Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje - |V

merginos, gal kuri vartojate nakvisu alieju? smile.gif idomu ar yra tabletemis, kadangi kapsuliu as nepraryju(net tablete pjaustau i kelias dalis) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jullicka @ 2010 03 18, 11:51)
merginos, gal kuri vartojate nakvisu alieju? smile.gif  idomu ar yra tabletemis, kadangi kapsuliu as nepraryju(net tablete pjaustau i kelias dalis) doh.gif

yra pilstomo sako... o Tu po operacijos nori naudot?

labas 4u.gif
Atsakyti
labas 4u.gif taip, po operacijos... gydytojas tai man nieko nesake, nei apie vitaminus, nei papildus, bet teko daug kur skaityti jog rekomenduoja nakvisu alieju g.gif
Atsakyti
Sveikos, rasiau kazkada kad taip ir nesioperavau daugybines fobroadenomas, o gimdziau ir maitinau, vakar dare echoskopu, tai 5 fibroadenomu nerado, liko tik viena ax.gif bet ta turbut kazkada reikes salinti.. siandien su rezultatais eisiu pas bruza, ziuresim, gal ta viena irgi pamazejus, o gal padidejus doh.gif nes planuoju dar viena vaika, o gal po jo nebeliks ir jos lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas visoms!
seniai besirodžiau čia. Gaila, bet matau, kad daug naujų veidų. Sveikatos visoms 4u.gif Man artėja jau trečiasis vizitas pas mamologę. Nežinau, bet jaučiu, kad šiek tiek padidėjo mano guziukas unsure.gif Beje, man irgi patarė nakvišų pagerti bent 2 mėnesius.
Atsakyti
VOVER@, dziugu girdeti, kad isnyko 4u.gif as kai buvau pas mamologa santariskese tai net kalbos nebuvo apie tai, kad neoperuot. ir tai teko laukt 4 men kol isoperavo(3men laukt konsultacijos ir 1men operacijos), per ta laika fibroadenoma is 3 cm isaugo iki 4x5cm verysad.gif didziule...
esu girdejusi, kad po operacijos reiktu pastoti praejus pusmeciui, kad hormonai susitvarkytu ir kad neatsirastu dar fibr, net nzn ka daryt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jullicka: 20 kovo 2010 - 12:42
QUOTE(Jullicka @ 2010 03 20, 12:41)
VOVER@, dziugu girdeti, kad isnyko 4u.gif  as kai buvau pas mamologa santariskese tai net kalbos nebuvo apie tai, kad neoperuot. ir tai teko laukt 4 men kol isoperavo(3men laukt konsultacijos ir 1men operacijos), per ta laika fibroadenoma is 3 cm isaugo iki 4x5cm verysad.gif didziule...
esu girdejusi, kad po operacijos reiktu pastoti praejus pusmeciui, kad hormonai susitvarkytu ir kad neatsirastu dar fibr, net nzn ka daryt unsure.gif

nu man apie nestuma tai nieko nesake, tai nemanau, kad del to tureciau kesit planus, kada man turet vaikuti smile.gif

siaip tai man susidare ispudis, kad kiek gydytoju, tiek nuomoniu. gali rinktis sau priimtiniausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jullicka @ 2010 03 20, 13:41)
VOVER@, dziugu girdeti, kad isnyko 4u.gif  as kai buvau pas mamologa santariskese tai net kalbos nebuvo apie tai, kad neoperuot. ir tai teko laukt 4 men kol isoperavo(3men laukt konsultacijos ir 1men operacijos), per ta laika fibroadenoma is 3 cm isaugo iki 4x5cm verysad.gif didziule...

aciu

O tai pas tave aisku, kad labai didziule buvo, tai ir operavo, pas mane dabar viena likus 1,6x0,9 tai jau bruzas masto ar operuoti ar ne, padare palpacija, ar kaip ten ji vadinasi g.gif tai po sav spres, ar dar gimdyt, ar reikia operuoti
Atsakyti
QUOTE(Vover@ @ 2010 03 20, 14:14)
aciu

O tai pas tave aisku, kad labai didziule buvo, tai ir operavo, pas mane dabar viena likus 1,6x0,9 tai jau bruzas masto ar operuoti ar ne, padare palpacija, ar kaip ten ji vadinasi  g.gif  tai po sav spres, ar dar gimdyt, ar reikia operuoti

tik nesuprantu del kokios priezasties ji pradejo augti ir taip staigiai...per metus laiko uzaugti iki 4x5cm.. kas organizme ivyko ne taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jullicka @ 2010 03 21, 11:05)
tik nesuprantu del kokios priezasties ji pradejo augti ir taip staigiai...per metus laiko uzaugti iki 4x5cm.. kas organizme ivyko ne taip g.gif

Priezasciu gali but daug ir neaisku del ko.

"Gydytojas chirurgas momologas Saulius Bružas apgailestaudamas sakė, kad kol kas nepiktybiniais krūtų navikais mažai domimasi, todėl informacijos apie juos nėra daug."

http://www.sveikaszm...amp;strid=35898

Atsakyti
Perskaičiau temelę. Radau daugiau informacijos apie Vilniuje besioperuojančias. Gal kurios operavotės Kauno Onkologijos ligoninėje ir galit paminėt operavusio gydytojo pavardę ir atsiliepimus (galit ir į a.ž.). Man irgi reikia operuotis, tikiuosi, kad fibrodenomą. Tyrimus pakolkas darausi Onkologijos ligoninėje. Operuotis gal labiau norėčiau pačiose klinikose, nes esu girdėjusi, kad ten kažkoks atskiras naujas skyrius yra.
Atsakyti
Patarčiau operuotis KMUK pas Boguševičių aš labai labai patenkinta, gražiai padarė labai bigsmile.gif o i onkologinį nebenoriu gryžti, nepatiko man tenai schmoll.gif
O skyrius ten naujai atremontuotas maloni atmosfera wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 23 kovo 2010 - 19:12