Kažin ar Alchemie reklamuoja? Manau ji tik mama, besidalinanti savo patirtim. Aišku temos pavadinimas lyg skelbia, kad čia turėtų būti kalbama ir apie kitus šių rajonų darželius, bet matyt niekas nieko apie kitus papasakoti neturi?
Na as pvz. labai noreciau vesti vaika i Augueco Duzgineli, bet per brangu ir ne pakeliui. ten vaikai ir savimasazo mokosi, ir kvapu pazinimo, ir baleto ir muzikos ir t.t. ka jau kalbeti apie maista, kuris yra niam niam..as ten daznai lankausi paskaitose, gal patalpos mano manymu kiek mazokos vaikams, bet kti pliusai dideli.
I Katalikiska darzeli pradedant kaina, baigiant tuo, kad greiciausiai nusiuntus savo CV ir karutatyvines veiklos aprasa, as pokalbio nepraeiciau
ir mano vaiko i darzeli nepriimtu..nes nepakankamai katalike
Ejom i dazreli trumpam uzupiuka, bet patikekit..as netikejau, kad dar yra tokiu tamsiu grupiu, tokio poziurio aukletojoju ir, kad pvz. vaikai rugseji, ia buvo oras nuostabiai siltas apie 20C nevedami i lauka, nes jie grupeje verkia
ir grupes vieta lauke yra tik betonuotas balkonas
Zodziu supratau, kad net turint valstybini darzeli, i kuri tektu vezioti is naujos gyvenamos vietos tolokai, t.y. is Jeruzales neapsmok, nei finansiskai, nei moraliskai.
Tada ejome i mazaji Trinapoli..pradzioje buvo nieko, paskui kai per du metus lankymo pasikeite 2 aukletojos ir negana to puse gero personalo isejo del vidiniu darzelio organizavimo aplinkybiu, man pagailo vaiko, nes visdelto norisi tiek lavinimo, teik aukletoju testinumo..bus tu adaptaciju dar gyvenime normaliai. Gal pasirode kaip reklama, bet "Mamos delne" man labai tiko vieta, kaina ir programa....ir tai, kaip vaikas dabar ten jauciasi irgi man patinka.
Pagal nauja istatyma nuo spalio menesio visi darzeliu darbuotojai, t.y. ir privaciu, jei jie yra darzelio statusa turinti istaiga, o ne dienos prieziuros istaiga, aukletojos turi tureti atitinkanti issilavinima.
Siaip, kadangi darzeliu trukumas didelis, tokiu istaigu, kaip tik prieziuros, be lavinimo tikrai yra, ir kaina gal mazesne, tiesa konkreciai papaskoti negaliu, nes tik is aplinkiniu mamu kalbu zinau, todel nesiimu komentuoti...21 amziuje, kai rekia eiti i darba, o vaikas yra 1 metuku, svarbu kartais buna, kad butu kas paziuretu vaika...ir kaina tevai galetu moketi..deja, bet visokiu poreikiu yra ir jie buna patenkinami kuriant tokias istaigas. mano samenine nuomoe su vaiku praleisti vaika tiesiog ji priziurint yra labai sunku
lengviau su juo uzsiimant lavinamaja veikla
I Katalikiska darzeli pradedant kaina, baigiant tuo, kad greiciausiai nusiuntus savo CV ir karutatyvines veiklos aprasa, as pokalbio nepraeiciau

Ejom i dazreli trumpam uzupiuka, bet patikekit..as netikejau, kad dar yra tokiu tamsiu grupiu, tokio poziurio aukletojoju ir, kad pvz. vaikai rugseji, ia buvo oras nuostabiai siltas apie 20C nevedami i lauka, nes jie grupeje verkia

Tada ejome i mazaji Trinapoli..pradzioje buvo nieko, paskui kai per du metus lankymo pasikeite 2 aukletojos ir negana to puse gero personalo isejo del vidiniu darzelio organizavimo aplinkybiu, man pagailo vaiko, nes visdelto norisi tiek lavinimo, teik aukletoju testinumo..bus tu adaptaciju dar gyvenime normaliai. Gal pasirode kaip reklama, bet "Mamos delne" man labai tiko vieta, kaina ir programa....ir tai, kaip vaikas dabar ten jauciasi irgi man patinka.
Pagal nauja istatyma nuo spalio menesio visi darzeliu darbuotojai, t.y. ir privaciu, jei jie yra darzelio statusa turinti istaiga, o ne dienos prieziuros istaiga, aukletojos turi tureti atitinkanti issilavinima.
Siaip, kadangi darzeliu trukumas didelis, tokiu istaigu, kaip tik prieziuros, be lavinimo tikrai yra, ir kaina gal mazesne, tiesa konkreciai papaskoti negaliu, nes tik is aplinkiniu mamu kalbu zinau, todel nesiimu komentuoti...21 amziuje, kai rekia eiti i darba, o vaikas yra 1 metuku, svarbu kartais buna, kad butu kas paziuretu vaika...ir kaina tevai galetu moketi..deja, bet visokiu poreikiu yra ir jie buna patenkinami kuriant tokias istaigas. mano samenine nuomoe su vaiku praleisti vaika tiesiog ji priziurint yra labai sunku

Alchemie, o kokia yra pilna kaina Mamosdelne? Kartu su maistu?

