Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Kokiu grozybiu pamaciau! thumbup.gif
As turiu tik raudona pilnaviduri ( jau rodziausi cia). Bet vat klausimas iskilo. Nors ju ne pirmus metus auginu si amarili, bet siemet pirma karta tip nutiko. Buvo sukroves 4 pumpurus. 2 is ju prazydo graziai, o like 2 nuleido galvytes ir taip neprazyde nunyko. schmoll.gif Kodel? Ka ne taip padariau?
Atsakyti
biggrin.gif čia ne į temą, bet gal jau mūsų muminukas pagaliau....? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2009 03 22, 18:25)
biggrin.gif čia ne į temą, bet gal jau mūsų muminukas pagaliau....? g.gif

nu... doh.gif norėtumėt doh.gif tikriausiai iki trečiadienio (41 savaitės) išvaikščiosiu nestuke.gif doh.gif
----------
Mader, jau tas žalias wub.gif kur tu jį gavai?
---------
aš gal ryt sukelsiu nuotraukų, nes mb namie, tai tik priešokom prišoku prie neto. bet jau tas mano toks labai gražios spalvos amarilis ne toks kaip paveiksliuke verysad.gif nesakau, gražus, bet ne tas verysad.gif
Atsakyti
įtariu reikia muminukui kokį fantastiškai gražų amarilį padovanot, kad labai labai apsidžiaugtų ir nustebtų, tada gal ir nereikės tiek ilgai dar laukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2009 03 22, 18:41)
įtariu reikia muminukui kokį fantastiškai gražų amarilį padovanot, kad labai labai apsidžiaugtų ir nustebtų, tada gal ir nereikės tiek ilgai dar laukti 4u.gif

aciuks.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif mes dovanas apskritai mėgstam nail.gif
---------
niu, 03 25 (trečiadienis) bus Gandrinės, tai gal pagaliau gandras ir atneš smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 22 kovo 2009 - 18:44
QUOTE(muminukas @ 2009 03 22, 18:39)
----------
Mader, jau tas žalias  wub.gif kur tu jį gavai?

dekui, as ji vilijampoleje geliu baziukeje pirkau ax.gif

QUOTE(muminukas @ 2009 03 22, 18:44)
---------
niu, 03 25 (trečiadienis) bus Gandrinės, tai gal pagaliau gandras ir atneš smile.gif

thumbup.gif super butu
Atsakyti
labas rytas nail.gif

taigi pasirodau. pirmiausia - baltasis pacientas, žiedą visgi pjausiu verysad.gif bet gal užtat kitą met pradžiugins wub.gif
o tas oranžinis -tai mano bordinis biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 23, 08:05)
labas rytas nail.gif
o tas oranžinis -tai mano bordinis biggrin.gif

g.gif kazkoks pablukes bordinis
muminuk, o kas cia per sniego kalnai kieme? mastau.gif eik nusikasi...
mano vaikas nukase sniega nuo sklypo, sako gal greiciau pavasaris ateis lotuliukas.gif
Atsakyti
kad jis man apskritai toks oranžinis, bordinis tik paveikslėlyje, kuris buvo įsmeigtas į jo vazonėlį doh.gif pirmoj nuotraukoje fone matosi, koks turėjo būti tas oranžinis...
o mb šįryt jau pastebėjo kažkaip netiėtai, kad pražydo, ir savo žinias parodė: čia gerbera? ne, sakau, amarilis. tai klausia: o mes gerberų turime? doh.gif
-----------------------------------
sniegai tik ant žemių, aplink namus trinkelės sausos smile.gif tai sausį mes konkrečiai užpustyti buvome doh.gif mašiną palikdavome už kokio 100 metrų ir klampodavome iki namų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 23 kovo 2009 - 08:42
QUOTE(muminukas @ 2009 03 23, 08:40)
čia gerbera?

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o as "gydydama" savo amarili, lapukus nutraukiau visus doh.gif , gal nebus "mirties priezastis", doh.gif tokie nemazi jau uzauge buvo unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos.Pries men.nusipirkau nukainuota amarili.Svogunas toks biski "levas"buvo,bet apdraskem,pricinamininom ir atrodo viskas thumbup.gif .Pradejo leisti zieda,bet man kazkos pats is saves ne toks jis buvo,tai sugalvojau jam saknis paziureti siaubas doh.gif doh.gif ,ogi jos supuvusios pilnai ir tik 2 sviezios mazulytes.Klausimas butu toks:ka man su juo daryti,negi reiks pumpura salinti blink.gif http://public.fotki....flora/amarilis/
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 23, 08:40)

o mb šįryt jau pastebėjo kažkaip netiėtai, kad pražydo, ir savo žinias parodė: čia gerbera? ne, sakau, amarilis. tai klausia: o mes gerberų turime?  doh.gif

lotuliukas.gif MB papasakojau tai jis sako O KAS TA GERBERA? lotuliukas.gif
Atsakyti