Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

Bitulkos pyragas wub.gif

Reiks ir man rytoj iskept biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 02 05, 22:58)
[
reikes 0.5kg farso, ji isminkyti su priskoniukais. O teslai reikia 0.5kg miltu, stiklines vandens ziupsnelis druskos ir dvieju kiausiniu.

oi kaip tokius megstu, niam rolleyes.gif
Atsakyti
Sprandines kasytes su makaronais.Per centimetra supjaustyti sprandine, paskui is tos atpjautos sprandines isilgai per visa ja atpjauti juosteles apie 0,5cm.Jas gerai ismusti plonai, jei sprandine nelabai didele i ploti ir juosteles neilgos gaunas, tai deti viena ant kitos ir priplakti, jos gerai sulimpa, paskui pabarstyti druska, pipirais cesnaku, patepti majonezo ir garstyciu misiniu ir susukti i ruliuka, paploti su ranka, ir taip pasidaryti tris juosteles vienai kasytei,Po to jas supinti, galus uzsandarinti smeigtuku pilti i keptuve aliejaus ir kepti uzdengus apie 10min. po to apversti ir vel uzdengti, kai graziai paraus kasytes, jas isimti deti i keptuve supjaustytus svogunus griezineliais , ant virsaus kasytes vel ir kepti, kol svogunai parausta, kepant juos truputi pavartyti, ikisus mentele, kai iskepa svoguniukai uzdengti dangti ir nusunkti visus riebalus ir uzpilti trupuciu grietineles ir dar pora minuciu pavirti.I lekste deti megiamus isvirtus makaronus, ant virsaus kasytes, aplink svoguniukus ir skanauti wub.gif
user posted image
Atsakyti
Srove net zandikaulis atvipo kaip skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 02 05, 20:56)
Sprandines kasytes su makaronais.

Tu geriau su savo patiekalais nesirodyk,nes infarktas nuo tokiu groziu,kitoms zandikauliai issinarina lotuliukas.gif
Gyventum kur nors arti,tai neatsikratytum. thumbup.gif
labai daug puikiu patiekaliuku,ir pyragas su kopustais ir zuvies kotletukai,vista,didziuliai blynai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2009 02 05, 15:36)
pyragai su kopustu idaru

niu ir skaniai atrodo wub.gif

QUOTE(Srove @ 2009 02 05, 23:56)
Sprandines kasytes su makaronais.

ir cia skanumelis wub.gif
neryte,o as paieskosiu kotlietuku recepto,nes as issispauzdinu vis ir net nezinau kokioj temoj buna kas...
Papildyta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 05 vasario 2009 - 23:39
Nu aš pasinaudojau idėja iš interneto, ir pabandžiaqu tokius padaryti (čia bulvės įdarytos faršu, apvirtos ir keptos orkaitėje):
user posted image
user posted image

galvos išpjautos ne iš tos pačios bulvės, o atskirai, ir pritvirtintos kaiščio principu, drožinėjau dar žalias, o viriau jau sukonstruotus paukščiukus.

Išsipjoviau galvytes ant tokių ilgų, storų kotų- kaiščių. Tada kūneliui ėmiau po atskirą bulvę, joje, toje vietoje kur bus galva kiaurai išskobiau skylę- tą padariau su tokiu sovietiniu pjaustytuvuku, kuris skirtas visokiomis spiralėmis išpjaustyti daržoves- tipo dekoratyviai- bet aš su juo patogiai padariau gražią apvalią, lygią skylę. Tada išskobiau kūnelyje duobutę įdarui. Į tą skylę, kuri skirta galvai tvirtinti, įspraudžiau galvytės "kaištį"- ir taip pritvirtinau galvą. Tada apviriau, ištraukusi apdžiovinau, aptepiau sviestu ir kariu, ar tai ciberžole, nepamenu, kad geltoni būtų ir spalva neatrodytų pajuodusi, kitais prieskoniais, druska. Įdariau žaliu faršu, į kurį dėjau paprikų pjaustytų kubeliais (bet į receptą neįeina, čia tik taip- kas kaip mėgsta faršą, tas taip ir susitaiso) , svogūnų, mėgstamų prieskonių. Dėdama faršą, į tą pačią duobutę dėjau sparnelius, išpjautus iš žalių bulvių (sparnelių neapviriau).

ir kepiau orkaiotėje, ant kepimo popieriaus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 06 vasario 2009 - 01:01
Internete jos atrodo taipuser posted image


Ten jas darė ir bulvių tešlos, panašios kaip žemaitiškus blynus, lipdė- bet man taio ten kaip išpjaustytos atrodo blink.gif ir įdarė silke su troškintomis daržovėmis

straipsnis su receptu:
http://www.anonsas.l...2/article/20003
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 02 03, 23:12)
6663, o tikrai visos savybes dingsta is grikiu juosisbrinkinus  g.gif  g.gif  kazkaip galvojau, kad isvirus visks dingsta  ax.gif

nezinau, kiek tiesos, bet cia paskaityk

ApieGrikius

nu, mergcikos, netekau amo..
Tukstantis balionu visoms.. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Drugelis, jūsų patieklai, o ypač foro SUPER gražios thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
ir vel kolduniukai - pirktinius bajoriskus koldunus sumeciau i ikaitinta keptuve, tada vistienos prieskoniu, nes koldunaii su vistiena....tada morkos, paprikos ir cesnakiuko, kai apkepe- puse induko grietines...skanaus.

user posted image
Atsakyti
Dėkavoju už mano "batončikų" pagyrimus aciuks.gif didis.gif
Srove negadink niarvu su savo kasytėm bebe.gif pamačius skrandis iš karto užgrojo maršą doh.gif
O koki ten makaronai toki nematyti g.gif Labai gražiai ir apetitnai atrodo thumbup.gif
Atsakyti