Įkraunama...
Įkraunama...

----Mūsų virtuvės------

Labas visoms 4u.gif

Nors pas mus dar tik pries akis visi projektavimai, bet temele vis paskaitineju ir kaupiu informacija, kad veliau lengviau butu smile.gif
Ir man iskilo toks klausimas - tos kurios turit virtuvines spinteles ties langu, kas man labai patinka, sakykit kur pas jumis tada randasi radiatorius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*re* @ 2009 03 05, 11:24)

labai atsiprasau jei jau rodei savo virtuve noreciau mamatyti kaip tas stalciukas ziurisi virsuje orkaites, nesu mazcius tokio varianto bet galbut tikrai labai gerai?
Atsakyti
Beje, Lillita, labai šauniai ir profesionaliai komentuoji, norėčiau kad apžiūrėtum ir mano projektuką 4u.gif
user posted image
P.S. plautuvei vamzdžiai jau pravesti, bet manau labai norint dar galima būtų pakeist ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2009 03 05, 10:46)
Įkeliu savo virtuves projektelį, kaip ir galutinis  ax.gif
user posted image
Gal kas turės pastabų?  4u.gif
Manau, daug kam nepatiks šaldytuvo vieta, bet iš kitos pusės niekaip neišeis, nes po langu radiatorius  4u.gif
Beje, turiu klausimą  4u.gif Pas mus virtuve nedidelė (333*270), tačiau nebus dūrų į svetainę. Renkames gartraukį, vienas labai patiko, bet tik 480 kubų. Ar užteks tokio galingumo?
Iš anksto dėkoju visiems 4u.gif

o man nelabai kaip ziurisi ta spintele pakabinta viena virs tos spinteles . o siaip viskas tvarkoje
tik as pvz kaip tik kriaukle labiau i kampa deciau.
tavo virtuve tikrai nemaza tai nemanau kad nusiskriaustum be tos spinteles virsuje.
Atsakyti
QUOTE(*sirse* @ 2009 03 05, 14:25)
.. A la marmurinių paviršių negaliu pakęst, nors visi patarinėjantys man bando juos įsiūlyt... Žodžiu, help protingieji kurmiai  biggrin.gif

Dėl šviesų granitą arba dura stone (lietą akmenį) mirksiukas.gif

QUOTE(wingless @ 2009 03 05, 14:44)
Ir man iskilo toks klausimas - tos kurios turit virtuvines spinteles ties langu, kas man labai patinka, sakykit kur pas jumis tada randasi radiatorius?  g.gif

O kas šiais laikais deda radiatorius? g.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 03 05, 13:47)
Beje, Lillita, labai šauniai ir profesionaliai komentuoji, norėčiau kad apžiūrėtum ir mano projektuką  4u.gif
user posted image
P.S. plautuvei vamzdžiai jau pravesti, bet manau labai norint dar galima būtų pakeist  ax.gif

kiek suprantu sone indaplove as sukeisciau jas vietomis su kriaukle taip nebutu isdalintas darbastalis.
Papildyta:
ir saldytuva dar deciau salia kriaukles
Papildyta:
Diija
stai ka turejau galvoje ir sitas projektukas tikrai graziai ziurisi ir panasu i tavo

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2009 03 05, 14:54)
kiek suprantu sone indaplove as sukeisciau jas vietomis su kriaukle taip nebutu isdalintas darbastalis.
Papildyta:
ir saldytuva dar deciau salia kriaukles

Plautuvę su indaplove sukeist vietomis galima, nes vamzdis tam kampe išvestas. Bet kažin ar bus patogu plautuvė prie sienos? g.gif
O vat spintų tai nenoriu į tą kampą statyti .....
Papildyta:
QUOTE(lioliuke @ 2009 03 05, 14:58)
Diija
stai ka turejau galvoje ir sitas projektukas tikrai graziai ziurisi ir panasu i tavo

user posted image

nesimato foto... unsure.gif
Atsakyti
[quote=Diija,2009 03 05, 14:01]

ar db matosi?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lioliuke: 05 kovo 2009 - 14:08
QUOTE(*sirse* @ 2009 03 05, 14:25)
Man labai labai gražu tamsiai ruda - ąžuolas ir pan. Vakar įpuolusi nužiūrėjau wenge medį, bet dabar mane kvailina, kad bus tamsu, kad ilgainiui akims ta tamsi ruda taip pabos... Yra siūlymų wengę derint su balintu ąžuolu - t.y. wenges dėti kuo mažiau. Bet ką tuomet rinktis stalviršiui?..

