Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(kriro @ 2009 03 23, 14:53)
o mnansais du žiedus išleido, bet vakar kažkaip pačiupijau tą svogūną ir jis minkštas.. nu man tai pirmą kartą taip.. kažin, ką daryt dabar su juo čia. žinau, kad anksčiau buvo apie tai rašyta, tik  4u.gif nepykit, tingiu ieškot, tai klausiu, čia taip turi būt, ar čia blogai jau kažkas? blush2.gif

O jis minkstas del puvinio, ar del "issekimo" g.gif Paciupinek ta dali kur zemej- jei puva, tai teks skaityti tongue.gif , kelis lapus atgal lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O jei viskas gerai, tik "issekes", tai nukirpk ziedstiebius, kad sutvirtetu svogunas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 23 kovo 2009 - 16:03
pačiupinėsiu, bet kai sodinau tikrai nebuvo puvimnio ir tikrai neperkaisčiau, manau, kad šiaip išseko, na ką, teks nusikirpt žiedus ir temptis į darbą, prisimerksiu amarilių ir džiaugsiuos, nu ir kas kad ne vazonike lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2009 03 23, 16:34)
pačiupinėsiu, bet kai sodinau tikrai nebuvo puvimnio ir tikrai neperkaisčiau, manau, kad šiaip išseko, na ką, teks nusikirpt žiedus ir temptis į darbą, prisimerksiu amarilių ir džiaugsiuos, nu ir kas kad ne vazonike lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas rytas flirt.gif biggrin.gif

o į kokius vazonus sodinate savo amarilius? maksimoj vazonai su nuolaida, dar šiandien planuoju spėti apsipirkti cool.gif taigi: ar su skyle ir lėkštele, ar tiesiai į tuos tokius gėliapuodžius, ar paliekate plastmasiniuose vazonėliuose ir tik į gėliapuodį statote? g.gif maniškiai kol kas dar tuose valdiškuose vazonuose.
Atsakyti
Sveikutes

Pasirodysiu ir as ax.gif
user posted image

user posted image

Tik dar du ziedukai neissiskleide ax.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

klausimėlis:
Kiek maždaug laiko amariliai džiugina savo žiedais?
Manasis kažkur dvi savaites pažydėjo ir jau vysta visai... šeši didžiuliai žiedai wub.gif kaip gaila... pernai atrodo ilgiau daug žydėjo g.gif o gal ir ne.. rolleyes.gif Bet dar turėtų žydėti ar ne? blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
jurginux, cia gal kolibriukas wub.gif

pas mane nuo pirmo ziedo prasiskleidimo iki paskutinio, tai dvi savaites+/- kelios dienos, man ir pasirode kad trumpai zydejo, bet kai paskaiciavau, kad puse menesio-tai visai nieko biggrin.gif

muminuk, nelabai spesi, jei dar tik planuoji, as po darbo 8.00 buvau maxej, tai zmoniuuuuuuu doh.gif ir vazonu ne per daugiausiai liko,vien as 4 nusipirkau, ax.gif ir dar noreciau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Livai: 24 kovo 2009 - 10:04
QUOTE(Livai @ 2009 03 24, 11:01)
jurginux, cia gal kolibriukas wub.gif

Kodel tu taip sakai?cia amarilis, na bent ant vazonelio tai taip buvo parasyta ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2009 03 24, 10:17)
Kodel tu taip sakai?

taip taip as neabejoju, kad amarilis, tik vadinasi jis "kolibris",(bent is nuotr taip pasirode rolleyes.gif )nes ziedukai nedideli, ir neaukstas uzauga ziedstiebis, nes mano pries kelias dienas toks nuzydejo, ir buvau fotke ikelus
user posted image
Atsakyti
Norėčiau ir aš savo žiedelius parodyti 4u.gif O kaip ikeliate nuotraukas? g.gif

Atsakyti
Toks jau gražus lapukas buvo išaugęs iš mano gaivinamo amarilio...o vaikas paėmė ir nukando doh.gif ...nu kaip pikta mad.gif
Atsakyti
aš tai auginu plastmasiniam vazone su skylėm dugne ir įstatau į kokį nors gražų keramikinį vazoną.. kažkodėl amn atrodo, kad taippaprasčiausia:)
Muminuk, asmeniškai tau, jeigu viskas man pavyks ir rasiu kokį ypatinga amriliuką, parvešiu lauktuvių, na jums abiems blush2.gif
Atsakyti