QUOTE(gussste23 @ 2009 09 01, 18:30)
Tai kiek kainuotu milteliai, 2,25kg? Ar nera nuolaidos 4,5kg? Pasidalinkite kas nors savo patyrimu ar verta moketi tiek uz miltelius ar patenkinti jais esate?
Šį mėnesį RINKINIUI: SA8 2,25 kg milteliams+SA8 minkštikliui 15 % nuolaida.
Man milteliai patinka ir tinka, bet mano nuomonė gali būti šališka, juk aš verslą darau

Jau anoj temoj rašėm, kaip reikia jais naudotis, kad pasiteisintų jų kokybė. 4,5 apsimoka labiausiai pirkti, naudosi ir atsibos, Tau normaliai jų naudojant turėtų užtekti 1,5 metų. Pakuotė apskaičiuota 109 skalbimams, kai vanduo labai kietas ir labai nešvarūs skalbiniai, jei su LOC suminkštinat vandenį ir skalbiat vidutinio nešvarumo skalbinius, tai turėtų užtekti 218 skalbimų. Vieno skalbimo kaina ~ 70 cnt. (Čia kai įsigyji miltelius distributoriaus kaina)
QUOTE(MisKaprizas @ 2009 09 02, 08:53)
Kokie būtų atsiliepimai apie Artistry kosmetiką? Ką esate išbandžiusios?
Pristatymo metu bandžiau dekoratyviąją - patiko. Įsigyjus esu: tušą. Naudoju Essentials rinkinys ( prausiklis, tonikas, kremas) - patinka. Naudoju - paakių kremą. Labai malonus. Akių - lūpų makiažo valiklį. Želė nuo spuogų, molio kaukę.
Visos šios priemonės man pasiteisino.
O šiaip papsrastai linijoj būna kas orentuojasi į kosmetiką, daro vakarėlius ir su tuo aparačiuku kur tiria kokia kosmetika tinka odai, galima neblogai pasirinkti tinkamą kosmetiką.