Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(egleja @ 2009 03 24, 12:57)
va koks mano antras prasiskleide  unsure.gif
user posted image
oturejo buti va koks
user posted image
vagiai plesikai ,apgavikai ta maksima  gun_bandana.gif
Papildyta:
o kaip pas jus laikosi amariliai pirkti zalioj palapinej  unsure.gif

Pirkau lygiai toki pati. Pas mane buvo baltas biggrin.gif
Atsakyti
va ir zinok zmogau ! schmoll.gif
Atsakyti
Ora, nu nežinau, man atrodė, kad ne per giliai. Pamatysim. Kol kas auga, lyg viskas patinka ten jiems mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, stai ir as prisidedu, metus laiko pratylejau, kol tylejo ir mano augintiniai, o va dabar ir as ziedais turtinga wub.gif
http://public.fotki....iteska/gelynas/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 25 kovo 2009 - 14:40
QUOTE(Ice tea @ 2009 03 24, 15:55)
O kaip svogunas????? Gal nusilpo?? Gal sviesos mazai, gal vandens  g.gif
Kas juos zino mirksiukas.gif

Svogunas kuo graziausiai atrodo ir lapai standus tamsiai zalios spalvos. Jokiu ibrezimu ar parudavimu. Vieta ta pati kaip ir kelis metus is eiles( visada kuo graziausiai zydedavo visi 4 ziedai). O vandens....Nezinau....Ji laisciau 1-2 kartus i savaite... g.gif Bet ti 2 ziedai zydejo, o kiti 2 nunyko taip ir neissiskleide. verysad.gif
Atsakyti
teska labai grazus tavo amariliai o labiausiai tai tas dryzuotas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 03 25, 16:00)
teska labai grazus tavo amariliai o labiausiai tai tas dryzuotas  wub.gif

Mama dave, ji tokiu tradiciniu daug turi, vis dar laukiu, kol vel vaziuosiu, kad dar koki prigriebus wub.gif
Atsakyti
Nu jau sitas
user posted image
Cia gal afrodite blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(~saulyte~ @ 2009 03 25, 14:46)
Svogunas kuo graziausiai atrodo ir lapai standus tamsiai zalios spalvos. Jokiu ibrezimu ar parudavimu. Vieta ta pati kaip ir kelis metus is eiles( visada kuo graziausiai zydedavo visi 4 ziedai). O vandens....Nezinau....Ji laisciau 1-2 kartus i savaite...  g.gif Bet ti 2 ziedai zydejo, o kiti 2 nunyko taip ir neissiskleide.  verysad.gif

Nu keistai g.gif taip daznai laistai bigsmile.gif Ir nepuva unsure.gif As i tris savaites kokius pora kartu palieju rolleyes.gif
Bet vis tiek, tu paziurek svoguna atidziau, ar tikrai po zeme nera puvinio g.gif
Labai jau keista situacija doh.gif
Atsakyti
Pražydo mano milžinas, turėjęs būti tamsiai bordo lotuliukas.gif ir tamsiai raudonas ,,kolibriukas,,

user posted image
user posted image
Atsakyti
Nu saaaaakessss bigsmile.gif koks tas milzinas grazus thumbup.gif thumbup.gif , visai grazus ir ne bordinis wub.gif
bet dabar tikras "kolibriuko" vaizdas matosi, nes kai po viena fotkini, tai neatrodo kad tos mazutis ir smulkutis yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 03 25, 20:18)
Nu saaaaakessss bigsmile.gif koks tas milzinas grazus thumbup.gif  thumbup.gif , visai grazus ir ne bordinis wub.gif
bet dabar tikras "kolibriuko" vaizdas matosi, nes kai po viena fotkini, tai neatrodo kad tos mazutis ir smulkutis yra smile.gif

Abu labai labai gražūs, bet jau milžinas tai iš vis thumbup.gif

teskos irgi gražūs žiedai.

O aš laukiu, mano baltasis tik dabar pradeda lysti po žiemos miego.
Atsakyti
Oi aukso dulkele nuostabus ziedai wub.gif
Atsakyti