Nauji tupperwarininkių namučiai. Sena tema čia
Asese, aciu uz tema. Bet senaja tai operatyviai baigem
Man tie minimumai 360lt irgi nepatinka. 11 sav norejau elegancijos rinkinio, bet neturejau uzsakymo
Galetu leisti ir uz maziau uzsakineti

Man tie minimumai 360lt irgi nepatinka. 11 sav norejau elegancijos rinkinio, bet neturejau uzsakymo

QUOTE(TUSINA @ 2009 03 17, 12:28)
Asese, aciu uz tema. Bet senaja tai operatyviai baigem
Galetu leisti ir uz maziau uzsakineti

Labai kvailos tos jų akcijos po 1 savaitę, ypač mažai užsakinėjamčioms.
1 sav. akcija - strategijos reikalas
Aš kai nedarau užsakymo, ir kai kas arba aš pati
pageidauja akcijinės prekės, visada užsisakau pas vadovę
dar geriau išeina, nereikia mokėt už ekspedijavimą ir vadovė mano superinė
Šiaip tai sutinku, kad užsisakinėjant dėl savęs, labiau suekonomini perkant iš kitų, tos akcijos atrakcijos vistiek veikia, o dar tie pasiūlymai, JEI UŽSAKYMAS už tiek ir tiek litų, - dovana koks niekalas
tai susigundai, ir krauni nenorėdamas į sandėluką

Aš kai nedarau užsakymo, ir kai kas arba aš pati

Šiaip tai sutinku, kad užsisakinėjant dėl savęs, labiau suekonomini perkant iš kitų, tos akcijos atrakcijos vistiek veikia, o dar tie pasiūlymai, JEI UŽSAKYMAS už tiek ir tiek litų, - dovana koks niekalas

QUOTE(Asese @ 2009 03 17, 12:30)
Labai kvailos tos jų akcijos po 1 savaitę, ypač mažai užsakinėjamčioms.
nu jo. Galetu nors dviems savaitems palikti pasiulymus. Bet vadove tuoj issiaiskins, gal leis tik elegancija uzsisakyti

Man labai šaunūs tie nauji vaikiški dubenukai, prie stalo prikimbantys

Kažin, ar bus kada vaikiškiems indams akcija
? Nepamenu, kad būtų buvę

Kažin, ar bus kada vaikiškiems indams akcija

Įsijautėt, mergaitės, į TW sistemos aptarimą, bet būkit geros, nepamirškit mano prašymo pasidalint keptos karkos receptu

QUOTE(TUSINA @ 2009 03 17, 12:36)
nu jo. Galetu nors dviems savaitems palikti pasiulymus. Bet vadove tuoj issiaiskins, gal leis tik elegancija uzsisakyti 

Aš klausiau dėl trio ir ketvertukų - nebeleido, sako: buvo akcija, reikėjo ir pirkti....
QUOTE(davija @ 2009 03 17, 12:36)
tai susigundai, ir krauni nenorėdamas į sandėluką 

Sandeliuka jau ir as turiu, bet kol kas labai maza

Davija, o jus Saules distribucijoj?
QUOTE(Asese @ 2009 03 17, 11:38)
Man labai šaunūs tie nauji vaikiški dubenukai, prie stalo prikimbantys

Tikrai super limpantys, Išbandyta.

QUOTE(simre @ 2009 03 17, 12:39)
Įsijautėt, mergaitės, į TW sistemos aptarimą, bet būkit geros, nepamirškit mano prašymo pasidalint keptos karkos receptu 

Mano karkos receptas toks:
Imu didelę kaimišką

Verdam tol, kol mėsa jau pradeda atsiskirti nuo kaulo. Išgriebiam karką, dedam į Ultrapliusą, iįtrinam susmulkintu česnaku (kaip tik nuolaida čsenakų spaustukui

Smire, gal ne to recepto laukei, bet toks maniškis