QUOTE(&joy @ 2009 03 04, 20:02)
Nors man iki virtuvės baldų dar labai toli, bet jau seniai skaitau šitą temelę ir beskaitant vis randu pagyrų stalčiams po kriaukle ir man kažkaip iškyla toks klausimas, ar tikrai stalčiai po kriaukle patogiau?
na matau jau dauguma išdėste visus patogumus stačių.. Aš dar pridėsiu jog dizainas stačių daug gražesnis, nei spintelės durelių... Visose naujose virtuvių madose vyrauja vien stalčiai
Beje, rekomenduoju nuvažiuot į artimiausią virtuvės baldų saloną ir ten pačiai išbandyt stačių po plautuve patogumą
QUOTE(Lillita @ 2009 03 05, 02:04)
visus virtuves fasadus dalinkite i stalcius, net jei tai yra tik dureles (galima padaryti ir dureles is stalciu imitacijos, tie fasadeliai sujungiami is blogosios puses),
del ileidziamu rankeneliu - jos grazu, bet ne itin patogu, gal tuomet jau geriau butu daryti visai be rankeneliu - yra specialus profiliai (yra ir dar paprastesniu variantu, bet cia reiktu aiskinti visa technologija

), kuriuos ifrezavus i spinteliu korpusa, fasadai atidaromi tiesiog paemus is virsaus ar apacios - paklauskite savo baldininku, turetu zinoti

)
va va, apie tai aš ir buvau susimasčius... nes visur noriu kad būtų tik stalčiai, o indaplovė gadino visą reikalą

bet jei įmanomas toks dalykas kaip stalčių imitacija, tai labai labai super
Čia irgi įdomus variantas, bet realiai neįsivaizduoju kaip tai atrodo...