Sveikos,mano galerijoje galite paziureti mano dabartine plauku spalvyte,kuria gaunu dazydama su KEUNE 1517 nr. Anksciau su kuo dazydavau gaudavausi geltona,o su siais dazais,tai super spalva
QUOTE(vaidaa22 @ 2009 01 23, 21:25)
mano visi plaukai balti tik galai biski i geltonuma, tai pertepu jais pilku atspalviu. plaukai jais nenusibalina, tik porai savaiciu uzsidazo vos pilku atspalviu ir susilygina, nesimato tu galu 
Papildyta:
ne tik.... tik reikia pries si dazyma saknis jau nusisviesinti.... ir liuks...

Papildyta:
ne tik.... tik reikia pries si dazyma saknis jau nusisviesinti.... ir liuks...
Nesupratau, tai reikia plaukus balinti, paskui dėti šituos dažus?
Tada reikia balinti su kuo? Su kitokiais GOLDWELL dažais? Jei aš dažiau su GOLDWELL perlo spalva, tai jie ir taip pilki gaunasi

Paaiškinkit

gal kuri kokia gera drekinancia kauke naudojate?

QUOTE(Neringa25 @ 2009 01 23, 20:49)
Nesupratau, tai reikia plaukus balinti, paskui dėti šituos dažus?
Tada reikia balinti su kuo? Su kitokiais GOLDWELL dažais? Jei aš dažiau su GOLDWELL perlo spalva, tai jie ir taip pilki gaunasi
Paaiškinkit

Paaiškinkit

Tai tau nereikia jei jau gaunasi pilka spalvyte, cia toms kurioms nenuima pilnai spalvos dar deda atspalvi
Tai paneles, isvada tokia tokia, kad beamoniakiais ar augaliniais dazais plauku nenusisviesinsim baltai?
Reikia butinai amoniako ir peroksido?

QUOTE(FoxLady @ 2009 01 23, 23:28)
Tai paneles, isvada tokia tokia, kad beamoniakiais ar augaliniais dazais plauku nenusisviesinsim baltai?

Taip. Norint buti tikrai balta be milteliu neiseis.

QUOTE(FoxLady @ 2009 01 23, 23:28)

deja taip,,,kad plauka nubalinti reikia istraukti pigmenta,,o tai padaro tik peroksidas,,,jokie augaliniai ,beamonjakiai dazai to nepadarys,,o jei padarys reiskia jie nera tokie jau beamonjakiai
Ar tonavimas labai kenkia plaukams? nes kitos visai plaukų netonuoja, tik dažo šaknis
QUOTE(Neringa25 @ 2009 01 24, 00:11)
Ar tonavimas labai kenkia plaukams? nes kitos visai plaukų netonuoja, tik dažo šaknis
ne,tonavimas plaukams nekenkia,,nes jis jau daromas su labai silpnu ox...tai realiai galinma sakyti mkad plaukai atlaiko tik viena dazyma tiesiog dazu iseiga dviguba

QUOTE(Jakutė @ 2009 01 23, 21:43)
Sveikos,mano galerijoje galite paziureti mano dabartine plauku spalvyte,kuria gaunu dazydama su KEUNE 1517 nr. Anksciau su kuo dazydavau gaudavausi geltona,o su siais dazais,tai super spalva
Ar siuos dazus galima isigyti parduotuvese? nes tokiais dazais kirpeja dazo
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 23, 21:28)

kaip nebutu apmaudu, bet taip.
pradejau dazyti beamoniakiniais dazais, iskart dingo tas nuostabus baltumas, nors spalva ir tapo naturalesne

QUOTE(FoxLady @ 2009 01 23, 22:28)

Nebent pati butum naturali blondine