As uzrasiau, kai buvo nuolaida, t.y. iki rugsejo uzregistravus vaika kaina 750lt, maistas 12lt per diena, jei vaikas nebuna, ir pranesi, kad nebus, tai uz ta diena nemoki. Dar zinau, kad kiti moka maziau, jei atnesamos pazymos apie liga, bet mes kol kas neturejome ligu, kad reiku pazymu, tiesiog vaikas su sloga, neleidziu, pranesu ir uz maista ta menesi tiek dienu nemokame. Iseina apie 1000lt
sūnus lanko jau ketvirtą mėnesį. neturiu nė vieno priekaišto.
pati kelias dienas po pusdienį praleidau kartu su vaiku darželyje, tad turėjau progos viską pamatyti savo akimis. likau maloniai nustebinta.
pati kelias dienas po pusdienį praleidau kartu su vaiku darželyje, tad turėjau progos viską pamatyti savo akimis. likau maloniai nustebinta.
Uzklausiau del tu pazymu, tai sake, kad jei serga ir atnesa pazyma is gydytojo apie liga, tada 25 proc. mokescio ta menesi maziau, aisku minus maisto mokestis

Dažnai vaikščiojame po Jeruzalę (su dukryte ir šuniu) ir dienos metu pasibaisėjome Namų darželis (privatus prie miško namas), gražus oras buvo, saulutė švietė, o vaikų pulkas (manau, kad daugiau nei 20) laksto lauke, atrodytų nieko blogo, tačiau kelios auklėtojos prie pastato sau kalbasi ir nežiūri net vaikų pusėn, o vaikai duodasi neprižiūrimi: yra status kalnas, padėtos kelios lentos (čia gal čiuožimui), šaknys medžių, vaikai griūna ant galvos, ridenasi beveik iki tvoros...
Aišku smagu vaikams, bet man pasirodė labai nesaugus toks buvimas lauke (maniau, kad privačiame darželyje auklėtojos turėtų daugiau dėmesio skirti)
Aišku smagu vaikams, bet man pasirodė labai nesaugus toks buvimas lauke (maniau, kad privačiame darželyje auklėtojos turėtų daugiau dėmesio skirti)
Ar cia tas kur netoli Jeruzales mokyklos? nes as pro ji pravaziuoju sunu vezdama i mokykla, tai man tas slaitas taip atrodo nesaugiai, kaip vaiku zaidimo erdve.
QUOTE(Alchemie @ 2013 12 22, 22:03)
Ar cia tas kur netoli Jeruzales mokyklos? nes as pro ji pravaziuoju sunu vezdama i mokykla, tai man tas slaitas taip atrodo nesaugiai, kaip vaiku zaidimo erdve.
taip toje pačioje pusėje kur ir mokykla yra, tik truputį toliau, važiuojant link Baltupio gatvės (tai ant skardžio ir ritinėjasi vaikai kas galva žemyn, kam pasiseka - kojomis)
tik įspėti norėjau, kad ten lankančių vaikų tvai (jei tokie skaitys) atkreiptų dėmesį į saugumą
O koks amzius, ir kiek Trinapolyje yra grupeje vaiku?
kai mes pradejome lankyti Trinapoli, buvo grupeje iki 10, po 2 metu, kai isejome, buvo jau 20
ir cia vaiku 3 metu amziaus
Pietinese grupese labai karsta vasara, nebent skresvejus daro. Iseiti i lauka vaikams sudetinga, jei is trecio auksto leidziasi, grupes kur zemiau paprasciau aisku. Gana didele personalo kaita..per du metus pasikeite trys aukletojos
Mes isejome paskui aukletoja is Trinapolio i Mamos delne
kokybe labai skiriasi, kainos turbut dabar jau ne per daug skiiasi nuo Trinapolio
kai mes pradejome lankyti Trinapoli, buvo grupeje iki 10, po 2 metu, kai isejome, buvo jau 20

QUOTE(Alchemie @ 2014 07 11, 17:31)
O koks amzius, ir kiek Trinapolyje yra grupeje vaiku?
ir cia vaiku 3 metu amziaus
Pietinese grupese labai karsta vasara, nebent skresvejus daro. Iseiti i lauka vaikams sudetinga, jei is trecio auksto leidziasi, grupes kur zemiau paprasciau aisku. Gana didele personalo kaita..per du metus pasikeite trys aukletojos
kokybe labai skiriasi, kainos turbut dabar jau ne per daug skiiasi nuo Trinapolio 

3,3 metuku.Trinapolyje sako, kad 20, bet lygtais 4 aukletojos.Pirmam aukste, nykstuku grupeje.O jus kokioj grupej mamos delne ir kokia auklyte mieliausia? Kodel sakot, kad kokybe skiriasi? Ar Solveiga visada ten buna?