Musu virtuves spalva balintas azuolas, o stalvirsis wenge, va kad matytusi kas kaip, bent jau as labai dziaugiuosi tokiu derinuku ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kla: 05 kovo 2009 - 14:26
QUOTE(Diija @ 2009 03 05, 14:51)
Dėl šviesų granitą arba dura stone (lietą akmenį)  mirksiukas.gif
O kas šiais laikais deda radiatorius?  g.gif  tongue.gif

Sakai niekas nebededa? ax.gif
Nu gal ne pas visus grindys sildomos? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 03 05, 13:47)
Beje, Lillita, labai šauniai ir profesionaliai komentuoji, norėčiau kad apžiūrėtum ir mano projektuką  4u.gif
user posted image
P.S. plautuvei vamzdžiai jau pravesti, bet manau labai norint dar galima būtų pakeist  ax.gif

aciu aciu, stengiuosi pagelbet, jei tik padeda mano nuomone 4u.gif
del tavo virtuvytes - viskas labai profesionaliai isdestyta ir is dizaino puses sauniai atrodo, suvestos linijos, rankeneles, net nelabai turiu ka ir pridurti, gal tik tiek, kad saloje reiketu istraukti stalvirsi i kedziu puse - turi buti vietos kojoms atsisedus, nes sitaip galesit sedeti tik sonu smile.gif ir plintuso igilinima reiketu daryti labiau is kedziu puses, is virtuves puses tik minimaliai, kad stovint pedu pirstai palistu (apie 50-60 mm). dar galima pabandyti is kedziu puses padaryti idomesni salos apsiuvima - gal su stalciu fasadu imitacijomis, pagal virtuves stalcius?

del indaploves sukeitimo su plautuve vietomis - darbastalis tikrai butu patogesnis, didesnis, tik tuomet pacia plautuve reiktu rinktis tokia, kad imontavus dar liktu nuo sienos bent 100-150 mm, bus patogiau plauti nei prie pat sienos), apvali nebetiks, gali buti staciakampio formos (pasidomek Blanco claroxline, claronline, zeroxline dizaino linijomis, arba Franke Planar ar Eisinger, beje, jos gali buti montuojamos ir lygiai su stalvirsiu bei po juo, tik stalvirsis turi buti atitinkamas) arba paprasta su padeklu, tik montuoti kuo arciau kairiojo plautuves spinteles sono.

nors is tiesu, tai del dizaino siuo atveju as gal palikciau kaip yra, nes jei indaplove su savo atskiru valdymo paneliu, susipes visos linijos, o daryti ja pilnai imontuojama su tokiomis rankenelemis nebus patogu.. tai gal palik kaip yra, nes dar turi papildoma darbastali saloje, jei ka..

dar viena mintis kilo berasant - jei nera kokiu nors ivadu toje vietoje tarp orkaites ir indaploves 150 mm nuo grindu aukstyje, galima tarp ju esancias apatines spinteles daryti pakabinamas (na, tiesiog, be plintuso)? dar ideti apsvietima? ax.gif

ir dar tongue.gif ukines spintas kelciau iki pat lubu, taip spintu turis atsvertu salos ir apatiniu spinteliu turi.. ir lubu apsvietima reikia pramastyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 05 kovo 2009 - 15:27
QUOTE(wingless @ 2009 03 05, 15:39)
Sakai niekas nebededa?  ax.gif 
Nu gal ne pas visus grindys sildomos?  g.gif

Nu šiaip kas statosi naujus namus, ar rekonstruoja senus, tai dauguma deda šildomas grindis smile.gif praktiškiau ax.gif

QUOTE(Lillita @ 2009 03 05, 16:24)
aciu aciu, stengiuosi pagelbet, jei tik padeda mano nuomone  4u.gif
1. del tavo virtuvytes - viskas labai profesionaliai isdestyta ir is dizaino puses sauniai atrodo, suvestos linijos, rankeneles, net nelabai turiu ka ir pridurti,
2. tik tiek, kad saloje reiketu istraukti stalvirsi i kedziu puse - turi buti vietos kojoms atsisedus, nes sitaip galesit sedeti tik sonu smile.gif
3. galima pabandyti is kedziu puses padaryti idomesni salos apsiuvima - gal su stalciu fasadu imitacijomis, pagal virtuves stalcius?
4. pasidomek Blanco claroxline, claronline, zeroxline dizaino linijomis, arba Franke Planar ar Eisinger, beje, jos gali buti montuojamos ir lygiai su stalvirsiu bei po juo, tik stalvirsis turi buti atitinkamas
5. dar viena mintis kilo berasant - jei nera kokiu nors ivadu toje vietoje tarp orkaites ir indaploves 150 mm nuo grindu aukstyje, galima tarp ju esancias apatines spinteles daryti pakabinamas (na, tiesiog, be plintuso)? dar ideti apsvietima?  ax.gif 
6. ir dar  tongue.gif  ukines spintas kelciau iki pat lubu, taip spintu turis atsvertu salos ir apatiniu spinteliu turi.. ir lubu apsvietima reikia pramastyt smile.gif

Oj kaip ačiū už komentarus 4u.gif
1. Ačiū blush2.gif
2. Taip projekte ir numatyta - pratęsti stalviršį 30cm į priekį, tik šitoj programoj to nemokėjau padaryti...
3. Kažkaip tą salos pusę jau sieju su valgomuoju, todėl norėčiau kad kuo mažiau jis primintų virtuvę.. ax.gif
4.Ačiū už pavadinimus, pažiūrėsiu ko gražaus yra mirksiukas.gif stalviršio norėčiau juodo granito arba kvarco (gal gali ką parašyt apie jį?)
5. Įdomi mintis bigsmile.gif Įdomu kaip atrodo toks variantas...
6. O kaip tada aukščiai su pakabinamom spintelėm? Lūbų apšvietimą įsivaizduoju įleidžiamus šviestuvus, kažką tokio:
user posted image

o virš salos tris ilgus nuleidžiamus.... gal bumbulus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diija: 05 kovo 2009 - 16:56