QUOTE(Alchemie @ 2013 07 23, 21:55)
Taskius labai mielas, skleidziantis teigiamas emocijas vien per savo aplinka, aukletojas ir direktore darzelis. Mes buvome Bajoruose, tai darziukas nuosavame name ikurtas, vaikams puikiai pritaikytos erdves, labai sviesus, radiatoriai apsaugoti tam tikromis grotelemis nuo mazuju, yra didele lenta piesimui, atskiras darbeliu kambarys, erdvi persirengimo vieta ir dvi grupeles. Nelabai patiko, kad miega jie ant ciuzinuku, kuriuos tiesiog deda ant zemes, vasara nieko, bet ziema, kazkaip nelabai man skmba. Maista, kaip ir daugelyje darzeliu atveza imone.
Ugdymo sistema tiksliai pavardes nepasakysiu, lyg Gartnerio, vokiecio, kur lavinami 7 vaiko intelektai. Mes tikrai leistume i ta darzeli, nes ir kaina su maistu mano kisenei padori, viso 1 200 Lt/men, stojimas 500 Lt, bet truputeli tas kelias per miskeli, visai i kita puse nei dabar gyvenam, o kadangi metu begyje keisime busta, tai labai gaila, bt ten greiciausiai nelankysime, bandysim ilysti i kazkuri is Zveryni darziuku, del tecio salia esamos darbovietes.
Tai tiek, klauskit jei dr kas idomu

Papildyta:
QUOTE(*Lialia* @ 2013 07 23, 17:19)
Silagele Zverynas 2 - ankstokos patalpos, miega ten pat kur ir zaidzia ant isnesamu loveliu, kaina padori, ugdymo sistemos noretusi rimtesnes, nes kol kas tai Verinelio programa tik.
Vaikystes takas - kosmaras

Menulio vaikai - patiko viskas:ugdymas puikus, uzsiemimu pilna, net kinezioterapeutas ateina, miega atskiroje patalpoje nei zaidzia, labai propaguoja dantuku valyma. Bet man didziausias minusas yra tai, kad neturi savo lauko, juos aprengia liemenemis ir veda per gana judria gatve i toki ale kiemuka, pasake, kad kaina 990 Lt, galvojau leisim, nes irgi netoli vyro darbo, bet kai atsiunte sutarti, paskaiciau, kad dar maistas atskirai, tai is viso gaunasi 1 300 Lt/men ir stojimas dar kazkiek

ka jus mamytes patartumet, linkstu link Silageles, bet neesu tikra, kad ju ugdymo programa tokia stipri, kaip kituose...
ar leistumet savo mazuosius i Menulio vaikus, kur reikia eiti i lauka per judria gatve? aisku yra sviesoforas ir t.t. bet juk visokiu keliu gadeliu pasitaiko visur

Papildyta:
http://www.youtube.c...h?v=Dl5cVvN_Cak
cia api menulio vaikus, nu bet nelabai man ta ju teritorija.