaukus, jie atrodo lyg "veidrodiniai", plaukai sveikai atrodo, nes pagerina jo struktura... Jie pagaminti vaisiu rugsciu pagrindu, kvepia obuoliu actu.... visiskai be amoniako ir peroksido. rekomenduoju visoms savo klientems....
Atsakyti
QUOTE(vaidaa22 @ 2009 01 23, 21:15)
super dazai yra goldwell ELUMEN... Jie nebalina, tik suteikia plaukui atspalvi, apimties, zvilgesi... dazant jais plaukus, jie atrodo lyg "veidrodiniai", plaukai sveikai atrodo, nes pagerina jo struktura... Jie pagaminti vaisiu rugsciu pagrindu, kvepia obuoliu actu.... visiskai be amoniako ir peroksido. rekomenduoju visoms savo klientems....

tai cia tinka tik toms, kurios blondines is prigimties g.gif
Atsakyti
mano visi plaukai balti tik galai biski i geltonuma, tai pertepu jais pilku atspalviu. plaukai jais nenusibalina, tik porai savaiciu uzsidazo vos pilku atspalviu ir susilygina, nesimato tu galu thumbup.gif
Papildyta:
ne tik.... tik reikia pries si dazyma saknis jau nusisviesinti.... ir liuks...
Atsakyti