Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(elvike @ 2009 03 17, 13:44)

Dar dėl tų minimalių užsakymų. Nelabai suprantu tų skirtingų sumų, kodėl vienur 360 Lt, kitur 300 Lt.

Vilnelėje 360 lt
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 03 17, 13:44)
Dar dėl tų minimalių užsakymų. Nelabai suprantu tų skirtingų sumų, kodėl vienur 360 Lt, kitur 300 Lt.

Skirtingos distribucijos, skirtingi reikalavimai.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 03 17, 14:05)
Skirtingos distribucijos, skirtingi reikalavimai.

Aišku. 4u.gif
Atsakyti
ogo ir SM jau pavasaris bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 17, 11:45)
Tikrai super limpantys, Išbandyta. thumbup.gif  Kaip tik giminėj gimė du vaikučiai, kurie ir gavo dovanų.

O aš kaip tyčia dar iš senojo katalogo pasiėmiau, kur neprilipa doh.gif va taip va ir būna susiperki ir tik bac kas nors ir pasikeičia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2009 03 17, 15:41)
ogo ir SM jau pavasaris  bigsmile.gif

kur lens.gif lens.gif pas mane snaiges rodo doh.gif
nu va ir pas mane jau gėlytės pasirodė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuks: 17 kovo 2009 - 15:54
Sveikutės, TW gerbėjos 4u.gif Aš tokia pati, ir noriu pasiteiraut vieno dalyko- ką reiškia "išleidimas į atostogas"? Jei neužsakai nieko per vieną mėn., (kiek pamenu), tai ir išleidžia, o sugrįžt tegali vienąkart??? na, taip man paaiškino ir išleido į tas atostogas....tai dabar užsakinėju per vadovę... na, gal jokio per daug ir skirtumo, akcijom-atrakcijom pasinaudot galima... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 03 17, 12:44)
Davija, o jus Saules distribucijoj?

jo Saulei, o ji kaip ir Vilnelei (sandėlys Vilnelės).... vargšiukai mes, net savo sandėlio nėr, tenka mokėt už ekspedijavimus ax.gif

va va ir man labai knietėjo sužinot apie tuos vaikiškus bliūdukus ar jie jau prikimbantys? tai thumbup.gif spalvos tai tikrai superinės ir dar labai gerai, kad viskas su dangteliais... aš dabar tuos du šaukštus įdėkle užsisakiau, iš cekaunumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnute @ 2009 03 17, 16:00)
Sveikutės, TW gerbėjos  4u.gif  Aš tokia pati, ir noriu pasiteiraut vieno dalyko- ką reiškia "išleidimas į atostogas"? Jei neužsakai nieko per vieną mėn., (kiek pamenu), tai ir išleidžia, o sugrįžt tegali vienąkart??? na, taip man paaiškino ir išleido į tas atostogas....tai dabar užsakinėju per vadovę... na, gal jokio per daug ir skirtumo, akcijom-atrakcijom pasinaudot galima...  ax.gif

Kaip dabar yra nežinau, bet anksčiau buvau keletą kartų "atostogavus" ir grįždama kažkurį kartą iš atostogų naudojausi naujoko privilegijom mirksiukas.gif Dabar, žinoma, tų galimybių nėra schmoll.gif , o gaila....
Atsakyti
Man atlikę yra 2 semtuvėliai oranžiniai 200 ir 250 ml ir neprigijęs, net nebandytas MikroPliusas 1 ltr, rudas - gal kam reik, galiu keistis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidulė: 17 kovo 2009 - 17:19
Sveikos, norejau puoduko košem rytais virti ir užsiskiau , bet gavau puoda tešlai , dabar klausimas gal galit kas padeti, kaip tame puode košes virti. aciu
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2009 03 17, 19:47)
Sveikos, norejau puoduko košem rytais virti ir užsiskiau , bet gavau  puoda tešlai , dabar klausimas gal galit kas padeti, kaip tame puode košes virti. aciu

O kaip atrodo tas puodas tešlai g.gif ?
Atsakyti