Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (2 tema)

Sveikos,mano galerijoje galite paziureti mano dabartine plauku spalvyte,kuria gaunu dazydama su KEUNE 1517 nr. Anksciau su kuo dazydavau gaudavausi geltona,o su siais dazais,tai super spalva
Atsakyti
QUOTE(vaidaa22 @ 2009 01 23, 21:25)
mano visi plaukai balti tik galai biski i geltonuma, tai pertepu jais pilku atspalviu. plaukai jais nenusibalina, tik porai savaiciu uzsidazo vos pilku atspalviu ir susilygina, nesimato tu galu  thumbup.gif
Papildyta:
ne tik.... tik reikia pries si dazyma saknis jau nusisviesinti.... ir liuks...

Nesupratau, tai reikia plaukus balinti, paskui dėti šituos dažus?
Tada reikia balinti su kuo? Su kitokiais GOLDWELL dažais? Jei aš dažiau su GOLDWELL perlo spalva, tai jie ir taip pilki gaunasi doh.gif
Paaiškinkit 4u.gif
Atsakyti
gal kuri kokia gera drekinancia kauke naudojate? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migdoline: 23 sausio 2009 - 20:02
QUOTE(Neringa25 @ 2009 01 23, 20:49)
Nesupratau, tai reikia plaukus balinti, paskui dėti šituos dažus?
Tada reikia balinti su kuo? Su kitokiais GOLDWELL dažais? Jei aš dažiau su GOLDWELL perlo spalva, tai jie ir taip pilki gaunasi  doh.gif
Paaiškinkit  4u.gif

Tai tau nereikia jei jau gaunasi pilka spalvyte, cia toms kurioms nenuima pilnai spalvos dar deda atspalvi
Atsakyti
Tai paneles, isvada tokia tokia, kad beamoniakiais ar augaliniais dazais plauku nenusisviesinsim baltai? verysad.gif Reikia butinai amoniako ir peroksido? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 23, 23:28)
Tai paneles, isvada tokia tokia, kad beamoniakiais ar augaliniais dazais plauku nenusisviesinsim baltai? verysad.gif  Reikia butinai amoniako ir peroksido? unsure.gif

Taip. Norint buti tikrai balta be milteliu neiseis. unsure.gif Kaip visada-grozis reikalauja auku... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 23, 23:28)
Tai paneles, isvada tokia tokia, kad beamoniakiais ar augaliniais dazais plauku nenusisviesinsim baltai? verysad.gif  Reikia butinai amoniako ir peroksido? unsure.gif

deja taip,,,kad plauka nubalinti reikia istraukti pigmenta,,o tai padaro tik peroksidas,,,jokie augaliniai ,beamonjakiai dazai to nepadarys,,o jei padarys reiskia jie nera tokie jau beamonjakiai
Atsakyti
Ar tonavimas labai kenkia plaukams? nes kitos visai plaukų netonuoja, tik dažo šaknis
Atsakyti
QUOTE(Neringa25 @ 2009 01 24, 00:11)
Ar tonavimas labai kenkia plaukams? nes kitos visai plaukų netonuoja, tik dažo šaknis

ne,tonavimas plaukams nekenkia,,nes jis jau daromas su labai silpnu ox...tai realiai galinma sakyti mkad plaukai atlaiko tik viena dazyma tiesiog dazu iseiga dviguba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jakutė @ 2009 01 23, 21:43)
Sveikos,mano galerijoje galite paziureti mano dabartine plauku spalvyte,kuria gaunu dazydama su KEUNE 1517 nr. Anksciau su kuo dazydavau gaudavausi geltona,o su siais dazais,tai super spalva

Ar siuos dazus galima isigyti parduotuvese? nes tokiais dazais kirpeja dazo
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 23, 21:28)

kaip nebutu apmaudu, bet taip.
pradejau dazyti beamoniakiniais dazais, iskart dingo tas nuostabus baltumas, nors spalva ir tapo naturalesne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 23, 22:28)

Nebent pati butum naturali blondine mirksiukas.gif
Atsakyti