aha jau maciau sTRIVE'ui,
kvepalu meginukam lyg ir t.t.
kas galetu man parduoti pigiai lietuvisku katalogu skubiai, pigiai:), rasykit i AZ aciu
Kaunas
pameciau po svenciu,tos paneles kur katalogus liet,kalba man siule, atsiliepkit, i AZ
aciu
aciu
Rugpjuti Hymm putom ir losjonui 15 proc nuolaida
Sveikos,
man reikėtų AMWAY LOC skysčio. Reikia info apie jį ir kainos.
Taip pat domina indų ploviklis, tas kur vietoje Fairy galima naudoti.
Atsiųskit info i AŽ.
Atsiųskit info i AŽ.
QUOTE(MamyteVK @ 2009 08 23, 12:00)
Sveikos,
Atsiųskit info i AŽ.
Atsiųskit info i AŽ.
Parašiau až.
QUOTE(jurgutele @ 2009 08 23, 13:22)
indu plovikliui, metalo valikliui, skystam muilui ir jo papildymui, duso zelei, kuno losjonui, L.o.C VALYMO PIENELIUI, STIKLO VALIKLIUI, TUALETO VALIKLIUI
QUOTE(Giedrime71 @ 2009 08 23, 12:36)
indu plovikliui, metalo valikliui, skystam muilui ir jo papildymui, duso zelei, kuno losjonui, L.o.C VALYMO PIENELIUI, STIKLO VALIKLIUI, TUALETO VALIKLIUI
O tai kokios kainos dabar tada

QUOTE(dia10 @ 2009 09 01, 15:46)
šiems produktams nuolaidos visus metus, kol Amway švenčia jubiliejų 50 -ties metų. Pvz: Indų ploviklis KLIENTO kaina ~ 30 lt.
Šį mėnesį SA8 skalbimo milteliams 2,25 kg pakuotei ir minkštikliui papildomai 15 % nuolaida.
QUOTE(Delusion @ 2009 09 01, 14:59)
šiems produktams nuolaidos visus metus, kol Amway švenčia jubiliejų 50 -ties metų. Pvz: Indų ploviklis KLIENTO kaina ~ 30 lt.
Šį mėnesį SA8 skalbimo milteliams 2,25 kg pakuotei ir minkštikliui papildomai 15 % nuolaida.
Tai kiek kainuotu milteliai, 2,25kg? Ar nera nuolaidos 4,5kg? Pasidalinkite kas nors savo patyrimu ar verta moketi tiek uz miltelius ar patenkinti jais esate?
Kokie būtų atsiliepimai apie Artistry kosmetiką? Ką esate išbandžiusios?