Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(vakare-tyla @ 2009 09 02, 14:22)
Merginos, girdejau, kad yra kazkokie milteliai, kurie puikiai isima demes is rubu bei su jais galima skalbti ir vaikiskus rubeliu g.gif

SA8 vaikški skalbimo milteliai su enzimais.
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 09 02, 14:09)
SA8 vaikški skalbimo milteliai su enzimais.

jei gundotės pirkti, būtinai iš platintojos ar draugės paprašykit šiek tiek pamėginimui. Pati baigiu sunaudot visą pakuotę, bet daugiau nepirksiu, man jie neišima net paprasčiausių šviežių menkų dėmelių (išbandytos visokios programos ir visokios temperatūros), jei prieš skalbimą jų neapdoroju balikliu:(. Kas kaltas, nežinau, girdėjau visokių pasvarstymų, pradedant netinkamu vandeniu, baigiant netinkama skalbykle...
Atsakyti
QUOTE(Varpelis @ 2009 09 02, 16:32)
jei gundotės pirkti, būtinai iš platintojos ar draugės paprašykit šiek tiek pamėginimui. Pati baigiu sunaudot visą pakuotę, bet daugiau nepirksiu, man jie neišima net paprasčiausių šviežių menkų dėmelių (išbandytos visokios programos ir visokios temperatūros), jei prieš skalbimą jų neapdoroju balikliu:(. Kas kaltas, nežinau, girdėjau visokių pasvarstymų, pradedant netinkamu vandeniu, baigiant netinkama skalbykle...

As todel ir klausiu, nes esu naudojusi balinimo priemone, kuria labai dziaugiasi mano drauge, bet ji man nieko neisskalbia schmoll.gif Gal as nemoku ja naudotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2009 09 02, 15:22)
Merginos, girdejau, kad yra kazkokie milteliai, kurie puikiai isima demes is rubu bei su jais galima skalbti ir vaikiskus rubeliu g.gif

Gal cia kalba apie balikli, jis milteliu pavidalo. As su juo isimu visas demes is vaikisku drabuzeliu. smile.gif Veikia 60C ir daugiau, galima naudoti ir spalvotiems. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
norėjau paklausti, kokios kainos positrim kokteilių ir batonėlių? smile.gif galima į až.
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 09 02, 16:56)
Gal cia kalba apie balikli, jis milteliu pavidalo. As su juo isimu visas demes is vaikisku drabuzeliu.  smile.gif Veikia 60C ir daugiau, galima naudoti ir spalvotiems.  mirksiukas.gif

Bet jis tik baltiems rubelias? Man drauge sake, kad galima su kitais milteliais maisyti. O gal tik su jais vienais geriau skalbt g.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2009 09 03, 08:49)
Bet jis tik baltiems rubelias? Man drauge sake, kad galima su kitais milteliais maisyti. O gal tik su jais vienais geriau skalbt g.gif

Tinka ir spalvotiems, atnaujina spalva (ziureti ant skalbinio etiketes apie dazu patvaruma) Galima balinti mirkant, galima pilti kartu su milteliais i bugna. As asmeniskai pamirkau pries skalbima, o po to dar ipilu kartu su milteliais i skalbimo masina.
Atsakyti
Laba diena,

noriu nupirkt vaikams vitamino C kramtomo. Tik neturiu platintojos, gal kas pagelbetu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vita_Z @ 2009 09 03, 11:12)
Laba diena,

noriu nupirkt vaikams vitamino C kramtomo. Tik neturiu platintojos, gal kas pagelbetu?  smile.gif

Parašiau až.
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2009 09 02, 19:06)
sveikos smile.gif
norėjau paklausti, kokios kainos positrim kokteilių ir batonėlių? smile.gif galima į až.

parašiau až.
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2009 09 02, 16:52)
As todel ir klausiu, nes esu naudojusi balinimo priemone, kuria labai dziaugiasi mano drauge, bet ji man nieko neisskalbia schmoll.gif  Gal as nemoku ja naudotis g.gif

Nu va, draugė nepadeda ir Tau pasidžiaugti geru produktu. Pabandysiu padėti. pirmiausia parašysiu savais žodžiais, paskui parašysiu instrukciją.
Baliklis, kaip minėjo Kristele10, tinkamas ne tik baltiems, bet ir spalvotiems audiniams, tik žinoma reikia visgi stėbti etiketes, būna audinių, kuriems jo negalima naudoti. Jis geriausiai veikia aukštoje temperatūroje, todėl rekomenduojama jį prieš skalbiant būtinai ištirpinti didesnėje nei 40 C temperatūroje, o jau skalbti galima ir žemesnėj. Ištirpinam baliklį su milteliais baškutėje ir dedam į būgną. Galima juos pamerkti ir palikti. Užsisenėjusiosm dėmėms reikės ilgesnio laiko dėmei apdoroti.
O dabar pagal instrukciją. Perskaityk ir pamatysi, kur dar šauniai jį gali naudoti wink.gif

SA8 baliklis
Paskirtis: Šis baliklis nepavojinga ir veiksminga priemonė, skirta balinti visiems audiniams - baltiems, spalvotiems su patvariais dažais, sintetiniams.
Tinkama naudoti ploniems ir jautriems audiniams balinti. Išvalo kavinukų vidų, virtuvinių baldų paviršių, pjaustymo lentas.
b]Savybės ir privalumai[/b] * Labai koncentruotas (aktyviosios medžiagos sudaro 99,5 %), todėl labai ekonomiškas. * Malonaus kvapo. * Nekeičia audiniio spalvų, neblukina. *Atgaivina spalvas. *Pašalina iš audinio sunkiai išvalomas dėmes (kavos, arbatos, vaisių, limonado ir pan.) *Visiškai ištirpsta vandenyje. * Mažai putoja. *Veiksmingas skalbiant automatine skalbimo mašina ir rankomis. *Pašalina dėmes nuo kietų paviršių. *Atsparus įpakavimas apsaugo nuo drėgmės, išsipylimo, vaikų.
Naudojimas Baliklį galima naudoti užmerkiant skalbinius arba įberti į skalbimo mašiną su skalbimo milteliais. Efektyviausiai baliklis veikia aukštesnėje negu 40 C temperatūroej. Dėmes, yapč kavos ir arbatos, geriausia šalinti mirkant arba užbėrus miltelių ant dėmės, prieš ta ją sudrėkinus. Skalbiant automatine skalbimo mašina naudoti 10 ml baliklio 30 L vandens. Pradiniam skalbimui ir mirkymui - 10 ml baliklio 2 L karšto vandens. Prieš naudojant reikia patikrinti audinio spalvos atsparumą. Negalima balinti audinių, pažymėtų ženklu "nebalinti'. Valant kietus paviršius, reikia užberti miltelių ir patrinti sudrėkintu skudurėliu. Po to nuplauti vandeniu. Valant arbatinukus ir kavinukus, įberti 5 ml baliklio ir užpilti verdančiu vandeniu. Palaikyti 1 val., išpilti vandenį ir gerai išskalauti. Nenaudoti kartu su chloro ar fosfatų turinčiomis priemonėsmis! Balikliu negalima valyti vario, žalvario, aluminio.
Atsakyti
Vitaminus jau uzsisakiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Varpelis @ 2009 09 02, 16:32)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 03 rugsėjo 2009 - 14:34