As jei neturiu uzsakymo, o reikia kazkokios vienos prekes ar keliu nedideliu, kooperuojuosi su kuria nors kolege Svarbu gyventi draugiskai Musu grupe ir jos vadove superine, tai niekad nekyla jokiu problemu, kazkas is grupes vistiek uzsakineja
QUOTE(Asese @ 2009 03 17, 11:53)
Smire, gal ne to recepto laukei, bet toks maniškis
Ačiukas
laukiu bet kokių receptų, nes nė karto nesu kepus karkos. O kaip tik prisiminiau, kad "Vienkiemyje" prie Kretingos MB lapnojo tą patiekalą su pasigardžiavimu, dar ir dabar prisimena, kaip skanu buvo.
Puodo neturiu, išsiversiu su turimais, o va česnakų spastukas naudojamas vos ne kasdien - kai tik reikia česnako.
QUOTE(Asese @ 2009 03 17, 12:38)
Man labai šaunūs tie nauji vaikiški dubenukai, prie stalo prikimbantys
Kažin, ar bus kada vaikiškiems indams akcija ? Nepamenu, kad būtų buvę
Kažin, ar bus kada vaikiškiems indams akcija ? Nepamenu, kad būtų buvę
O kiek tokie kainuoja ? Labai jau spalvos gražios
QUOTE(simre @ 2009 03 17, 12:59)
Ačiukas
laukiu bet kokių receptų, nes nė karto nesu kepus karkos. O kaip tik prisiminiau, kad "Vienkiemyje" prie Kretingos MB lapnojo tą patiekalą su pasigardžiavimu, dar ir dabar prisimena, kaip skanu buvo.
Puodo neturiu, išsiversiu su turimais, o va česnakų spastukas naudojamas vos ne kasdien - kai tik reikia česnako.
laukiu bet kokių receptų, nes nė karto nesu kepus karkos. O kaip tik prisiminiau, kad "Vienkiemyje" prie Kretingos MB lapnojo tą patiekalą su pasigardžiavimu, dar ir dabar prisimena, kaip skanu buvo.
Puodo neturiu, išsiversiu su turimais, o va česnakų spastukas naudojamas vos ne kasdien - kai tik reikia česnako.
Ir aš TW puodo neturiu, čia tinka bet koks
QUOTE(Balandė31 @ 2009 03 17, 12:02)
O kiek tokie kainuoja ? Labai jau spalvos gražios
40 lt
Katalogo 57 puslapis
QUOTE(spiglys @ 2009 03 17, 11:45)
Tikrai super limpantys, Išbandyta. Kaip tik giminėj gimė du vaikučiai, kurie ir gavo dovanų.
Katiniukai?
QUOTE(Jurgitak @ 2009 03 17, 12:12)
Katiniukai?
Nu prajuokinai Ne, šį kartą vaikučiai. Pas mano brolį sūnus, pas vyro brolį dukra
QUOTE(Asese @ 2009 03 17, 12:40)
Aš klausiau dėl trio ir ketvertukų - nebeleido, sako: buvo akcija, reikėjo ir pirkti....
uzsisakiau Elegancijos rinkini. Vadove suveike Isvykus buvau ir visai pamirsau susikooperuoti
QUOTE(Asese @ 2009 03 17, 11:53)
Mano karkos receptas toks:
Imu didelę kaimišką karką ir verdu dideliame puode stiprokai pasūdytame vandenyje su lauro lapais ir pipirais (čia labai praverstų TW 7,6 l puodas , bet aš neturiu )
Verdam tol, kol mėsa jau pradeda atsiskirti nuo kaulo. Išgriebiam karką, dedam į Ultrapliusą, iįtrinam susmulkintu česnaku (kaip tik nuolaida čsenakų spaustukui ), sojos padažu ir medumi (2 šaukštai sojos, šaukštas su kaupeliu medaus). Kepam 200 C orkaitėje apie pusvalandį
Smire, gal ne to recepto laukei, bet toks maniškis
Imu didelę kaimišką karką ir verdu dideliame puode stiprokai pasūdytame vandenyje su lauro lapais ir pipirais (čia labai praverstų TW 7,6 l puodas , bet aš neturiu )
Verdam tol, kol mėsa jau pradeda atsiskirti nuo kaulo. Išgriebiam karką, dedam į Ultrapliusą, iįtrinam susmulkintu česnaku (kaip tik nuolaida čsenakų spaustukui ), sojos padažu ir medumi (2 šaukštai sojos, šaukštas su kaupeliu medaus). Kepam 200 C orkaitėje apie pusvalandį
Smire, gal ne to recepto laukei, bet toks maniškis
aš panašiai darau
o kiek dabar kainuoja česnakų spaustukas
Aš gal praskaičiau, bet nerandu mielinės tešlos receptuko bandelėms
QUOTE(Vaidulė @ 2009 03 17, 13:54)
Aš gal praskaičiau, bet nerandu mielinės tešlos receptuko bandelėms
Aš darau pagal tokį :
550 g miltų, 250ml pieno arba vandens, 1 kiaušinis, 30 g mielių, 3 šaukštai aliejaus, šaukštelis druskos, šaukštas cukraus (jei norite saldžios tešlos galima dėti 4-5 šaukštus cukraus)
PARUOŠIMAS
Pieną pašildyti iki 40 C temperatūros ir supilti į greitkratį arba įpilti 150ml salto pieno ir 100ml verdančio vandens. Į tą patį greitkratį įdėti mieles, įmušti kiaušinį, suberti cukrų, druską. Visą turinį suplakti tokiu būdu: sandariai uždaryti greitkračio dangtelį. Kelis kartus (2-3) papurtyti, išleisti orą per mažąjį dangtelį, ir vėl paplakti. Viską taip kartoti 4-8 kartus, t.y. kol ištirps mielės.
Į dubenį tešlai suberti miltus ir aliejų, bei viską supilti iš greitkračio. Uždaryti dubenį ir gerai viską sukratyti. Peiliu tešlai viską maišyti tol, kol tešla nelips nei prie dubens, nei prie peilio. Kai tešla gerai išmaišyta, uždengiame dubenį (labai svarbu, kad dangtelis, bei dubens kraštai būtų sausi). Priklausomai nuo oro esančio lauke tešla kyla 12-20 minučių, t.y. tol kol dangtis nušoka nuo dubens. Kad tešla būtų minkštesnė ją pakildiname dar kartą.
Priklausomai nuo to, ką gaminsime, tešlą dalijame į dalis, dedame ant padėklo tešlai ir kočiojame. Pagaminus patiekalus prieš dedant į orkaitę rekomenduojama aptepti išplaktu kiaušiniu.
Iš šios porcijos tešlos gaunasi 3 dydžio picos
Atsiprašau, gali būti rašybos klaidų, nes nukopijavau ir įklijavau
QUOTE(lotute @ 2009 03 17, 12:41)
o kiek dabar kainuoja česnakų spaustukas
Kiek pamenu jam šią ir kitą savaitę nuolaida 63 Lt, bet gaminukas
Dar dėl tų minimalių užsakymų. Nelabai suprantu tų skirtingų sumų, kodėl vienur 360 Lt, kitur 300 Lt. Čia turiu omeny ne naujokus, o šiaip bandant išsilaikyti Tupperwary Na, kai man būna striuka, tai nematau jokio vargo ir padarau užsakymą už 250 Lt, nes iki šiol toks buvo minimalus. Kad ir tokį padariau prieš 2 savaites Gal jau pasikeitė kas nors per šias dienas ko aš nežinau?